♥ finaste pippin ♥

Här är bild på våran nya och yngsta familjemedlem - fågelungen som inte har hunnit få något namn än. H*n är hur charmig som helst, så gott som handtam, sitter aldrig still och är bara helt bedårande söt. Jag ser pippin redan som en Borgare.

Som sagt så sitter h*n aldrig riktigt still, så jag lyckades helt enkelt inte att ta en enda bild på hela pippin, utan h*n farde runt och lekte hela tiden. Men här är ändå rätt okej bilder.

♥ åh vad jag tycker om dig! ♥

myskväll med lyngstad!

Tacos, färsk ananas, jordgubbar, morötter, gurka, godis, chips och läsk. <-- Vad jag & carro lyckades stoppa i oss under hela kvällen. Vi såg två filmer (Becouse I said so & Forgotten) och båda var helt klart sevärda. Vi såg även ett program på TV som var rätt sjukt och det visade sig att när jag, i ren skratt, smsade till min pojkvän om programmet vi såg på svarade han att han och hans vänner också satt och kollade på samma kanal. Dubbelt skratt!

Sista bilden är nog en av de fulaste jag har på mig själv från nyligen. Men jag bjuder på den - den visar rätt bra hur "mycket" ansträngade vi gjorde under kvällen.




Igårkväll

En kväll med utklädnad, chill och skratt. En första kväll på höstlovet. Det tycker vi om.

Hängde med sofia och hennes stora syster till hennes vänner i Tannefors i Linköping. Blev en rätt tidig kväll. Jag hade varit vaken sen kl5 på fredag morgonen och dessutom är jag lite halvt sjuk, så tidigt gjorde verkligen ingenting. Men under tiden vi var där hade vi riktigt kul!


Fikastund

Nu är det lov.
Känns riktigt bra som ni nog förstår. Veckan innan lovet blev döpt till "jobbiga veckan", för det var en förjävlig vecka helt enkelt. Men den är över nu. Och innan vi drog ut på lov fick vi reda på några resultat på två prov, och det gjorde mig väldigt lättad. Djursjukvården blev ett fint MVG på (bara 3 poäng ifrån maxpoängen så får väl tycka att det var bra jobbat), och Mikrobiologin kunde man högst få VG på och jag hamnade långt över gränsen för VG, bara 8 poäng ifrån max. SKÖNT!

Efter skolan igår såg det ut såhär. Jag, Sofia och Carro sittandes på Espresso House. Varm choklad, kaffe, kakor och mudcake.




fredagsäventyr med min coola rockiga brud!

Här är min fräne vän *pil neråt*



Till skolan först. Eventuellt göra ett matte C prov som kommer att gå så dåligt det aldrig tidigare har gjort på ett matteprov. Det kan bero på att jag inte haft en enda genomgång om derivata (som vi jobbat med) och när jag viljat ha hjälp på lektionerna så har läraren inte ens varit där för hon har varit sjuk och så varit hemma av vård av barn. SHIET!

Efter det mikrobiologi. Att gå igenon Meios är nog inte alltför krångligt, och så ska jag lämna in min mikrobiologiska labbrapport om bakterier. EFTER DET ÄR DET LOV.

Jag hänger på Sofia till linköping tillsammans med Carro. Tar en fika inne i stan. Carro åker hemåt och jag & sofia åker hem till henne för att byta om och fixa till oss och drar sedan till en liten fest där folk kommer vara smått utklädda. Vad ska jag vara då..? hint: rosa leopardmönster med rosa fluffiga öron..

Ha en bra fredag så hörs vi nog imorgon!

head over heels

Jag begravs under skolböcker. Men snart är det lov.
3 läxor, ett prov och en inlämning nu de två sista skoldagarna.

Jag knallar ner mot station nu och sätter mig på tåget. Härdar ut och gör mitt bästa in i det sista. Fredagen bli det lite småfest i linköping med vänner. Fyfan vad vi förtjänar det!



Nybliven fågelägare!

Fotot är inte taget av mig och fotot är på en annan fågel av samma ras.


Som rubriken säger så är jag nybliven fågelägare!
Vi har skaffat oss en liknande som på bilden, men våran är en unge och så är den mer mörkgrön i färgen. Lovar att ni kommer få bilder på den senare. Fågelarten heter Rödpannad Kakariki och är en ganska ovanlig fågel i det vilda. Är en väldigt sällskaplig och livlig fågel som är ganska tystlåten av sig mot många andra fåglar. Jag är jätte glad!






Nu drar jag!

... mot skolan!


Jag har allt rätt att vara trött



Det är faktiskt sant. Nu får jag faktiskt klaga, det är tillåtet. Varför? Jo för att jag går omkring med feber, hosta och är eländig och trots det är jag i skolan och kommer att vara det hela veckan SÅ jag får vara trött.

Skolfoto 9.15 idag. Jag känner mig inte ett dugg fräsch och absolut inte så fräsch att jag har lust att hamna på ett kort som resten av skolan kommer kunna titta på sen. "Vad är det där för en lurk?" kommer dom tänka, garanterat.

Ska äta upp min frukost och försöka få iordning lite på morgon ruffset och försöka se lite mänsklig ut åtminstonde innan jag lämnat ytterdörren den här morgonen.

Pusshej!

förlorade timmar och suddiga känslor

Bilden visar rätt bra hur jag känner mig idag:
väldigt oskarp.



När jag skulle försöka sova tog det minst 3 timmar från det att jag la mig till att jag faktiskt sov. Det var inte för att jag inte var trött, för det var jag. Dödstrött. Men min hosta, min ömma hals och huvudvärken höll mig vaken mot min vilja. Uppenbarligen somnade jag tillslut vilket var skönt men jag vaknade ett par gånger innan klockan ringer.. Så nattsömn har jag haft dåligt av den här natten.

Snart åker jag till skolan och har lite Djursjukvård, Matte C och ett omöjligt Fysikprov. Vi hörs sen, om jag överlever hela dagen i skolan. Hej!

Hemkommen

Hemma från en mysig helg i Örebro. Förstår inte hur en helg kan flyga iväg sådär snabbt som den alltid gör. Det är ju trots allt 2 dagar. Lite lurigt? Det har iaf fikats, gåtts på bio (paranormal activity 2, sevärd) och mysts hemma i lägenheten. Tråkigt nog misstänker jag att min hosta som inte gett med sig än (ni vet den jag varit hos läkaren för ett par gånger?) börjar bli jobbigare igen. Inte nog med det låg jag med huvudvärk igår kväll, ont i halsen och så är jag ovanligt trött. Jag somnar vart som helst bara jag blundar i knappt 5 minuter. Inte likt mig alls.

Nu ska jag packa upp den rosa/gråa väskan och sen sätta mig och lära mig lite om Energi och Gas i Fysiken. Prov imorgon, och det är inte så populärt.

Här är en bättre bild på att jag åtminstonde fick lite färg i Egypten.

the way you make me feel

GOING TO MY AMAZING BOYFRIEND
Spendera en helg i Örebro med en helt galet bra pojkvän kan knappast göra min helg dålig. Tyvärr får Fysik boken hänga med på trippen och tyvärr måste den läsas och pluggas ur.. Men helgen lär bli kanon iallafall. Datorn får stanna hemma, så vi hörs på tidigast söndag!


i'm loving your lips 'cause you know how to use them

nu hoppar jag in i duschen.

374 mil bort

EGYPTEN
Från blekfis till brownie. Känns jäkligt gött om ni frågar mig. Och Egypten var ännu mer gött. Runt 40 grader i skuggan nästan varje dag. Kallaste dagen hade vi nog 37 grader i skuggan.. brr! Hotellet var fint, personalen där var hur härliga som helst och havet var varmare än poolerna (som är ca 30grader varma) vilket ingen i min familj varit med om förut. Och kära Animition Team, jag saknar dom! 5 "unga vuxna" som höll i shower varje kväll, höll i aktiviteter på hotellet som vattenpolo, vatten aerobic, beach vollyboll och mycket annat kul. Jag vill tillbaka!

Jag har hundratals av bilder på datorn men jag orkar verkligen inte ladda upp mer. Finns mycket fler på facebook, för er som har mig där.


rainbow veins

Hellu!
Nu har det slutat snöa ute. Vilken tajming, för snart ska jag traska utanför dörren mot tåget. Hade varit lite småkyligt att bemötas av snöflingor en morgon såhär. Dagen till ära har jag haft långsovmorgon, och det klagar man inte på i första taget.

På planeringen i skolan står det däremot prov i Mikrobiologi (8 olika kapitel, blö!) och en mikrobiologisk laboration (jag ska ta död på några bakterier jag odlat), vilket inte är lika roligt som att få sova länge. Men efter det så tar jag första tåget hem mot min lilla stad och tar helg.


såhär såg det ut när jag vaknade



Väldigt dålig bild men det ligger ett ytterst tunt lager med snö på biltaken och hustaken. Och vet ni? Just nu snöar det ännu mer så det är mer snö ute just nu! Jag gillar snö, men jag ogillar kyla. Jobbig kombination.

i'll catch up with you

Det finns så mycket här i världen som är så fint.
Så mycket som är värt att få sin egna stund i ljuset.

Det är en talang att kunna uppskatta det vackra i ett döende träd.
Det är en gåva att kunna ta del av det oändliga livet runt omkring oss.
Det är ett mirakel att stjärnor aldrig slutar att falla och barns önskor
aldrig hittar ett slut.

Sagor kan bli verklighet, om du tillåter dig själv att tro.


Hemma i Sverige



Hej folket!
I tisdags natt kom jag innanför dörren i våran lägenhet här i Mjölby. Resan hem började kl 12.25 i Egypten och slutade i Mjölby ca 01.00 samma natt. Egyptenresan har varit helt fantastisk! Men jag gör ett inlägg om den senare idag. Just nu är det morgon och jag ska till skolan så jag har lite ont om tid.

Igår packade jag upp resväskan, kollade vad man missat här hemma på bl.a facebook, tog ett bad och en långdusch, kollade på Grey's Anatomy och så pratade jag med Daniel i telefonen. Hade en väldigt bra och lugn dag med andra ord.

Bilden ovan är rätt dålig, men försökte ta en bild på hur brun jag har blivit. Får väl ta en ny där man ser de vita bikini linjerna men den där får duga så länge.

Vi får höras senare idag och då ska jag också försöka lägga upp bilderna här på bloggen. Just nu har jag fullt upp att få upp dom på facebook. Seeya!


Vi syns om en vecka!

En gammal klassiker passar väl in här..?


Nu är det inte långt kvar tills jag ligger i Egyptens varma klimat och känner mig som kung för en vecka. Inatt kl 03.00 åker vi från Mjölby till Arlanda och på tisdag morgon lyfter planet som tar oss ner mot Afrikas kontinent. Finns bara ett ord: naaaajs!

Vi hörs om en vecka ungefär, då jag kommit hem. Kan lova att ni kommer få se bilder från Egypten då. Så länge får ni ha det så jätte bra här hemma i Sverige och självklart tänka på mig som ligger i solar och badar.. Nävars. Jag kommer tänka på er där hemma. Och jag kommer speciellt sakna att höra rösten från min fina pojkvän som är kvar i Örebro. En hel vecka utan att höra ett ord från honom.. Hur kommer det gå?

Puss på er!

Dagens..



Dagens humör: lyyycklig
Dagens mående: lite trött, annars helt okej
Dagens borde: packa, städa mitt rum och vila
Dagens frisyr: naturligt och utsläppt haha
Dagens smink: kanske blir lite mascara.. om jag orkar..
Dagens parfym: JLO Sunkissed Glow
Dagens klädsel: Mjukis och sånt där skönt på en måndag morgon
Dagens planer: Packa och städa rummet
Dagens vill ha: soooooool
Dagens längtan: EGYPTEN SÅKLART!
Dagens fundering: Funderar rätt mycket på vad jag ska packa
Dagens beroende: muuusik
Dagens tråkigaste: Inte sova så länge jag vill
Dagens saknad: Daniel som åkte hem igår
Dagens tidning: Extra
Dagens låt: Wake up - Coheed and Cambria
Dagens just nu: springa och borsta tänderna!

Jonte har världens minsta k*k

Det här var i fredags då. Vilka puckon jag känner!



Måndag natt börjar resan mot ett litet varmare klimat



Nu är det söndag. Och imorgon kl 03.00 åker bilen från Mjölby mot Stockholm, Arlanda. Niiiiiice!

I fredags kom min fina pojkvän hit. Vi umgicks med några härliga människor hela kvällen och hade en mysig fredag. Sen igår var vi bara hemma och tog det lugnt, kollade på film och sånt där. Vi åt god mat och kollade på videoklipp på youtube där folk failar. Underhållande faktiskt. Och så åkte vi inlines, vilket ingen av oss har gjort på flera år. En upplevelse i sig.

Idag behöver jag börja med min packning så blir inget att åka iväg på äventyr idag. Daniel är fortfarande här, men han åker hem ikväll.

Pusshej!

fredag fredag!


Idag är en såndär lite halft äckligt trött fredag. Jag hade svårt att somna igår och somnade väl straxt efter 00:00 nån gång. Då hade jag knappt 5:30 timmar sömn framför mig tills det var dags att gå upp igen. Men tror ni att jag fick de där drygt 5:30 timmarna..? Nejnej. Jag hann att vakna 3-4 gånger under natten också så har väl sovit på ett ungefär 4 timmar.. Men det är åtminstone fredag idag. Daniel kommer. Jag ska träffa vänner. Ha helg. Säga "hejdå" och på måndag natt lyfter planet som tar mig till Egypten. Underbart!

Nu ska jag äta klart frukosten.
Lite fil och två små kiwis på morgonen sitter inte helt fel!

fredag fredag!


Idag är en såndär lite halft äckligt trött fredag. Jag hade svårt att somna igår och somnade väl straxt efter 00:00 nån gång. Då hade jag knappt 5:30 timmar sömn framför mig tills det var dags att gå upp igen. Men tror ni att jag fick de där drygt 5:30 timmarna..? Nejnej. Jag hann att vakna 3-4 gånger under natten också så har väl sovit på ett ungefär 4 timmar.. Men det är åtminstone fredag idag. Daniel kommer. Jag ska träffa vänner. Ha helg. Säga "hejdå" och på måndag natt lyfter planet som tar mig till Egypten. Underbart!

Nu ska jag äta klart frukosten.
Lite fil och två små kiwis på morgonen sitter inte helt fel!

Studiedag



Godmorgon!
Inatt sov jag gudomligt, helt ärligt! Sovit i närmare 11 timmar inatt och känner mig för en gångs skull inte helt trött och hängig i huvudet. Kan inte säga annat är underbart.

Idag har jag studiedag. Tycker att den var välförtjänt, då vi hade ett prov i tisdag och två prov igår. Men jag kan inte spendera den här dagen till att bara slappa och strunta i skolan. Idag är det 5 dagar kvar tills vi reser och jag har lite saker att göra klart innan jag blir ledig från skolan. Men visst låter det skönt med 5 dagar kvar..?

Nu ska jag fortsätta digga lite musik, kolla läget på facebook och sen hittar jag säkerligen på något! Vi hörs senare :)

Siggebus

Åkte hem till mormor i söndags på en liten fika och så kollade vi in 2 två och en hall som dom precis byggt ut sitt hus med. Jättebra blev det!

Här är Sigge i helgen.


Här är Sigge för ca 2 månader sen.

Bella 17 år! (lördags)

På lördagen åkte Daniel hem till Motala och skulle på kräftskiva hemma hos sig, och jag åkte till Linköping med andra härliga flickor och pojkar på en födelsedagsfest ordnad till Bellas ära, som nyligen fyllde 17 år. Riktigt härlig kväll men framåt senare dog det ut lite. Planen var att jag skulle sova hemma hos Sofia sen i linköping men istället åkte jag hem mitt i natten till Daniel som bor liiiite utanför motala och sov med honom ännu en natt, vilket var underbart att få göra.

Jag tar de snälla bilderna och lägger upp här. Resten får inte allmänheten se, haha!


grabbarna kan allt sjunga

Myslåtar med grymma manliga sångare.
Några av väldigt många låtar som är av de lugnare stucket och som jag ääälskar.



Sen en gammal favorit:


fredag

Jag mötte upp min finaste på stationen efter att jag slutat skolan. På kvällen käkades det klassiska tacos till middag. Sen efter middagen hände något unikt - daniels hår började brinna. HUR det började brinna vet bara mina vänner, så ledsen läsare! (jag kanske berättar nån gång, vem vet. det gav mig & mina vänner ett gott skratt iallafall!)

Ännu senare på kvällen gick vi hem till Packe och Lena. Hade lite mys med prat, lite tv-spel (haha) och gos med kattungar.

(ledsen för dåliga bilder)


Hallå där!

Mitt internet har varit borta i några dagar!
Eftersom att mamma precis flyttat till ny lägenhet hade vi inte fått nått internet förrän nu.


Nu är jag här igen!
Som det står där uppe så var jag utan internet i några dagar. Närmare bestämt sedan torsdags (alltså 6 dagar). Det var igår eftermiddag som vi fick hem modemet (tror jag?) och min bror kopplade in allt. Så nu kan jag äntligen blogga, använda spotify, facebook.. ja ni vet ju hur det är.

När jag kommer hem från skolan ska jag försöka "blogga ifatt" lite om det ni missat.. Bl.a om den senaste helgen, som var riktigt härlig!

Innan dess är det skola som gäller. Igår hade jag ett Ordkunskaps prov i svenska med 130 olika ord. Idag har jag Djursjukvårdsprov och Matte C prov. Logaritmer.. vem behöver egentligen dom?

puss på er så länge,
så hörs vi senare idag istället!


RSS 2.0