Studenter 2010

Idag börjar vissas Studentvecka på riktigt. En av dom som blir student redan nu på fredag är min finaste, så jag lär inte se honom på ett tag nu. Men jag är grymt avundsjuk på hur kul han måste ha det nu, och det är han verkligen värd.

Vad passar inte bättre än den bästa
Magnus Uggla låten genom tiderna?
ledsen för dålig kvalité, fanns ingen annan
på youtube :(


I'm not gonna spend my life being a colour



Peppar med Michael Jackson och mackor. Djurkunskaps uppsatsen uppslagen i ett Word dokument på datorn. Ser en ände på den. Ser också en ände på mina mackor, som jag alldeles snart har ätit upp.

När uppsatsen är klar ska jag göra några instuderingsfrågor till ett Djurkunskaps prov. Sen vet ni, är min söndag nog rätt slut. Och mina mackor är definitivt slut då.

puss!

Ute hos mormor & morfar

Solen tittade fram i jämna mellanrum och det uppskattade jag till fullo. Så är det nästan alltid - när man kommer till mormor & morfar blir det fint väder, helt underbart. Mormor fick en blomma av oss och så fick vi fika. Ett antal tennismatcher på deras lilla tennisplan fick det också bli.


Morsdag

Idag är det faktiskt morsdag, så därför bjuder jag på en bild
på mig & min fantastiskt underbara mamma, som funnits där
för mig i alla väder, situationer och år.

jag älskar dig
mamma



Om en halvtimme planeras min familj sitta vid ett matbord tillsammans med Tors familj. Vi blir bjudna på middag hos Tors föräldrar. Efter middagen ska min familj åka vidare ut på landet där Mormor och Morfar bor. Det var riktigt länge sen jag träffade världens bästa gamlingar, så jag ser verkligen fram emot att åka ut till dom idag. Krama om dom lite.

Ikväll planeras dunder party...? Nej, verkligen inte. Två dagar i rad får räcka för den här helgen. Ikväll blir det plugg, inte det minsta roligt.

puss!

vi är på't igen


Bilden är lite random, bara så att ni vet.

Efter middagen blev det ingen lugn kväll. Drog iväg på utomhus fest uppe vid Haga Parken. Åkte dit med Jennifer och bror, som också fick vara chafför under kvällen. Var riktigt mycket folk i parken och det var hur härligt som helst. Både lite nya och gamla ansikten, vilket alltid är trevligt. Nu ska jag snart sova, tror jag. Får se hur lång tid det tar innan jag faktiskt rör mig seriöst mot sängen. Känner att jag kommer fastna här framför skärmen en bra stund..

Puss!

Grillning

Middag hemma hos Tor (mammas kille). Det serverades grillat, vilket satt helt fint i magen. Och vädret såg ut att vara så mycket varmare än vad det egentligen var. Det må se soligt och varmt ut men sanningen är att jag satt och huttra under en filt.


Ni vet den där dagen-efter känslan

Hamnfestivalen igår var trevligt. Vi var 8 tjejer från början och sedan ökades gruppen hela tiden med både killar och tjejer, helt underbart.

Idag är jag lite småseg. Ser nog rätt trött ut också, vilket jag är. Trött alltså. Så dagen är rätt lugn änsålänge. Har varit på Loppis med mamma för första gången i mitt liv. Vi hittade inte något vi kunde tänka oss att köpa, men måste erkänna att känslan av att gå omkring i en gammal lada full med lite allt möjligt var helt okej.

Ikväll får jag se vad som händer. Kanske drar ut på lite äventyr i Mjölby, eller så stannar jag hemma på familjemys i soffan. Inte riktigt bestämt hur jag ska göra än.

Älskar när äppelträden börjar blomma, så himla fina!
(bilderna är tagna med en dålig mobil kamera)


Hamnfestivalen

Igår var vi i linköping på Hamnfestivalen. Tyvärr blev det världens spöregn senare på kvällen, men det var helt okej ändå. Lite smått galen kväll med händelser som jag inte kan nämna såhär ut över internet men kort sagt: Roligt och intressant, med inslag av lite ironiska och komiska saker.

Vi höll till först på en kulle i en park. Satt på en filt med musik. Mycket snack, lite Michael Jackson dans och tillsist lite flykt (haha). Senare drog vi in på själva festivalen, vilket inte var så mycket att ha . Men vi var där iallafall, men kameran var sågott som bortglömd i väskan då så efter klockan 22.00 är det knappt några bilder alls. När regnet kom hamnade vi inne på McDonalds och käkade helt genomblöta, tills vi drog vidare ut igen när vädret lugnat ner sig.

Och ett ström avbrott var vi med om också. Det var ett väldans åskväder ett tag.

Låter bilderna tala för sig själva

Skolan i fredags

Vi hade en heldag utomhus igår på skolan. På förmiddagen körde vi med traktorerna. Länge sen nu vi fick brumma lite så det var hur kul som helst att gasa runt. Eftermiddagen bestod av lite mer arbeta - klippa gräs. Alla fick varsin gräsklippar maskin att åka på - utom jag och Issa. Vi fick varsin gräsklippare som man måste dra med egen kroppskraft. Maskinen väger typ mer än vad jag gör, så gissa vilken träningsvärk jag fick i armarna och i röven.

En liten mysig detalj om dagen var att de flesta av himpa brudarna var helt osminkade.
Naturligt är vackert, haha!

Under rasterna passade vi på att sova då solen faktiskt visade sig rejält under dagen!



Fullsatt och ibland tomt



Fundera inte på vad bilden har med själva dagen att göra, för den har inget med något att göra. Skulle bara visa att såhär mycket folk bar det en gång i Mjölby. Gissa när det här var..? Januari förra året, då Johan Palm uppträdde. Ha-Ha, skitkul att det är enda tillfället mjölbys centrum är fullt.

Imorgon kommer jag inte att blogga det minsta lilla. Jag kommer nämligen inte hem efter skolan. Blir att direkt åka till Linköping med 5 andra underbara tjejer. Blir lite förfest och sånt och till kvällen drar vi på Hamnfestivalen. Sammanlagt är vi 8 tjejer som ska hänga ihop hela kvällen, men sen märks det ju alltid om den siffran ökas under de senare timmarna på kvällen.

Så jag säger redan nu:

Ha en riktigt trevlig helg och håll tummarna för ett bra väder!
(sup och svälj, nu är'e helg!)

jag kommer långt, lovar



Sitter i datasalen just nu i skolan. Vi har egentligen inte alls mycket att göra på Engelska lektionen, så nu har min lärare kommit på att vi ska skriva ett brev, som inte ska betygsättas. Därför ser mitt Word dokument ut såhär som bilden visar - tomt. Jag har inte börjat än, utan det fanns andra saker som lockade.. Facebook!

Men oroa er inte, jag tänker åtminstonde skriva några rader om en stund. Men det bästa är som jag nämnde förut - ingen betygsättning. Jag tror inte att hon äns kommer kolla på breven.

Jag hann inte skriva någonting igår därför att min dag bestod mest av buss resor. Inställda tåg, missade busstider och jag vet inte riktigt vad gjorde att jag kom hem mycket senare än vad jag hade planerat. Och när jag väl var hemma var det bara att slänga i sig mat och sedan hoppa på ytterligare en buss, men den här gången till världen finaste, där jag spenderade min natt.

puss!

sommarlovs tankar

Kanske omöjligt att missa men nu räknar vi snart dagar och inte veckor till sommarlovet. Personligen har jag 10 skoldagar, varav en av dom är bara en lektion på morgonen och den sista dagen är sommarlovsdagen. Så vi kan hellre säga 8 skoldagar. Hur sjukt känns inte det, om jag får fråga?

Klockan närmar sig 06.10 nu, och i min värld betyder det: gör iordning dig och gå sen till tåget. Så det är precis vad jag ska göra. Men något alldeles uppklädd bli det absolut inte. Vi har en s.k "miljö" dag i skolan idag. Först trodde jag att vi skulle engagera oss i Miljön på olika sätt, men nej. Hela Miljödagen gick visst ut på att storstäda hela skolan.. Djup suck?

Igår misslyckas jag med att steka potatis.
Hur ofta händer det att man misslyckas med det?

puss!

Nyttig energi

I väntan på bussen - i spöregn, såg jag och två kära klasskompisar en stor reklamplansch för ett kylskåp. So what, tänker ni nu. Och jag förstår er, för det är inte det jag ville berätta egentligen. Poängen är den att i det där kylskåpet hade dom ställt en skål med en riktigt smaskig fruktsallad innehållande bla. jordgubbar, vindruvor, apelsin, kiwi, äpple och vad vet jag.

Nu, 1,5h timme senare var jag precis lika sugen som jag var i väntan på bussen på att äta en såndär fruktsallad. Därför improviserade jag en liten fin sallad av den frukten vi hade hemma: Vindruvor, apelsin, banan och äpple.

En nyttig energi källa när man har en hel kväll av uppsats skrivande framför sig.
Och den här låten piggar faktiskt upp stämningen lite just nu:



småsaker

Igår kväll fick jag hem lite småsaker från H&M.
Ett par enkla flip-flop och en smidig liten väska. Börjar närma sig sommar!
(måste tillägga att innetyget i väskan är leopardmönstrat, grr!)

Sommar väder i skolan

Kort och gott om dagen: Shorts, linne och sommarskor plus en stor sol. Och även en glass med bästa Carro på stan efter skolan.

Ni får se dagen i bilder istället:


Grillningen hos Nathalie

Här kommer lite bilder från i helgen, närmare bestämt från i lördags.
Förlåt att dom kommer så sent, inte haft tid till datorn. Och jag har låååångt från alla bilder, men ni får nöja er med dom här.

Kvällen var absolut helbra med grillning, snack, kubb och ännu mera snack. Och natten kan man knappast klaga på - finaste sov hos mig.


Sol & Gubb-rock

Är det inte himla härligt ute?
Så illa av mig bara att jag sitter inne. Men jag väntar in att min snygging ska komma hem till mig. Inte speciellt roligt för honom att komma och sen så är lägenheten tom.. Men sommarkänsla har jag absolut. Sitter i ett tublinne och jeans shorts och är helt naturell utan något smink alls. Och gubb-rock spelas på hög volym i hela huset också - lovely!

Ikväll blir det grillning hemma hos Nathalie. Vet inte alls med vilka än, men det visar sig framåt kvällen.
Puss!


welcome sun

Hade bara en "lektion" idag, Nationellt Prov i Matte. Det helt okej, och kändes hur skönt som helst att ha det gjort. Var på stan förut i Norrköping med fina flickor och åt glass i solen. Kanske dags att äta lunch nu med (klockan är 14.10)

Vädret är verkligen på topp just nu i Mjölby - chockad!
Därför bjuder jag också på lite sommarbilder från 2009.


take me by the hand



Det är lite trist med vädret just nu tycker jag. Har velat ha sommarkänsla hela veckan och ville ha shorts och ett enkelt linne och änligen få plocka fram sommarskorna. Men trots att det är varmt i luften är det knappast mycket sol och det är det som hindrar mig. Jag är en rätt frusen person av mig som ofta tycker att det blir kallt så jag vågar inte riktigt ta på mig alltför tunt. Vart tog solen vägen?

Vi har verkligen sommarutseende på våra trädgårdar - grönt härligt gräs och träd med blommor och löv. Det enda som fattas nu är en stor sol också.

Jag lär vara blekfisen själv på skolavslutningen om inte solen tittar fram snart.
puss!

when you smile at me

Dina kyssar lämnar en speciell känsla i min kropp.
Att få ta del av det här tillsammans med dig är helt otroligt.
Vet du hur bra det känns när dina armar håller om mig?
Det är tryggt, det är hemma.

din hand i min
dina läppar mot mina
din kropp mot min
våra andetag

bby.



you find a girl who thinks really deep thoughts


In the arms of an angel

Jag vet inte vad jag ska skriva, utan nu skriver jag mest för skrivandes skull. Jag vill inte ha en blogg där det bara står om vad dagen har haft att erbjuda men tyvärr har det blivit way to many såna inlägg den senaste tiden. Det är skit trist att läsa andras bloggar när dom bara skriver om dagen - likadan är min när det bara handlar om tråkiga vardags saker.

Jag får bättra mig, absolut.
Puss



humor..?

Titta!
Idol-Erik tycker om mig på bilddagboken!
(heter SMACKED där)

ha-ha



The way you make me feel - Michael Jacksson

Förlåt för dålig uppdatering.
Igår hann jag aldrig skriva något. Hade en buss till Motala att passa. Vad gjorde jag där då? Jo, jag tog en trip till världens finaste och sov där över natten. Idag är jag dock väldigt trött. Blev en sen kväll igår och en extra tidig morgon idag, men det var helt klart värt.

Nu väntar en dusch på mig, och sen ska jag försöka plugga in Matte till det Nationella provet på fredag. Men sååå svårt borde det ju inte vara. Det är Matte A och jag är ju snart klar med Matte B kursen. Men man ska väl aldrig säga för mycket..

puss!

I can't take my eyes of you

P som i Perfekt


här var det ägg!

På fysik lektionen gick allt fel. Verkligen allt! Roligaste fysiklektionen jag har haft. Vi skulle göra en laboration och försöka få ett ägg att överleva ett fall på 1,5m. Jag råkade klämma sönder ett av äggen mellan bordskanten och min mage. Carro råkade pressa sönder ett annat ägg med handen och Linn lyckades sparka iväg ett ägg över golvet. Man kan bokstavligt talat säga att det var ägg överallt!



speaking.singing.yelling



Reggae.
Inget jag vanligtvis brukar lyssna på, men nu på de senaste tiderna har det blivit mer och mer. Har upptäckt att stilen faktiskt är riktigt härlig och man gungar med lite omedvetet i melodierna.

Idag ska jag åka enda bort till min skola i Norrköping igen. I två veckor har jag bara åkt till Linköping och sen gått resten av vägen till min APU plats, och allt har sammanlagt tagit 25 minuter. Nu kommer det kännas hel lustigt att åka så långt igen för att komma till skolan (1,5h timme är inte direkt kort). Men jag längtar verkligen tills 09.15 nu (klockan är 06.45). Vid den tiden kommer jag träffa alla i skolan igen. Och mina himpa tjejer har varit så sjukt saknade för jag har inte träffat dom på två veckor!


don't worry



Kort, men innehållsrik.
Så vill jag beskriva min Etologi uppsats här ovan.

Musik strömmar ut från datorn. I will follow you into the dark. Härliga myslåtar med akustisk gitarr och en pojkes stämma. Och på detta har vi endast en lampa tänd i hela rummet, och den lyser med lite härligt ljus. Och framför mig har jag ett fyllt glas med Smultron soda och ett sugrör. Fint avslut på en helt underbar helg på 4 dagar.

Jag gillade den här helgen, väldigt mycket. Känns som att jag har haft ett leende på läpparna från att jag vaknat tills jag somnat.
du är anledningen

baby, I miss you already

slappis-fanny på bild.

Vilken jävla bra helg jag har haft.
den bästa på länge, helt klart.

Har haft världens finaste omkring mig dygnet runt sen i onsdags tills idag.
lovely

Min långhelg har varit en väldig blandning av händelser.

Onsdag:
vi var hemma i Packes lägenhet, men han var inte hemma. Satt där och var sociala med lite folk. Vid 2 på natten upptäckte vi ett stort rökmoln utanför lägenheterna. Det var en stor bilbrand så det var bara att ringa brandkåren direkt, innan elden spred sig vidare.

Torsdag: Vi åkte hem till Jennifer och grillade med lite vänner. Blev lite dans, mest på skoj, och lite spel med generade frågor. Alltid kul att få höra pinsama detaljer från folk man känner.

Fredag:
Vi låg i en soffa och i en säng hela dagen typ. Skulle kanske ha dragit iväg och träffat några på kvällen, men blev tyvärr inte så. Istället fick det bli en myskväll hemma.

Lördag: Åkte hem till finaste. Fick grillad mat och träffade hans mamma och hans vovvar första gången. Helmysigt var det!

Söndag: Vaknade tidigt (10.30..) och hann inte göra så mycket. Var tvungen att åka hem rätt tidigt, för att börja jobba med skoluppsatserna, som jag sitter och ska börja skriva nu straxt.

Långhelg om ca 7 timmar!



Vi drar en lycklig bild på mig och Carro, då jag fortfarande hade min tandställning. Vilken skillnad att se bilder nu. Tågrälsen ser helt störd ut nu när man inte är van vid att se den!

Idag är sista arbetsdagen på den här veckan. Blir en riktigt lång och härlig helg. Men på måndag är vi back on track i skolan igen. Men innan dess - Helg! Och jag tror den här helgen är fullpackad med stök, musik, folk och sena kvällar. Hoppas på det iallafall, för det är exakt vad jag är sugen på just nu - RÖJ!

Btw, igår hade 80 personer läst min blogg. Det gillas, så fortsätt med det!
puss!

filmsnuttar

Här kommer lite filmsnuttar på väldigt udda saker. En del är bara roliga, en del är lite skrämmande och andra bara allmänt coola eller lustiga.


klanten har gjort det igen

Bakade en kaka förut. Och mina skills i köket är mästerliknande! Jag & pappa gick ner till konsum. Köpte ett paket där det stod "Chokladkaka" på. Kom hem och hällde i ett pulver i en bunke. Hällde i lite vatten, rörde om och tillsist in i ungen. Snabbt och smidigt. Tänkte bjuda Hunddagiset på en hemmabakad (ja, det räknas som hemmabakad!) kaka imorgon, för det blir min sista dag på APUn. Lär saknar allihopa - hund som människa.

Diskade också förut.
Råkade välta omkull en kastrull så att den landade på mina fötter. I fallet hängde också lite andra små pryttlar med som stod i diskstället. Dom levde fan, och jag började skratta åt mig själv för att jag alltid lyckas klanta till det.

Äter godis nu. Vad ska man säga om det.. mer än att det är gott?
diggar att min bror är med på dom två sista bilderna!


lycka är den finaste känslan



lyckliglyckliglycklig
Minns ni den där bubblande känslan jag skrev om för ett tag sen? Den sitter kvar i min kropp. Vägrar att lämna mig. Inte för att det är något dåligt - bara bra. Mina moln är rosa och ja, jag kan verkligen gå på dom nu. Skrattar och ler som aldrig förr. Upplever saker med en person, som jag är så grymt fascinerad av. Han gör mig glad och ger mig något att längta efter.

Och för att tala lycklig. Har ni sett solen? Vårsolen är här och om mindre än en månad springer vi rakt ut i sommaren. För en del blir det deras första sommarlov, fortfarande omedvetna om vilken lättnad just sommarlovs dagen kommer ge dom om ett par år. Endel slutar med skolan helt och tar studenten, som min bror. Andra slutar nian och ska ge sig ut på ett nytt spännande kaptiel - gymnasiet. Och endel har det som jag - någonstans mitt emellan alltihop.

Sitt inte inne och deppa nu. Ta vara på solen, folket och framför allt livet.
"Livet är inte dagarna som går. Livet är dagarna man minns."

hundskit och gerbiler



Visst är djuret här ovan rätt så söt?
Min dag har tillbringats med att plocka hundskit (jag klagar inte, okej? fanny <3 hundar) och när jag kom hem åkte jag & bror på en liten biltur. Först till posten för att hämta hans körkort som kommit, och sen till Netto för att vara lite onyttiga. Gick ut från affärsdörrarna med varsin godispåse och en 1,5 liters pepsi flaska.

Sen dess att vi kom hem från bilturen har jag så gott som skrivit klart min uppsats om etologiska studien på gerbilen (djuret på bilden är en gerbil). Känns riktigt skönt att den nästan är klar! Tänkte kolla igenom den imorgon för att se om något ska ändras.

Nu förtjänar jag att sitta med min nyköpta godispåse och kolla på film med bror. Pappa är i stockholm inatt, så vi är ensamma hemma. Då passar man på att gotta till det lite.

puss!

"mamma tycker jag är söt"

Håller ni inte med..?

I lördags drog pappa med mig ner på stan lite spontant. Jag fick en ny vårjacka och lite andra småprylar. TACK PAPPA! väldigt behövande för mig, och väldigt snällt av pappsen.

Lördag & söndag har rullat på alldeles för fort, igen. Förstår inte hur en helg kan gå så fort? Men den har varit väldigt bra, så alla som har gjort den värd - ni är riktigt bra.

Min bror tog körkort nu i veckan, vilket jag hade glömt att berätta. Han börjar bli stor, och nu kanske jag kan få en privat chaffis..? fantasier.

puss!


Fredag & barn på nytt

Fredag kvällen tillbringades med två härliga tjejer: Lyngstad (Carro) och Stark (Ida) utomhus i en lekpark, haha. Trots lite tråkigheter så blev kvällen riktigt mysig. Och vet ni vad? Vi är så himla bra - satte oss i ett pissmyrbo. därför strippar carro lite på en bild här nedan..

Tjejer, ni är bra. Stort hjärta till er!

porrigt, fanny


Bilden ovan är en bild av min perfekta röv, som alla tjejer vill ha.

Nä, inte riktigt helt sant. Bilden föreställer inte min röv, men min röv är absolut lika fin som den där på bilden, helt klart. Och om den inte skulle vara det nu kommer den vara det efter dom här två veckorna på Hunddagiset. Känner nu att jag har världens träningsvärk i rumpan, så promenaderna gör ju nytta. Och så har jag blivit solbränd i ansiktet och på bröstkorgen (där fick jag dock streck från linnet också, inte lika snyggt).

Sup och svälj, nu är det helg.
puss!



"vår nya kompis, Monika"



Imorse var jag med om en skräckupplevelse. Jag skulle gå in i köket på Hunddagiset och för att komma dit måste man gå under en dörrkarm. Precis när jag gick under den tyckte jag att jag såg något stort svart över som inte riktigt passade in. Backade tillbaka och kollade läget. Då såg jag den: Spindeln.

Jag stod länge och bara glodde på äcklet som verkade trivas bra precis där jag skulle gå under. Min handledare avbröt sen min förskräckta stirring på spindeln med meningen. "Åh, den där. Ja.. det där är våran nya kompis, Monika" och sen gick hon vidare och skrattade. Jag lovar, den var snuskigt äcklig och jag var väldigt skeptiskt över att gå under dörrkarmen under hela dagen.


plugg zon



Såhär har vårat köksbord sett ut hela dagen + datorn som inte är med på bild. Vid det här bordet har jag tillbringat min eftermiddag. Tänka sig.. Sitta vid datorn i flera timmar i köket? Inte varje dag man gör det. Etologi uppsatsen börjar likna någonting nu.. Kors i taket.

Den här helgen som kommer är fullt planerad intill sista dagen. Och jag vill ha helg nu, för det skulle vara lite lagom underbart. Får se hur aktivt jag bloggar under lördag-söndag. Ni kanske har märkt att just dom dagarna har jag varit lite dålig på att uppdatera de senaste veckorna? he-he.

puss & natti!

honey, hang around



Jag kommer lätt få världens mest vältränade rumpa tackvare min praktik.
promenader med hundar funkar som en bra träningsredskap

Är det redan torsdag?! H*lvete vad fort veckan har gått! Jag blir helt veckovild när jag inte har några lektioner. Och på praktiken är det kul, så tiden flyger iväg. Tyvärr kan jag inte skriva så mycket om just själva praktiken, för alla arbetsplatser tycker inte om när vi ungdommar läcker info över internet, och det är självklart något man som bloggare, facebookare och allt vad det heter ska respektera. Men jag kan berätta att hundarna är underbara och även alla mänskliga filurer på dagiset är hel sköna. Kommer bli lite tråkigt sen när man ska lämna folket och hundarna för att återgå till skolan igen.

Påtal om skola så sitter jag med musik och försöker skriva så mycket som möjligt på Etologi uppsatsen. Fattar inte varför det tar så lång tid? SÅ avancerad är den faktiskt inte.. Skärpning Fanny!

puss!

överambitiöst?



hej, jag försöker vara duktig
hej, jag har långt kvar på Etologi uppsatsen
hej, jag lyssnar på lars winnerbäck
hej, snart är det grey's på tv:n
hej, jag tröttnade på inlägget
hejdå.

just nu i köket

Mamma och jag lyssnar på Lars Winnerbäck
samtidigt som vi fixar & äter mat.
min mamma är bäst

första bilden: mamma är värre än småbarn
när det gället att hålla maten på tallriken


frukost framför datorn

För inte alls så länge sen såg vädret ut såhär. Jobbigt men rätt fint.

Bakom mig är min säng. Den ser ut som en liten krigszon.. Täcket i en stor hög och underlakandet är halft borta. Ser ut som att en liten gris har legat där inatt och gojsat runt, ni vet som dom gör i lera? Men det är rätt fint på nått sätt: ostädat.

Lite random ämne sådär. På tal om annat så måste jag skriva klart tre uppsatser innan min APU är slut: Etologi, Djurkunskap MVG uppgift och Arbetsmiljö MVG uppgift.. pust? Men det är bara 3-4 veckor kvar till sommarlovet när vi väl är tillbaka i skolan igen.

nu måste jag fixa mig innan tåget rullar utan mig.
puss!

värsta slappisen



Första dagen på APUn idag. Varit omgiven av vovvar från morgon till eftermiddag, och jag har nada problemas med det. Lärt mig några vovvars namn under dagen, vilket innebär attajag kommer ha glömt namnen imorgon bitti igen. Närminnet, en svaghet hos Fanny.

Bilden är värsta slapp: kan inte vara normal på bild. Ännu en svaghet hos mig.
Och när vi ändå snackar svagheter kan jag berätta att jag ibland önskar att jag inte vore så klumpig som jag är. Bara idag höll jag på att trilla omkull på grus, fuska i kortspelet utan mening, vippa ner en tjejs dricka och sparka till en annan praktikants ben.. Kan göra listan ännu längre, men jag tror ni fattar vad jag menar. Fin start på APUn!

En ouppackad väska står mitt på mitt golv i rummet och snart skäller den ut mig, lika mycket som min mamma kommer göra om jag inte tar tag i den snart. pussar!

Valborg 2010

Valborg firades i Skänninge, av alla skitstäder här i Östergötland. Men det var trevligt. Så tack alla för kvällen!
Får bara bjuda på några av bilderna. Dom andra är rätt hemska, så dom behöver inte alla se. hah!

psst.
vi fick för oss att hoppa studsmatta mitt i natten. FINT!


bloggar snart

Jag har inte bloggat sen fredags förmiddag. Inget oplanerat. Jag har haft för mig lite bättre saker än att blogga de två senaste dygnen. Men ikväll ska jag uppdatera lite, promise.

puss!

RSS 2.0