gör man annat än flänger runt?



Känns som att den enda jag gör just nu är att springa runt och pyssla med allt mellan himmel och jord. Både på fritiden och på skoltid. Just nu är det ganska mycket att göra i skolan, men om 10 dagar (tror jag) har vi vårat efterlängtade jullov! Börjar kännas i varje liten cell att det närmar sig julafton, min födelsedag (4 dagar kvar bara vafan!), lov, pepparkakor och allt annat som december innebär! Underbara, härliga månad, jag saknar dig varje år!

Som man kan se på min riktigt bra ritade 3 dagars kalender ovanför texten så har jag bara ett prov den här veckan, nämligen matteprovet imorgon, och bara en redovisning som handlar om Energi. Dom där "hemligheter" är ganska logiskt nog hemliga. Allt behöver ni ju inte få veta ;)

Föresten, så hatar jag för tillfället trapporna i skolan. Jag har snubblat på olika trappsteg i samma trappa minst tre gånger idag, och alltid har folk sett mig. Lite väl pinsamt kanske? ohyes, här kommer den härliga och klumpiga lilla ettan fanny borg snubblandes upp i trappen!

snart blir det sängen, måste försöka vara utvilad inför imorgonbitti om det här matteprovet ska gå susen.
puss!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0