carrologi



duschat & fixat nu.
ska dra mig ner mot stationen och möta upp tjejen till vänster på bilden.
hej!

Tjällmo -----> Mjölby


traveling star



Som vanligt: jag är uppe på natten.
Men inatt tror jag att jag hoppar i säng innan 3 iallafall. Vill inte sova bort hela dagen imorgon för jag har lite saker att göra. Städa iordning och fixa, för imorgon kommer det besök till Mjölby enda från Tjällmo. Min kära Caroline Abrahamsson kommer hit och ska sova en natt!

Vad som händer och sker får vi se imorgon men ett litet hum har vi om vad vi ska hitta på. Änsålänge säger jag bara Michael Jackson - This is it.

puss och & natti om en stund!

wake up in the morning

mys kvällsmat med bästavän förra året i december


Inatt gick vi och la oss vid halv 5 på morgonen. (Måste säga att jag älskar när det är lov, för då kan man vara vaken hur länge som helst) Vaknade vid 13.00. Upp och äta frukost. Göra iordning sig lite och sedan stack jag & nathalie tillbaka till mjölby.

Blev fika tillsammans med fina tjejer (lyngstad, lena, ronja, johanna & jenny) och träffade även lite andra människor nere på stan. Lyngstad och Lena föjde med mig hem sen vid 7 tiden. Vi satt vid mitt köksbord och bara pratade om allt samtidigt som vi lyssnade på musik och åt chips.

Länge sedan vi verkligen bara umgicks och snackade, så det var hur härligt som helst! Lena åkte hem vid 22.30 eller så men Lyngstad stannade till halv 12.
Dessa tjejer gav min kväll en guldkant på vardagen.

puss!

nathalie & jocke

Dagarna drog iväg. Ingen dator - ingen blogg.
I tisdags gick jag först hem till nathalie för att sedan, lite hastigt beslutat, åka in till Jocke på kvällen. Det går inga bra bussar hem så vi tänkte sova hemma hos honom och snäll som han är låter han oss göra det. Under kvällen sitter vi vid köksbordet med popcorn, chips och dricka och faktiskt spelar sällskapsspel tillsammans med hans lite yngre syster. Länge sen jag spelade något sånt, så lite småroligt var det. På natten däremot hamnade vi i soffan framför filmen Gladiatorn (en av världshistoriens bästa filmer!). När filmen är slut så får jag för mig att vi ska gå ut och njuta av vädret - snöade hur mycket som helst ett tag. Efter lite tjat går åtminstonde Nathalie med på att gå ut, så vid 02.00 slänger vi oss runt i stora snöhögar.

Ledsen för dålig bildkvalité.


måste ses, okej?

Kolla och fundera lite.


when the stars go red

Idag var vädret helt otroligt vackert när jag vaknade!
Mängder av snö, blå himmel och skinande sol. Och jag som älskar snön blev såklart totalt lycklig när jag tittade ut genom fönstret. Samtidigt bestämde jag mig för att äta frukost, göra iordning mig och sånt snabbt för att kunna gå ut och fotta så fort som möjligt - ville ju ta vara på det fina vädret.

Typiskt att precis när jag kommer ut börjar solen gå i moln och det dröjde inte längre innan det var tråkigt grått igen.. Men några bilder fick det bli iallafall. Och impad av att min bror ställde upp på att vara lite av en "modell" på endel av bilderna.



Sista bilden på mig är bara såååå awsome! (hade vadat genom snö upp till min midja)

godis / nyttig

Jag och Carro är helt olika när det gäller godisätande. Jag älskar att äta godis och måste dra ner på det. Carro däremot äter knappt aldrig godis, och då är ju såklart min åsikt att hon borde äta lite mer. För livet är ju till för att njutas? Men iallafall. För att ni ska förstå varför Carro svarade som hon gjorde på msn:

Detta hände innan jag printade (+ lite andra onödiga meningar som jag struntar i)
Caroline: Fanny, jag är så jävla sugen på en fet godispåse.
Jag: ÄÄÄÄÄTT GODIS DÅ SOCKER TOPP! :D
Caroline: Jag har inte ätit marabou på... månader :(
Jag: SERIÖST? :o
Caroline: JA! :o
Jag: Då måste vara mer rädd om dig och ge kroppen vad den verkligen behöver ibland :(

och sen började carros msn att bråka.
men några minuter senare är hon tillbaka och skickar då detta:

Fanny, jag är så jävla sugen på en fet godispåse.
2010-02-21
21:03:27
Caroline.
. fanny
Typ.. dödskallar. Kexchoklad. Chokladkrisp. Center.. ÅÅÅÅÅH
2010-02-21
21:03:27
Caroline.
. fanny
PANIIIIIIIK
2010-02-21
21:03:27
Caroline.
. fanny
sockersockersockersockeeeeer
2010-02-21
21:03:32
Caroline.
. fanny
Riiiisen (L)
2010-02-21
21:04:01
. fanny
Caroline.
ÄÄÄÄTTT GODIS DÅ SOCKER TOPP! :D
2010-02-21
21:04:13
. fanny
Caroline.
åååååh. en marabou chooklad! :D
2010-02-21
21:04:19
Caroline.
. fanny
LÄÄÄÄGG AV !!!
2010-02-21
21:04:29
Caroline.
. fanny
Jag har inte ätit marabou på .. månader :(
2010-02-21
21:04:33
. fanny
Caroline.
SERIÖST?! :-O
2010-02-21
21:04:37
Caroline.
. fanny
JA :-O
2010-02-21
21:05:05
. fanny
Caroline.
du måste vara mer rädd om dig själv och låta kroppen få vad den verkligen behöver ibland... :(

bra reklam!


What comes around

Sov till 11 idag. Sååååå skönt.
Jag ska hoppa in i duschen och göra iordning mig lite. Senare blir det antagligen lunch hos Ekströms, och efter det är fortfarande ett mysterium.

Väldigt gamla bilder:


kommer ihåg att jag tyckte om den när den var ny - typ 2007.


jag & lyngstad på nått konfirmationsläger, tror jag. pluttar!


Maria, Jag & Nathalie hade vår hakgubbe period.


Nån gång skulle vi sticka på syslöjden. värsta jag gjort!


Typ, vinter 2008 eller så.


jag var väääldigt pluttig.


Kommit hem från Egypten. Brun! <3


Sist men inte minst: Lyngstad i sina bästa dagar! <3

yesterday today tomorrow



Lite fin look idag va?

Jag älskar mysisar, osminkat, morgonfrill och härliga sockor.

Nu till kvällen blev det hemmalagad pizza. Eller, typ hemmalagad iallafall. Själva pizzadegen/botten var köpt, så den behövde man bara rulla ut, haha. Men pizzan var god och den åts framför melodifestivalen. Var väl inte direkt världens bästa låtar, men man är ju inte förvånad. På senaste tiden blir man nästintill chockad när det faktiskt spelas en helt okej låt.

Bilder från igårkväll har jag fått av Isabelle. Men inte alla än. Resten kommer imorgon, så får se om jag laddar upp något.

Sov rätt dåligt inatt så vet inte om det blir sängen tidigt eller inte. Sånt som märks.. Så bli inte förvånande om det kommer ett flummigt nattinlägg senare ikväll.

puss!



godmorgon sunshine



Inte lika pepp idag..
Vaknade vid 8, kunde inte somna om heller. Min kropp är typ inställd på att sova max 6 timmar varje natt. Det är skolans fel! Tror ni att man typ kan kräva dom på nån slags ersättning? skulle inte tro de..

Blir inga bilder ifrån kvällen nu iallafall. Jag hade med mig min kamera men den låg på samma ställe hela kvällen - i min väska. Isabelle gick däremot omkring och tog kort från hela kvällen tror jag. Blir kul att få se dom sen. Men igår blev iallafall en vääldigt lyckad kväll. Typ super tack till Sofia som höll i allt, du är kanon!

Iförrgår natt drömde jag så himla underbart. Det var sommarlov - varmt, soligt, blå himmel och jag var solbrun. Alla människor jag tycker om var på samma ställe och det var en otroligt härligs stämning. Drömde sen att jag & nathalie skulle ut och cykla. Det var då jag vaknade av väckarklockan och upptäckte att jag låg i min säng. Eftersom att det var skola var jag tvungen att gå upp, så det gjorde jag. Öppnade upp persienerna och levde fortfarande kvar i sommarlovs drömmen. Gissa vad deprimerad jag kände mig när jag såg att det var mängder av snö ute?! Det var hemskt!

Lite samma sak blev det nu imorse. Drömde så härligt om sommar. Sen vaknar man och upptäcker typ "jävlar det är snöstorm ute..."

puss och hoppas att folket sover,
för det är vad jag hade velat göra just nu!


.dance.dance.night.dance.


fett seriös bild.
och "fett" är ett fruktansvärt fullt ord.

Det är fredag kväll. Vad betyder det? Jo:
- matteprov kapisch!
- etologi inlämmning kapisch!
- evolutions prov kapisch!
- SPORTLOV!

(kapisch = klart! anser jag)

Vi börjar lovet rätt underbart också. Slutade 10.30. Åt i skolan, åkte hem, gjorde iordning mig och började peppa. Peppa inför vad? Fest såklart! Lovet ska få en riktigt härlig början! Och hur skulle den inte kunna få det när jag ska umgås en hel natt med flera av dom bästa?

Till alla ungdommar:
NJUT av denna FRIA fredag! Ett jävligt gött och välförtjänat lov väntar oss nu!

good girl gone bad

<- sliten tjej / puckad tjej ->


Jag har en mattebok liggandes framför mig. Prov imorgon. Känns inte alls okej. Funderar på att slå ihop boken, för jag läser ju ändå inte i den..?

Planerar inför helgen. Fredag kommer bli riktigt jäkla bra. taggat för fest hela veckan, haha.
Klockan är 21.00 nu, och jag borde lägga mig om en stund. Börjar bli slarvig med väckarklockan på morgonen. Idag vaknade jag 06.15. Det roliga är att senast 06.30 måste jag gå mot stationen om jag inte vill missa mitt tåg.

Så natti & sov gott.
det ska jag försöka med.

Dum spiro, spero.


tog en frän bild på carro idag :>

Överskriften ska jag nångång i framtiden tatuera in nånstans på kroppen. Ett absolut måste. Och ett annat måste är att först borde jag bli av med min nålrädsla - innan tatuering sker. (dum spiro, spero - "så länge jag andas, hoppas jag")

Sverige tog OS guld igår. Jag bryr mig egentligen inte, men får väl typ.. gratta henne eller så. Dock är det väldigt osannolikt att hon läser just mina meningar. Men chansen finns ju fortfarande, och vad är man för nån trevlig svensk medborgare om man inte äns sa ett litet grattis? Och nu känner jag att det är dags att lämna OS ämnet..

Dagarna går fort, men samtidigt så oändligt långsamt. Det låter så lite när man säger att det är 3 dagar kvar till lovet men sanningen är att dessa tre dagar är tre väldigt plågsamma och stressande dygn. Dom består av i mesta del prov, inlämningar, lite sömn och långa tågresor.

Men vet ni vad det bästa är när det äntligen är fredag? Slutar 11.40 -> lunch med himpa tjejerna -> hem och fixa sig -> FEST!

och snart ska jag bli en bättre bloggare, jag lovar. tiden går just nu åt till plugg och sova. och så lite oboy drickande.
puss!

Katter, människans nya bästa vän?













fast vi båda vill



Jag har haft ett liv utan dator i ungefär en vecka. Frivilligt? Absolut inte. Varje dag har det varit nått som ska göras, mest matte faktiskt. Min dator fick ta semester helt enkelt. Kommer kanske bli samma sak nästa vecka igen. Men vet ni vad? Vi får lov på fredag. Den 19/2. Det betyder att det är 6 dagar kvar. Svårt att förklara i ord hur skönt det kommer bli. Jag lääääääängtar! (med en massa ä:n)

Vad har hänt i veckan, utom plugg då?

- Våffellunch med himpatjejer (sååå gott!)
- Bio med Lena, Nathalie & Jocke ("It's complicated" rekomenderar!)
- Pizza ätande med ovanstånde people (också riktigt gott!)
- En vän har fyllt år (så grattis igen!)
-

som om du inte fanns

Jag tycker om sol, frost och bruna nyanser.
och nått jag också tycker om väldigt mycket är staden Norrköping


jag tabbar mig, jag vet

Här kommer videon på mamma igen.
Hade ju tabbat mig med att ha gjort klippet privat..


familjemys

Jag vet att min mamma är så himla cool.
och jag är ledsen för att filmen är åt fel håll, jag lär mig aldrig


Ikväll blir det familjemys med tv (blåsningen såklart!) och något gott att knapra på.
puss!

fett seriöst

dagen har bara bestått av msn, matte, djurkunskap, musik och random.






jag skulle duscha.

mjölbys längsta istapp?



fast den är lite fuskad.
den ser längre ut tackvare att huset har en vit linje som går precis vid istappens spets.
men det låtsas vi inte om. shhhh

ännu ett träd att ta dö på? nä

Pappa är för söt ibland.
vi hade ett citronträd förr men det dog efter några år



puss!

lkpg city och en sväng på donken



Jag och Lena drog som sagt till Linköping idag. Hon hittade en massa snygga prylar. Själv har jag lite snålt om pengar just nu så det fick räcka med två par skor för mig. Kassörskan slog in nått fel i kassan, så istället för att betala 500kr så fick jag båda skorna för 298kr. Riktigt kap, tyckte jag ;)

Förut satt jag och kollade på Melodifestivalen. Vet ni vad jag gjorde typ 10 minuter senare? Stängde av skiten. Förr var det ju iallafall bra. Nu är det.. mindre bra.

men hoppas ni andra har en trevlig kväll framför Tvn, datorn, dansgolvet eller vart ni nu kan tänkas vara.
puss!


fredag

Igår kväll var jag & nathalie hemma hos jocke i hans källare och bara umgicks. Senare trampa Jonte och Tessan in också och stannade tills natten. Sov i skänninge sen och måste säga att det var en riktigt bra kväll.


you cut me open

Vet ni att jag glömde berätta en stor sak igår?
hur ska ni kunna veta haha

Igår var jag ledig från skolan tackvare snökaos. STOR sak va?
jag njöt varje minut!

Nu är jag så pepp på helg!
Ska äta tacos om ungefär en timme med familj. Efter det åker jag & nathalie till Skänninge och umgås med folk. Kommer sova i skänninge över natten och imorgonbitti måste jag hem skapligt till mitt kära Mjölby igen. Jag ska nämligen till linköping tillsammans med Lena vid 12. Vi ska försöka fixa biljetter till Angels Delight festen och så ska vi glo i affärer. På kvällen vet jag inte riktigt hur det blir än, men det löser sig. Kanon!

På bilderna har ni Carrologi (= läran om Carro) och Amanda.
H09B är så bäst.

pussar!



hemma hos min bättre halva

Min bästa vän är fortfarande sjuk. Hon blev ju sjuk för 6 dagar sedan, väldigt många dagar.. Därför tyckte både hon och jag att hon behöver ha lite socialt sällskap så jag är hemma hos henne nu. Sitter med datorn i köket och framför sitter hon och äter en äcklig ärtsoppa. Hur kan man äta det? Soldatens ärtsoppa med extra mycket fläskkött. Usch?!

förlåt för dålig uppdatering, jag har varit lite i obalans.


det här har vi för oss just nu:


jag ser ut som vanligt

okokt ärtsoppa

nathalie leker kock, och nej jag vågar inte smaka

en sjukling  och en osminkad. kärlek!

pöss

...

Jag har ingen lust idag.
isolera mig från omvärlden.


Här är något som kanske livar upp stämningen lite?






gammalt & nytt

Jag ska sova tidigt.
Inte så mycket text - bilder fick det bli idag.
och bilderna ska inte vara "mästerfotografiska", så ge upp den tanken direkt

Var och en av bilderna påminner mig om något och betyder på olika sätt olika saker för mig.
gammalt som nytt.



RSS 2.0