Det är mycket nu.


Akut tid tandläkaren. Sjukgymnast & kanske läkartid för foten.
Och sen en jäkla massa läxor och redan stor press på mig i skolan. Men jag fick åtminstonde se mina betyg från de kurser vi hunnit avsluta när vi slutade ettan. Inte ett enda G, fyra VG och resten MVG. Blev med andra ord ett okej år om man tittar på betygen. Gillas!

En till sak som gillas är att det är fredag om 3 dagar. Fredag den här veckan betyder inte bara helg, utan den här fredagen betyder kärlek. Daniel, som flyttade till Örebro den 20 den här månaden kommer hem till mig då för första gången sedan han flyttade. Han kommer stanna hela helgen och det kommer vara så underbart att ha honom hos mig! Saknat hans trygga armar runt mig.

Jag har idrott imorgon. Blir intressant att se hur det går med foten.. Tror jag får försöka vara med på allt som inte innebär att hoppa, springa och sånt. Vad blev det kvar för idrott då..? Jo. Stillastående!

puss & natti snart!



hey, it's cold out here


Bild från typ vinter/våras?

Jag fryyyyyser.
Överallt är det kallt. I mitt rum, utomhus, iförsig inte så jätte kallt på tåget, i skolan, matsalen i skolan och resten av lägenheten hemma. Jag saknar våren då man visste att man gick mot varmare tider, inte kallare. Det är nog kallt redan och än så är vi inte äns nere på minus grader..

Nu ska jag äta upp min yoghurt och plocka på mig riktiga myskläder som är tjocka och varma och hoppas jag slipper huttra då.

puss på er!

In my head - Jason Derulo

Den här låten har varit i mitt huvud (in my head, ha-ha) hela dagen.
Hiss eller Diss på den?
(jag tycker att det blir en okej hiss)


Tvärjobbiga tankar om vikt


Nu är ni uppe i normal besöks statiskt igen, härligt!

Tänkte låte er ta del av en av mina lustiga tankar i huvudet:
Vikt. Vad säger det er..? När du står framför en helkropps spegel: Är du nöjd med dig själv då? Eller undviker du att kolla in allt under axlarna?

Jag har alltid varit en av "de smala". Så länge jag kan minnas har jag aldrig riktigt lagt en tanke på min kropp direkt. Jag hade det "gratis" redan sen jag var liten. När man började komma upp i den tidiga tonåren hörde man nästan jämt klagomål från oftast tjejer som var missnöjda med sina kroppar och tyckte dom såg tjocka, och så är det iförsig fortfarande till viss del i den här åldern med. Men när jag var 13-14 förstod jag inte hur dom som inte var nöjda kände sig.

När jag började ettan på gymnasiet (alltså drygt ett år sedan) vägde jag allt mellan 41-43kg och var 160cm lång. Tex. så syntes mina höftben väldigt  tydligt när jag hade tajta tröjor och då störde det mig inte alls - jag har ju alltid varit smal. Men inte förrän ca 2 månader innan skolavslutningen i ettan började jag faktiskt se hur jag såg ut - och för första gången var jag missnöjd. Jag tyckte inte om att se mina ben sticka ut - det äcklade mig. Så jag var missnöjd över min kropp. Inte på det "vanliga" sättet - att jag var för tjock. Utan jag tänkte tvärtom: Jag var för smal.

På några månader har jag lyckats gå upp till 46-48kg, vilket är stort för mig. Jag har aldrig lyckats gå upp i vikt frivilligt innan. Nu till det lustiga: När jag står på vågen och ser siffran 48 känner jag mig nästan tjock.

Det är väldigt fel att ha den tanken. Jag började ju gå upp i vikt frivilligt just för att jag blev äcklad av att se min egen smalhet och nu när jag börjar nå mitt mål känner jag mig istället för tung. Jag behöver de här extra kilona för att bli piggare, frysa mindre och orka mer, det vet jag så väl. Men ändå känner jag att över 47kg får jag absolut inte väga.

Någon mer som kämpat för att gå upp i vikt, och känner igen sig med det jag skriver och har tips på att peppning för att inte lägga av? Jag vet ju om att "jag är tjock"-känslan bara är löjlig. Jag är inte tjock någonstans. Men ändå säger hjärnan stopp..

mejla gärna då!
[email protected]




Man kan ju inte göra annat än älska dom..


familjemys med sällskapspel

Igår var det fredag. En start på en av de sista "sommarhelgerna". Dåligt väder betyder dålig vilja att gå utanför dörren. Och igår var det vidrigt väder. Nästan lika äckligt som idag. Så fredagen spenderades hemma innanför lägenhets väggarna. Blev familjemys med ett spel, "Med andra ord". Det lag jag var med i vann båda gångerna. Är ni förvånade..?

 


Ny kategori: Video!




INNAN DU SER DEN VIDEON:
Är du känslig för spyor, äckliga saker och liknande bör du inte titta.. Jag har lätt för att få kväkningar och höll på att spy när jag såg den här videon. Nu har jag iallafall varnat er :)

Farligt med klackskor (iallafall för mig)


I helgen på RixFm i Linköping hade jag klack. Inget märkvärdigt, tycker om klackskor rätt mycket då jag är en kort människa och när jag får på mig såna skor ser jag världen ur ett annat perspektiv. Inte riktigt kanske, men ni förstår. Det som hände var att jag gick på en gata och plötsligt viker sig klacken åt sidan och självklart följer ju min fot den rörelsen också. Trampade snett, med andra ord. Det värkte lite men tänkte inte mer på det den kvällen.

Dagen efter kände jag mig väldigt öm och hade ont när jag gick eller stod. Funderade inte så mycket på det, eftersom att jag visste ju varför. Men för 1-2 dagar sen upptäckte jag något med min hälsena: Den knakar när jag rör på den! Inte ett sånt där enstaka knack.. Utan snarare flera små i rad när jag sträcker ut den eller tvärtom. Vet inte om ni förstår vad jag menar..? Obehangligt är det, och oskönt att springa/gå i trappor/gå länge osv.

Frågade iaf min lärare i idrott och hon trodde jag hade lyckats få en bristning i hälsenan. Rådet hon gav mig var att undvika trappor så gott jag kan, inte springa på 3 veckor och försöka vila foten så mycket jag kan. Jag skulle även ta kontakt med en vårdcentral - ifall jag skulle behöva linda det.

Vet helt ärligt inte riktigt varför jag skriver det här på bloggen. Bara blev så. Ointressant ämne? Ohja.


Bloggtorka..?

Det här var 1år och 1dag sen.
Oj vad alla har vuxit och förändrats!



Förlåt förlåt förlåt för dålig uppdatering. Jag är ledsen! Men har inte varit nått speciellt att skriva om. Skolstarten var inte alls märkvärdig - vi hoppade direkt in i plugget som vanligt. Men tack, jag tycker om er för att ni besökt och kollat på bloggen trots att det varit helt dött här.

Idag har jag däremot gjort något. Efter skolan stannade jag, Issa och Fiefie kvar på stan i norrköping. Blev lite shopping (linne från Vero Moda & underkläder från HM) och lite glassätande. Sedan inhandlades det även cola och en godispåse inför en bussresa fram och tillbaka till Kolmården imorgon med skolan. Förvånad att vi just skulle till kolmården.. (vi har ju inte varit där sissodär 50 gånger redan)

puss!

Sing along with the songs we know

08:20 på Himmelstalundsgymnasiet
År 2.


Sommarlovet slutade igårkväll.. Läskigt hur fort tiden har gått. Känns som att det bara var en månad sen första sommarlovs dagen. Kommer ihåg att vi "kidnappade" Lisa från skolan den dagen och åkte med henne till linköping för att överaska henne på en thai resturang. Hon blev ju 18 precis på den dagen..

Det här sommarlovet har nog varit det bästa i hela mitt snart 17åriga långa liv. Det har hänt så mycket! En sak är ju att jag har fått spendera dagarna med världens bästa pojkvän! Sen så har jag träffat så grymt mycket nytt folk och blivit bättre vän med folk som jag bara var lite bekant med förut, vilket känns otroligt bra. Sen får man ju inte missa alla "händelser" som har hänt - allt från mysiga sommarkväll till det sista poolpartyt.

Men nu taggar vi gymnasiet år 2? Ohja!
puss


50 dagar kvar..

Sen sitter vi i höstvädret på ett plan mot varmare platser!
Den här gången: Egypten - sharm el sheikh
jag vill åka nu!



Det kanske ni inte visste..



Fyra drömmar du har:
1. Skaffa hund
2. Bo i egen liten lägenhet
3. Bli av med min spruträdsla - skulle göra livet lättare!
4. Ta studenten med riktigt bra betyg

Vad tycker du om ditt liv? Just nu: helt awesome!
Hur har din sommar varit? Den bästa sommaren i mitt liv
Har du fått en kyss den närmsta veckan? Yes!
Vem tillbringade du minst två timmar med idag? Morfar, tror jag
Hur lång är du? Jag är ca 162cm kort
Vilken är den senaste filmen du sett? Seven Pounds med Daniel
Skriv hela ditt senaste sms i inkorgen: Haha :)<3 /daniel
Föredrar du att ringa eller skicka sms? Ringa, för det mesta
Är dina föräldrar gifta eller skilda? Skilda
När såg du senast din mamma? Någon timme sen
Icke godkänt i något ämne? Nej
Mvg i något? Absolut
När vaknade du idag? 10.15..
Vilken är din favoritplats? Daniels säng haha!
Vilken plats föredrar du minst? Nordpolen kanske..? Nej men.. Läkarrum när sprutor är inblandade
Har du någon fobi/rädsla? Jag är hysteriskt livrädd för sprutor
Vart tror du att du befinner dig om tio år? Sambo, arbete, ikke bosatt i Mjölby
Hur stor är din säng? 90cm :/
Vad sover du i? Trosor
Hur många kuddar har du i sängen? Två
Var har du bott/bor? Mjölby hela mitt liv
Tycker du om kinamat? Nej, det gör jag inte.
Tycker du om kaffe? Nej, inte det heller.
Vad dricker du helst till frukost? Juice eller Oboy
Kan du spela poker? haha nej
Känner du någon med samma födelsedatum som dig? Ja
Vill du ha barn? Kanske, om många år
Kan du några andra språk än svenska? Engelska..? Och lite spanska.
Har du någonsin åkt ambulans? Det tror jag inte
Föredrar du havet eller en bassäng? Beror på. Men oftast havet tror jag
Är du cool? Självklart? 8D
Kan du Rulla med tungan? Inte riktigt. Bara nästan
Vad har du för ringsignal? Mr Big - To be with you
Var har du närmast dig som är rött? Ett busskort
Vem delade du senast säng med? Daniel
Hur många hål har du? Ett i varje öra
Har du någon piercing? Nej men kan tänka mig navel eller tungan, men min nål/sprut rädsla sätter stopp för det.
Har du någon tatuering? Nej, vill ha men samma sak här med min förbannade rädsla. Tatueringar är grymt snyggt!
Gillar du någon just nu? Det gör jag verkligen!
Har du provat droger? Haha nej
Röka eller snusa? Inget av det
Har du pojkvän/flickvän? Jag har pojkvän
Vad är ditt mobil nummer? Det är 10 siffror långt och slutar på 11
Vad ska du göra ikväll? Hade tänkt att sova ikväll.
Har du några syskon? Ja, en snart 19 årig storebror
Vilka länder har du besökt? Danmark, Spanien, Frankrike och Egypten

Queen - I want to break free


Sigge ♥



slitentjej.se



Det har varit väääldigt mycket nu den sista tiden. Fest och festivaler typ varje dag känns det som. Ingen tidig kväll och ordentlig sömn på länge. Och så har jag gått runt med en ständig huvudvärk från att jag vaknat till jag somnat i 4 dygn nu. Så poolpartyt igår var det sista "äventyret" för mig den här sommaren. Skolan börjar ju om 2 dagar nu!

Idag ska vi iväg till mormor & morfar för att hälsa på deras lilla nya kattunge Sigge. Jag har inte sett honom på riktigt än, bara på bild, så jag ser verkligen fram emot att träffa den lille. Sen är det massa saker att göra här hemma. Bla. rensa i ett förråd och kolla igenom mina skolsaker osv..

Planering för imorgon: Chilla bruschan.

Glömde bort kameran

Hur ofta händer det att jag glömmer bort att jag har en kamera i väskan..? Inte alls ofta. Men det hände igår kväll. Så jag har inte en enda bild från poolpartyt som jag kan visa er tyvärr. Men den var en bra kväll med trevliga människor, en borttappad cola, badande människor och små promenader inne i Vadstena "city".

Jag har däremot lite puckade bilder som jag & mattias tog innan vi gick till bussen som ni kan få se:

Buss 660



Just den bussen sitter min vän Mattias på just nu. Tror jag iallafall..? Har för mig att det bara är den bussen som går mellan mjölby och motala. (rätta mig om jag har fel) Han är i vilket fall påväg hit och borde stå vid min dörr om nästan exakt 20 minuter.

Göra iordning sig och lite är något som är aktuellt när han kommit hit. Ikväll åker vi på poolparty!

puss!

gårdagen:

Igår hann jag aldrig skriva här att jag skulle ut på lite äventyr, igen. Åkte in till norrköping med fiefie & tobbe. Först till en lägenhet och typ "hämtade" en kille. Sedan vidare mot en annan lägenhet där fler folk var och det var lite fest. Fiefie, jag & Tobbe stannade inte så länge för vi skulle in till linköping på kvällen var det planerat så straxt innan 22.00 stod vi på Norrköpings resecentrum.

Jag fick fina beröm för mina ben av ett fyllo, och på tåget var det en väldigt lustig men pratglad gubbe som satte sig med oss. Nämnde jag att ett fyllo tafsa på mina lår igår ikväll..? Jag verkar dra till mig lustiga människor när jag är ute.

Väl inne i linköping hände det faktiskt inte så mycket. Var i kungsträdgården en väldigt kort stund. Erik Grönwall spelade där. Sen gick vi mot tivolit och mötte upp Bella, sedan vidare till McDonalds. Där tog våran kväll slut typ. Satt där och träffade lite kompisar tills det var dags att gå till tåget. Åkte med 00.30 tåget så kom hem rätt skapligt. Men en rätt bra kväll blev det åtminstonde!

Bilderna är från när vi väntade på att tåget till Linköping skulle komma..

Lågt antal sidvisningar på ett par dagar..?

Statistiken har verkligen sjunkit i 3 dagar nu. Vart är ni egentligen? Just nu (13:50) ligger sidvisningarna på 26.. Så har lågt har det inte varit på.. flera veckor? Aja. Hoppas ni är ute och njuter till fullo av era sista sommarlovs dagar (om ni inte redan har skola). Gör ni det, så är det helt okej att statistiken är låg ett tag. NJUT!

puss!

Bilder från igår

Vi samlade på oss en massa onödiga saker - Toy Story kepsar, Camp rock påsar och så lyckades jag fånga ett oboy paket med daim smulor i. Oboyen smakade jag i morse. Två klunkar, sen klarade jag inte mer. Bland det äckligaste jag druckit, haha! Är det någon som vill ha en öppnad oboy så hör av er!

Kvällen var helt grym! Vi skrattade väldigt mycket, sjöng ännu mer och ibland studsade med händerna högt upp över våra huvuden och hejade på artisterna som stod på scen. Det var vissa artister som jag inte alls hade lust att lyssna på (bla. Timoteij) men det funkade ändå.

Solen tittade fram i en timme eller så under kvällen när vi väntade på att allt skulle börja. Sen kom det en liten skvätt regn och efter det var det bara mulet. Men det gjorde absolut ingenting - det var så varmt när alla stod helt packade mot varandra.

I den här ordningen kom artisterna:

- Ramsells
- Rebound
- Timoteij
- Linda & Velvet
- Apollo Drive
- Love Generation
- Anna Bergendahl
- Erik Grönwall
- Erik Saade


BILDBOMD!

Vissa bilder framåt kvällen blev tyvärr suddiga. Och dom artisterna som vägrade stå still (dansade konstant hela tiden haha) blev också rätt suddiga. Men men, inte hela världen.

tjejerna som jag var med: fritt fram att sno bilderna!


Rixfm festivalen, Norrköping!

Snart hoppar jag på ett tåg till Norrköping. Träffar Amanda & Lisa. Sticker iväg och käkar nånstans och sedan blir det musik musik och mer musik. Jag gillar't! (och gillar det lite till)

Jag kunde inte vara seriöst på nån bild.. men såhär ser jag iaf ut.
Intresse klubben huh? :D

♥ 3 ♥

Fanny med grisnäsa..?
det regna den här dagen.. fint med luva och allt! :>


trygg i din famn, hjärtat.
3 månader har gått så fort. Känns som inte alls länge sen du steg av bussen på Mjölby resecentrum första gången. Jag satt i busskuren. Väntade. Nervös.

vill jämt ha dig nära mig.
och din flytt? det klarar vi.
älskling ♥



måndag --> onsdag



På måndagen, som sagt, hängde jag med till Motala istället för Mjölby. Där umgicks vi en dag/kväll med några av hans kompisar. Åkte en sväng förbi McDonalds, kollade på en film och sedan bara slappade i en soffa. Resten av dagarna var vi för oss själva. Myste, pratade, kollade på film och sånt hemma hos Daniel. Jag får aldrig nog av att umgås med den killen.

puss!

Måndagmorgonen i tältet

Jag köpte frukost för 79kr. Hungrig tjej..?
På morgonen var vi på gott humör. Jag & Daniel sov sammanlagt 3 timmar den natten, men lika glada var vi för det.


Tältning i Vätterviken i söndags!

I söndags åkte jag och några vänner till mig och några vänner till Daniel till vätterviksbadet och slog upp ett tält och sov där över natten. Riktigt, riktigt rolig kväll! Vi grillade korv på en engångsgrill, drack energidricka (burn) hela kvällen, vissa av oss såg solen gå upp vid 04.00 (medan jag & daniel inte sov förrän 09.00 haha) och hade det bara härligt. Vi klarade oss så gott som utan regn hela tiden vi var där, och det var verkligen en mysig sommarkvälls känsla på det hela.

Måste bara också nämna att slå upp ett tält är något jag absolut inte hade talang för..

Här kommer en bildbomb!
(och jag klädde mig varmt & bekvämt, inte snyggt som ni ser haha)



Keep It Loud i lördags!

Åkte in till Linköping med min vän Kevin. Första stoppet var Lambohov, hos Sofia. Senare på kvällen åkte vi in mot stan och kungsträdgården och lyssnade på live-band som spelade på en scen där. Nu har jag hört sångaren Oscar Linnros och vet vem det är.. Inget jag visste innan den här kvällen. Men helt okej är han. Men han spelade inte så bra live, om ni frågar mig.

Träffade på mysiga människor och hade en riktigt härlig lördagskväll!
Och vi klarade oss utan regn hela kvällen!


"..uppdaterar snart.."

Upptäckte att senaste inlägget var för 2 dagar sedan. Och då skrev jag att jag skulle uppdatera snart. Förlåt för att det inte blev så.. Fick rätt bråttom och hann inte sitta vid datorn sen när jag var klar med sakerna jag skulle göra. I söndags åkte vi nämligen ett par och tältade ute i Vätterviksbadet och sov där över natten. Dagen efter åkte jag inte hem som jag hade planerat först: jag hängde med daniel och hans kompisar till Motala och stannade hos Daniel över natten.

Nu sitter jag vid Daniels dator. Han är inte hemma just nu - ute på äventyr kanske? Men han kommer om en timme eller så. Så länge tar jag över datorn.. hehe.

Jag stannar här över natten idag med, så uppdatering med bilder från i lördags, söndags och måndags kommer så fort jag kommit hem, vilket jag tror är imorgon nån gång. Jag kommer nog inte skriva mer på bloggen innan jag är hemma igen - vill spendera så mycket tid som möjligt med daniel nu innan han flyttar här i veckan.

puss på er!


Uppdaterar snart!

Hade riktigt trevligt igår!
Men mer om det snart.

Jag har endel att göra.. Äta, städa ordning mitt rum och lite. Uppdaterar sen, så ni vet.


Keep It Loud!



Daniel är här just nu men ska straxt åka hem till sig. Han ska förbereda sig lite inför sin flytt till Örebro. När han åker hem så hoppar jag på ett tåg mot Linköping tillsammans med min vän Kevin. Party hemma hos Sofia och sedan vidare ut på Keep It loud festivalen. Blir nog riktigt najs!

Ni får ha en awesome lördagkväll!
ses vi i linköping? Vem vet!

puss

Natten är bara barnet ännu

Daniel kom hit vid 22:00. Väldigt saknad har han varit, och väldigt glad blev jag över att få ha honom här hos mig inatt. Just nu håller han på att borsta tänder och sånt, så jag passar på att skriva ett snabbt och kort inlägg.

Vi hade tänkt sätta på en film vid tolv/ett eller så för att det inte skulle bli för sent. Klockan är nu snart halv 3 på natten och vi har ännu inte fått igång nån film. Tiden går alltid så himla fort med honom! Men snart åker filmen Disturbia igång, hoppas jag. Vi lär ju inte somna tidigt inatt heller. Som vanligt asså haha.

Det här var sommaren 2008.
Vart tog sommar 2010 vägen..? Jo den regna bort.

Dagens lunch

Äta -> Fixa mig snabbt -> ICA med PJ



Såhär ser min lunch ut idag. Vem tycker inte om sallad egentligen..? Om jag fick bestäma skulle maten vi åt vara mer sallad än kött. Jag är ju inte så speciellt förtjust i att sitta och käka stora köttbitar. Det är inte så att jag tänker på djuren som blivit slaktade eller så. Jag bara äcklas lite av att ha en bit av något på min tallrik som en gång varit levande. Just att man verkligen ser att det är kött från en kropp är också.. lustigt för mig. Grillkorv funkar utmärkt. Det har ju trots allt en annan form. Det är inte den där kött-biten liksom.

Jag förväntar mig inte att ni ska förstår mitt tankesätt om det här med kött. Knappt någon gör det =)


Hittade något gammalt från 2008


Ni får henne inte, hon är min.



En s.k "chill" dag med min bästa vän. Gick en kort promenad mot Konsum. Köpte vindruvor och sockerdricka. Gick vidare mot en park. Satte oss på en stor sten. Pratade.

Drog hem till henne. Planerade lite änsålänge hemligheter inför nästa fredag. Kan bli riktigt roligt!

Ikväll (inatt) blir det sängen rätt tidigt. Mycket att göra imorgon, så vill inte vara helt slut. Och imorgon kväll kommer Daniel till mig. Lovely!

puss!


Bästa kommer hit ikväll

Sitter på min brors dator = bild som låg i arkivet på bloggen


Vid 7 kommer den bästa tjejen jag vet. Hon som alltid finns här för mig, ni vet? Blir en bra kväll, det känner jag på mig. Alltid bra med henne!

puss


Min mobil är hemma igen!

Jag har haft en trasig mobil sen innan skolavslutningen och innan sommaren riktigt kom. Mobilen fick åka in på lagning, andra gången på kort tid, och nu är den hemma igen. Hel och fungerar utmärkt. Jag är en lycklig människa!

Ny kategori: Musik!

Som ni kanske förstår så kommer kategorin fyllas (om jag kommer ihåg att faktiskt fylla den) med inlägg då och då med lite musiktips.

Här är en låt jag inte hört nån gång med hörde hos Robban med Daniel.
stöööörtskööön ju.

don't stop believin'



Nyvaken.

Och nu kommer lite om dagarna hos Daniel:
Vädret var uruselt. Ösregn, kallt (om ni frågar mig) och bara sånt väder man gärna inte visar sig utomhus i. Och det gjode vi inte heller. Blev mycket olika filmer och mys framför tv:n. Och det är helt okej med mig. Att bara få spendera tid hos och med honom är perfekt, oavsett hur vädret ute är.

Jag har tänkt på också att när vi kollar på film så letar vi nästan alltid upp en skräckis som ingen av oss sett. Älskar skräckfilmer alltså. Och komedier. Men det blir nästan alltid en skräckis. Så snart finns det nog ingen bra skräckfilm som jag inte sett..?

I tisdags åkte jag, Daniel och & Mattias till Godishuset (på min begäran). Sedan våldgästade vi en kompis till dom, Robban. Hans flickvän var där med, så jag slapp vara ensam tjej. Vi åkte till McDonalds och köpte med oss mat, käkade hos Robban och så kollade vi på filmer vi hyrt. Sen blev det poker ute på baksidan till klockan 04.00 typ. Men jag hade en riktigt trevlig stund haha.

puss på er!

Hello Saferide



The Quiz


Anna


My Best Friend



Imorgon (idag) skriver jag!



Klockan är 05.00. Ganska exakt. Iallafall är den det exakt nu när jag börjar på inlägget. Upptäckte att jag totalt glömde bort att skriva idag. Och nu ska jag alldeles snart göra något jag skulle gjort för ett par timmar sen - hoppa ner under täcket och blunda för att få lite sömn.

Vet inte varför jag suttit uppe så länge idag. Egentligen har jag inte gjort ett skit under tiden här framför datorn. Msn.. musik.. Hur gick tiden så fort? Mysko.

Puss på er,
hoppas att ni redan sover.

Brb: ska bara göra mig mänsklig

... dusch och lite.
Men jag är hemma nu iaf.

Sovit 12 timmar!



Somnade runt 01.00 inatt och vaknade 13:00. Sover bara längre och längre om dagarna nu. Helt skönt och inte mig emot men det kommer bli jobbigt att vänja tillbaka dynget sen igen. Men det är problem man tar ta tag i senare. Nu njuter jag av att sova länge på dagarna.

Om ca 30 minuter åker jag till min saknade pojkvän. Kommer inte komma hem ikväll utan sover där. Får se hur länge jag stannar. Om jag får sover jag ju väldigt gärna där mer än en natt.

Ni får ha jätte bra medan jag är borta.
Blir som vanligt ingen uppdatering när jag är med pojken min.
Finns mycket bättre saker att göra då än att sitta framför en dator.
puss!

Igår i Norrköping

Bra kväll med mina tjejer Lisa & Amanda + Lisas vänner.


Onödigt


Blyg:
Du är inte den som alltid pratar bland dina kompisar [ ]
Du hatar att prata inför grupp [ ]
Du tycker att det är jobbit att träffa nya personer [ ]
Du hatar folk som sitter och stirrar på dig [ ]
Om någon säger att du är snygg, blir du röd [/]
Du vet att du är blyg [ ]
Du pratar inte om andra är tysta [ ]
Du tycker det är pinsamt att prata med någon i telefon som du aldrig har pratat med [ ]
Du gillar blyga killar/tjejer [ ]
Du tar inte mycket plats [ ]
Du har mindre än 5 kompisar [ ]
Du pratar aldrig med någon på stan om han/hon inte pratar med dig först [ ]
Du hatar att göra bort dig [ ]
Totalt: ½

Uppmärksamhets galen:
Du älskar att personer pratar med dig [x]
Du tycker om att många gillar dig [x]
Du blir sur om ingen frågar om dom vill vara med dig [/]
Du hatar när folk vänder andra mot dig [x]
Du är den som pratar och pratar, när du är med dina kompisar [x]
Du älskar att prata inför grupper [/]
Du får mer en 25 sms varje dag [/]
Du har mer en 13 tjejkompisar [x]
Du flummar ofta [x]
Du älskar att få andra att skratta [x]
Du gillar att umgås med andra [x]
Totalt: 9 ½


Sårbar:
Du har gråtit en hel natt [x]
Dina kompisar sviker dig hela tiden [ ]
Du har skärt dig [ ]
Du mår ofta dåligt [ ]
Du visar ingen när du är ledsen [ ]
Du är alltid tyst, och känner dig sämst i gänget [ ]
Du har ofta mardrömmar [ ]
Du har blivit så ledsen att du har suttit på golvet i en timma [x]
Du lyssnar ofta på depp låtar [ ]
Du tar åt dig lätt [ ]
Du har svårt att säga i från [ ]
Du har blivit sårad [x]
Totalt: 3

Kaxig:
Du tar ingen skit [ ]
Du kan skrika åt någon när du blir arg [x]
Du har skadat någon [ ]
Du har blivit så arg att du stuckit till en kompis och sovit där [ ]
Du blir lätt arg [ ]
Du har kastat något i väggen [ ]
Du förstör ofta saker när du är arg [ ]
Du bråkar ofta med dina kompisar [ ]
Du skiter i skolan [ ]
Du tycker att du är snyggast [ ]
Du ringer inte dom som inte ringer dig [ ]
Du blir arg om dina kompisar inte vill festa [ ]
Du har bra själförtroende [x]
Du skiter i fall någon kollar snett på dig [x]
Du har kallat någon hora [x]
Du har fått en smäll [x]
Du är hellre singel en att ha en kille/tjej [ ]

Totalt: 5

Romantiker:
Du gillar överaskningar [x]
Du tycker att myskvällar är bättre en fester [/]
Du gillar att gå på bio [x]
Du älskar kramar [x]
Du gillar att mysa [x]
Du blir sur om din tjej/kille aldrig är romantisk [x]
Du gillar ljus [x] 
Du gillar kärleks låter[x]
Du har fantasi [x]
Du gillar blommor [x]
Du hatar folk som inte gillar rött [ ]
Du skriver dikter [ ]
Du gillar att sjunga [x]

Totalt: 10 ½


Singel människa:
Hellre träffa massa killar/tjejer en att nöja sig med en [ ]
Du gillar uppmärksamhet [x]
Du flirtar runt ofta [x] (om jag är singel. inte annars såklart)
Du tar förgivet att dina kompisar vill hänga med ut o ha kul [x]
Du hatar kärleks låtar [ ]
Du är rädd för att ha ett förhållande [ ]
Du tycker att fest är bättre en hemmakvällar [/]
Du har lätt att dissa folk [ ]

Totalt: 3½

---------
Blyg: ½
Uppmärksamhetsgalen: 9 ½
Sårbar: 3
Kaxig: 5
Romantiker: 10 ½
Singelmänniska
: 3½


Norrköping om en stund



Två puckon på bilden.

Ikväll ska jag till Norrköping. Träffa tjejen till höger på bilden och sen en annan söt flicka. Sen lite annat folk också. Jag har inte riktigt förstått vad vi ska göra. Men vi kommer vara ute i en park först iallafall. Engångs grill är fixad så blir att grilla något litet. Får se vad kvällen bjuder på. Kan bli intressant, så kameran är med men får se om jag visar er bilderna.

Nu sitter jag och äter frukost. Sov till halv ett idag, och det var verkligen skönt. Känner mig inte alls så trött längre som jag gjorde igår. Igår var det helt sjukt. Kändes som att jag skulle somna vart som helst om jag bara blundade.

pussar på er

popcorn, musik & lite saft

Man kan tro att popcornen ska vara brända när påsen nästan börjat brinna (?) men tro mig, dom var helt perfekta.



Heeeelt undeeeerbart att vara hemma en kväll.
Det är bara jag hemma i lägenheten, alla andra är på lite olika ställen. Riktigt skönt att få en kväll för sig själv. Var ett bra tag sen nu.

Som jag nämnde i förra inlägget så är jag fortfarande trött. Men jag har vilat genom att ligga i soffan med popcorn, godisremmar, smultroncider (som tog slut) och sen saft. Kollat på AFV, Simpsons och Family Guy. Helt okej.

Blir nog säng tidigt för mig ikväll. Ska orka åka iväg till Norrköping imorgon och träffa folk. Men det blir inte så sent för mig imorgon heller. På söndagen ska jag hem till Daniel (som är efterlängtad till tusen) och sover där. Att somna vill jag inte ska bli det första jag gör - även om det är svårt att undvika i hans onaturligt sköna säng.

pussar på er.
hoppas ni har en galen fredagkväll, för det har inte jag.


we're watching the stars

min finaste min finaste
och han vet inte om att jag ladda upp den här, så han får
skälla lite på mig sen om han inte tycker om den haha


Det blev en tripp till Skänninge igår också. Inte riktigt lika mycket folk, men helt klart inte folktomt. Riktigt lyckad kväll ändå. Träffade på en kompis och hans kompis. Jag fick 8 gratisbiljetter till karuseller av en av dom. Made my day! (eller kväll kanske) Blev rätt mycket åkande i Virvelvinden, som ni kanske förstår, och mycket snack med folk. Passade även på att köpa lite godisremmar (ett måste på skänninge marken!) och lite popcorn.

Ikväll skulle jag ha åkt till Måndalen med Carro på en typ klassfest. Men det blir inte ikväll, utan imorgon och då kan inte jag för då är det planerat att jag ska till en annan fest så kan tyvärr inte hänga med Carro överhuvudtaget.

idag är jag helt trött.
märks att jag varit och fart runt hela veckan. tröött.
puss

When life is good

En blå hatt fick jag med mig hem från igår kväll.
Erica, som är min kusin, hade fått den av sin.. storebror? Men den var för liten för hennes huvud så hon ville inte ha den. Kan säga att hatten satt på mångas huvud under kvällen!

Måste göra iordning mig lite. Sitter fortfarande i mysisar och morgonfrisyr. Om en stund kommer mamma och hämtar upp mig, så ska vi åka en liten tripp. Och efter det kanske det blir Skänningemarken igen..? Sånt som märks.

Måste bara säga att de senaste dagarna har varit
helt grymma och mer grymma dagar är planerade!

vecka 30.
torsdag: hem till daniel, sova där.
fredag: tjejfest med himpaflickorna hos mig!
lördag: daniel hem till mig, "gäster" hos oss
söndag: ute hela natten med christin, Michelle & några.

vecka 31

måndag: hemma haha
tisdag: lkpg med lyngstad, fieife & victor
onsdag: skänningemarken med massa folk
torsdag: antagligen skänninge på kvällen
fredag: iväg med carro till måndalen
lördag: norrköping med några himpa + lite annat folk
söndag: hem till daniel

länge sedan.

jag & nathalie har hållt ihop ett tag.
och vi lär hålla ihop hela livet.
ledsen för dåliga bildkvalitén, men de flesta av bilderna
är tagna med gamla mobilkameror.
www.nathalieydrebrant.blogg.se











'






SkänningeMarken

En liten stad. En marknad. Ett tivoli. En tradition.
grym kväll!


".. nu dansar jag in i de våta strålarna.."

.. det kallas också för en dusch.
ses senare!

Men jag & Carro föredrar "de våta strålarna" ?
och jag älskar den här bilden. så udda.

Igår:

Kameran togs mest fram under tiden som vi käkade våran "grillkvällsmat" (McDonalds!). Vi satt där säkert över en timme. Och kul hade vi! Kan nästan säga att McDonalds blev höjdpunkten på kvällen, för det andra var.. sådär. Men det var en helt okej kväll. Och kan säga att den inte riktigt var helt torr - lockigt hår! men det gillas ju.. eller?


Fredags:

Lisa & Amanda är dom som har mängder av bilder, men jag har inte fått dom än. Så ni för nöja er med några få bilder som är tagna med min lilla kamera.

mina himmelstalundstjejer är så jävla bra!


Tömmer kameran..

... så snart ligger det uppe bilder från tjejkväll i fredags och kvällen i linköping igår!

iväg på lite linköpings äventyr



Håller ni tummarna för att det inte regnar ikväll? För det gör jag. Ska nämligen ut med lite vänner till linköping, Valla, och ha en trevlig kväll utomhus. Förhoppningsvis en torr kväll också. Det snackades om grillkväll men eftersom att jag & mina kompisar är lite lata när det gäller att fixa en grill enda till linköping så blir det en liten tripp till ett nära liggande McDonalds och sen hämtmat. haha. That's how we do it!

ha en trevlig kväll, folket!
puss

Frihet för mig, kanske något annat för dig


Det där var igår natt.

Kände mig för att visa er hur mycket (läs: lite) jag bryr mig om att alltid vara tillfixad på bilder. Jag är en såndär som älskar att kunna gå runt ensam hemma med mjukisar, inget smink och rufsigt hår. Om jag ändå är hemma en dag utan att gå utanför dörren och tänker blogga och tar en bild bara för att ha något annat än bara text i ett inlägg - varför ska jag lägga ner en massa tid på att sminka mig och fixa håret? Och jag skäms faktiskt inte det minsta över att visa mig såhär. Och gå på stan utan smink? Inga problem. Jag vill inte bli sådär att jag inte klarar att visa mitt "riktiga jag" så att säga. Med det menar jag att jag inte vill känna skam, ångest eller vad som helst genom att gå ut och bara vara jag en dag. Bara komma där på gatan utan att vara ordninggjord alls. 

För mig är frihet att kunna bli accepterad i ett samhälle utan att alltid behöva bekymra mig om vad andra tycker och tänker om mitt utseende. Ni vet ju om att framförallt många tjejer i 12-18 årsåldern aldrig visar sig utan smink för de är rädda för vad andra ska säga till dom eller bakom ryggen på dom. Hur illa är inte det?

Jag är inte rädd för nåt utseendefixerat samhälle. Jag är som jag är, och kommer alltid att vara. Är det någon som har något emot hur jag ser ut är det dens problem och inte mitt.

Ha en bra dag!
puss

helt ovärt inlägg.


jag har en rätt töntig pojkvän. han är sådär rädd för allt som kan ta en bild.


jag sover utan honom inatt. precis som förra natten.
inte alls roligt.

och om drygt 15-16 dagar flyttar han till örebro.
inte heller roligt.
men vi klarar det.

jag ger ett löfte som jag kanske håller:
imorgon ger jag er en riktigt uppdatering.
och tack för att ni fortsätter läsa även att jag
är så sjukt dålig på att skriva de här dagarna.

tycker om er


puss


Rätt grymma ändå?

Jag skrattade rätt gott när jag såg den här.
misstänker att han släpper sig vid 00:14..?


Hinner inte just nu.

Senaste dagarna har jag pysslat med en massa saker, därav har det inte blivit någon bloggning. Hinner inte heller uppdatera riktigt ikväll heller, ska iväg om en halvtimme eller så. Skriver nog imorgon. Vi hörs då istället.

puss!

RSS 2.0