I wonder why she's captured



Igår gissade jag rätt angående Wii fit: Det kördes spel enda in i natten. Den som var mest inne i spelet var nog min Faster. Blev som ett barn på julafton.

Idag har jag inga extremt stora planer. Har tränat i drygt en timme och duschade nyss av mig. Dock ligger min mattebok och väntar på mig. Försöker slippa undan men vet att det är omöjligt: jag måste göra några tal.

Under dagen ska jag bort till banken också och ta ett kontoutdrag. Bra att veta hur mycket pengar jag har just nu egentligen. jag har ingen aning.

Nej usch vilken tråkig dag känner jag.
Ge mig den 12 februari. då blire fest

puss!


orginell humor



Jag och mamma har så bra humor.
Det här var veckans godisar. Suggodisar tillochmed. haha?

Varit hemma hela dagen, men ändå har jag inte satt mig vid datorn förrän nu ikväll. Nästan rekord! Lördag morgon (egentligen lördag vid lunchtid) så satt jag på ett kafé tillsammans med pappsen, min kusin, min farbror och så några vänner till pappa. Väl hemma efter fika och stan så spenderade jag mer än en timme (ja, mer än en TIMME, du läste inte fel) på Wii Fit brädan. Känner mig riktigt duktig!

Min faster och hennes barn är här just nu. Stannar till senare ikväll. Känner på mig att det vankas Wii Fit utmaningar och jag älskar det! Egentligen skulle även min kära bästa vän Nathalie vara här och sova hos mig, men tyvärr fick flickstackarn feber igårkväll och kände sig inte särskilt kry idag heller :(

Föresten hade jag en bra fredagkväll. Var hemma här hos mig med Jocke, Nathalie (då väldigt seg och så upptäckte vi att hon hade feber) och Jacob. Hade en riktigt härlig hemmakväll. Fyfan va bra humor ni har. Ännu en sak jag älskar!

ska ta och lämna datorn igen och vara social med min familj och släkt.
puss!

våffellunch fick det bli idag

Mitt motto just nu är: Det löser sig
Borde byta till: Varför ska man leva smalt, när man kan leva gott?
(går ju ändå aldrig upp i vikt så för mig är det helt okej att vara onyttig)

Engelska provet säger jag bara en sak om:
50/50.
Kan ha gått bra/kan ha gått uselt

Jag gjorde precis dagens misstag. Jag vet att just den här månaden har jag inte överdrivet mycket pengar. Ändå går jag in på nelly.com och suckar. Jag vill ha allt. Och snart ska jag glo i kataloger som vi fått hem. Pengar, kom hit när jag behöver er!



like a melody in my head

Fyfan så det snöar. Idag har vi snöstorm i vårat avlånga land.
(syns dock inte på bilden haha)

Jag kände behov av att ha halsduken upp till öronen.
och det var ett av de smartaste valen jag gjort inom dessa 24 timmarna.

Dagen har väl varit lite smått humorisk:
1. Somnade på bänken under bensträckaren på mattelektionen
2. Högg mig i fingret med en skruvmejsel - nu har jag ett fint och djupt jack genom halva fingret.
3. Under lunchen kom vi på att jag haft min tröja på mig åt fel håll hela dagen.

Annars har jag ett stort engelska prov imorgon och jag försöker plugga in onödiga glosor som jag tydligen ska kunna. Och samtidigt oroar jag mig inför en sak i sommar: Fästingar. Hemska, djävulska och äckliga små kryp som jag absolut inte tycker om.

Nu tänker jag rocka vidare med musik och en engelska bok en väldigt liten stund till. Tänkte hälsa på sängen rätt tidigt ikväll, kan behövas om jag ska hålla mig vaken på lektionerna.
puss!




Ganska så mycket jag



Får höra av mina kära himpa tjejer att jag är väldigt sprallig, glad och skrattgo. Stämmer antagligen in ganska bra på mig. Sen är det ju några saker till som dom tycker passar in på mig och dom tänkte jag berätta och visa genom tha famous Svampbob bild hör ovan.

Dom 5 som är inringade är dom som jag ärligt tror att mina himpa tjejer skulle välja för att beskriva mig:
Flum, lätt fascinerad av saker, godisgris, pluggis och super glad.

Varför är jag så sprallig och så då? Jag tror att jag alltid har varit det. Men tjejerna, framför allt Carro, har en annan teori: "Du äter ju godis typ varje dag, inte lustigt att du är så glad och energisk.. du har ju sockerkickar dygnet runt". (kanske inte ordagrant, men det var iallafall så hon menade)


puss och godnatt för jag är övertrött och behöver sova.

jag ska resa

Sol, bad, drinkar, brun, pool, hav och ja.. ni vet ju hur en perfekt semester ser ut.
Hit ska jag den 12 oktober
(det är ett tag kvar dock...)



måndag igen?

Skolan rullar. Tågen rullar. Bussarna ruller. Bollen rullar. Pennan rullar. Jag rull.. nej vänta, jag rullar inte.

Igår blev det Grey's Anatomy på kvällen. Me löööve. Finns knappast något bättre program. Snart har jag kollat klart på hela säsong 5. Visst längtar vi till säsong 6 börjar?

Idag har jag stått på en Wii bräda och lekt. Balansövningar och yoga, kan säga att jag ägde skiten ur alla. Iallafall i min värld. Pappa har precis köpt Wii fit, och det var helt okej. Bara en liiiten detajl: Min kropp är tydligen 5 år äldre än vad mitt sinne är. Antar att det inte är speciellt bra..? det var nog på tiden att jag tog tag i min träning..


Få ett skönt måndagsgarv och kolla in www.felsms.com.


tur att drömmar är drömmar



Inatt drömde jag så himla lustigt. Jag drömde att jag var gravid.
ska också verkligen förtydliga: jag DRÖMDE att var var gravid. Jag ÄR INTE gravid.
inga missförstånd nu?

Drömmen började som en helt vanlig dag. Så vanlig så jag trodde att jag helt klart var vaken. Jag gick runt, var i skolan, pyssla lite med saker hemma och allt sånt som man gör på en vanlig dag. Sen helt plötsligt från ingenstans så dyker världens största (då menar jag verkligen världens största!) mage fram under tröjan! Jag som i egentligen har en platt och smal mage blir såklart förskräckt och bara "vad är det här?!". Jag springer till min mamma som utbrister i verkligen extas "du är gravid". Mamma ser lycklig ut, men jag däremot känner ett helvete. Hur kan man bli extremt höggravid på någon sekund?

Nu till det absolut hemskaste i drömmen: Bara någon minut efter att magen ploppat upp säger mamma att vi genast måste till lasarettet för jag ska föda vilken minut som helst. Panik? Ohja. Kommer ihåg att drömmen slutar med att jag ligger på en såndär sjukhus säng - livrädd såklart, och har ingen aning om vad som väntar eller vad som kommer ske. Och sen vaknade jag.

Försök tänka er in hur jag kände imorse när jag vaknade. Hjärtat slog i 200 och jag var tvungen att kontrollera att min platta mage fortfarande var kvar - och det var den. Usch för drömmar ibland asså..

nu ska jag äta frukost,
jag skriver senare, puss.

jag råkar vara 10 år äldre


Webcam bilder är fina eller hur?
Riktigt bra upplösning och inte pixliga alls...
(hoppas att ironin kom fram)

Släktkalas idag för igår blev min yngsta kusin 6 år. Eller som hon säger: 6 fingrar eller två händer. Sen försökte vi lista ut hur gammal jag är. Hon kom fram till att jag är 4 händer. 16 fingrar. Så stor man kände sig..?

Annars har den här dagen slagit världsrekord i onyttigheter:
- godis
- fika
- cola
- pizza

Min nya upptäcka personlighet, "nyttig-fanny", skriker och skäller på mig just nu. Känner nästan hur godiset lägger sig och hur colan fräter på tänderna. Fick precis lust att springa iväg till badrummet och borsta tänderna igen. Och föresten så köpte jag en ny tandborste idag. Visst är känslan av en ny borste skön? väldigt lustigt det där.


puss.

H09B är så himla bra

Jag lovade ju er bilder från klassens pulka (egentligen stjärtlapp och presenning) åkning, och såhär på morgonkvisten får ni dom. Morgon är det iallafall fortfarande för min del.


det är fredag

fredagfredagfredagfredag
min helg började 09.50 idag och jag vet att du är avundsjuk



Jag simmade igår med pappsen. En halvtimme orkade jag. På det hann jag simma 1km. Fick duga för min del, jag har trots allt inte simmat sen somras. Pappa lekte hurtig-gubbe och simmade en timme, och hur långt det blev vet jag inte, men väldigt mycket längre än mig helt klart. Sjukt att äns pappa som är 45år har bättre kondis än vad jag har, och jag är 16år.. Bäst att vi ändrar på den saken. omöjligt, men varför inte?

Jag skulle springa på löpbandet idag. Därför åt jag en godis. Tänkte att den får jag ju äta, för jag ska ju ändå träna bort det senare. Senare är nu, och jag har inte kommit längre än att jag har tittat lite åt löpbandets håll. Illa illa... Blir nog inget springa för mig idag. Det är fredag och jag tänker känna mig lat.

Påtal om att det faktiskt är fredag: idag ska jag bara vara hemma. Kommer bli så skönt att inte ränna runt en natt. Så ikväll blir det Tvn, godiset och jag. Jag njuter redan!

pussar!

I can't stop thinking of you

Mini Fanny!
alltid lika charmig



Dagen började såhär bra: <---------------->.
Satt fast i ett tåg i över en timme mitt ute bland träd och vatten i mitten av Linghem och Kimstad nånstans. En el ledning hade tydligen gått sönder så tåget dog helt plötsligt. Och sen försvann all el och allt blev kolsvart. Bra start! Vi fick evakueras, som dom sa så fint, till ett annat tåg typ 100 år senare. Missade min viktiga mattelektion, igen. Snacka om att jag kommer få problem med Matte B nu.

Åkte ju pulka idag och kameran var med. Tyvärr har jag klantat mig som vanligt - glömt överförings sladden hemma hos mamma, så bilderna får ni inte se förrän tidigast fredag kväll. Men vi hade iallafall riktigt kul. Snacka om att bli som barn igen!

Förut var jag nere i tvättstugan med pappa. Hjälpte han med att vika tvätt och sånt där ruskigt roliga saker. Sen kom han på sin väldigt kloka idé: Testa tumlaren. Ingen av oss visste hur vi skulle göra, men pappa kör igång maskinen. Den tar lakanet och snurrar, och allt verkar gå bra. Sen när vi ska stänga av den åker den åt andra hållet och börjar krångla en massa. Jag dog lite halft av skratt medan jag kollade på pappa när han försökte fixa vad han precis åstadkommit.

Jag börjar känna mig som en hurtigbulle:
- Sprang i söndags, tisdags och igår
- Imorgon ska jag och pappsen simma
- Använder ordet "nyttig" mycket oftare
- Säger "kan ju inte bara sitta och häka"

pussar och natti!


sombody pinch me



Riktigt imponerad av mig själv över mina fina paint kunskaper. Borde nog ta och jobba med sånt här i framtiden? ohja! Hoppas ni ser vad det är iallafall, för det gjorde knappt min bror. han satt bredvid och skrattade åt mig

Bilden visar dagen väldigt kortfattad:
- Vaknade
- Gjorde provet som gick asbra
- Sprang i 30 min
- Belönar mig själv med en cola fan vad jag är bra

Min träning är i fullgång.
Nu börjar jag faktiskt ta träningen på seriöst allvar och inser att jag behöver bygga upp muskler och stärka min kropp, haha. Och konditionen ska vi nog inte prata om..

Imorgon åker jag pulka med klassen och slutar klockan 2. Ibland har man det för bra!
puss!


lagom pepp och stress



Imorse gick det mesta som kan gå fel, fel. Vaknade 08.20 utan att klockan ringt.

"klockan är 08.20..."
likgiltigt.
"vafan.. klockan är 08.20..?" börjar tänka efter lite
"helvete! mitt tåg gick ju 06.48!" där började paniken
jag har börjat stänga av klockan i sömnen igen, inte bra

Trodde första lektionen var Etologi, en helt ny kurs. Kändes inte alls okej att missa hela uppstarten, så frukost och allt sånt struntade jag i. Lektionen började 09.15 och jag var i skolan halv 11..  Kände ju verkligen att det var fett värt att stressa så mycket, när lektionen ändå slutade kvart i  11.. Men vet ni vad? Det var inte äns etologi på morgonen, så allt kändes ännu mer meningslöst då.

Lisa såg nog på mig efter lektionen att jag var hungrig som ett as, och bjöd på sin marabou choklad. Aldrig smakar choklad så underbart gott som det gör när man äter det som frukost.

Imorgon peppar jag prov. Pluggat till det idag som först. Men det kommer nog gå galant, för svårt är det inte. Arbetsmiljö & Säkerhet, ytterst intressant kurs. eller kanske inte

Filosofera lite mera



Den här fick jag över mejlen av min pappa. Tyckte den hade ett bra budskap. Läs och fundera lite efter.

Majonnäsburken och två koppar kaffe
När saker och ting i ditt liv nästan har blivit för mycket för dig att hantera, när dygnets 24 timmar inte känns nog, kom ihåg majonnäsburken och två koppar kaffe:

En professor stod inför sina filosofistudenter med några föremål på bordet framför sig. När lektionen började lyfte han under tystnad upp en mycket stor och tom majonäsburk av glas och började fylla den upp till kanten med golfbollar. Han frågade sedan sina studenter om burken var full. Studenterna samtyckte till att den var det.

Då lyfte professorn upp en ask med småsten och hällde dem i burken. Han skakade den lätt. Småstenarna rullade ner i tomrummen mellan golfbollarna. Återigen frågade han studenterna om burken var full. De höll med om att den var det.

Därefter lyfte professorn upp en ask med sand och hällde sanden i burken. Sanden fyllde upp resten av tomrummen. Han frågade ännu en gång om burken var full. Återigen svarade studenterna med ett enhälligt 'ja'.

Då lyfte professorn fram två koppar kaffe som stått under bordet och hällde hela deras innehåll i burken, vilket effektivt fyllde upp det återstående tomrum som kunde finnas kvar mellan sandkornen. Studenterna skrattade.

Nu - sa professorn, medan skratten klingade ut - vill jag att ni tänker er att den här burken representerar ert liv.
Golfbollarna representerar de viktiga sakerna som familj, vänner, hälsa och annat som ligger nära och passionerat i ert hjärta. Sådant som - om allt annat gick förlorat och bara dessa saker återstod - ändå skulle uppfylla och berika ert liv.

Småstenarna representerar andra saker som också verkligen betyder något, som hem, jobb och bil.

Sanden representerar allt annat - småsakerna.

Om ni lägger sanden i burken först, fortsatte professorn, går det inte att få plats med golfbollarna eller småstenen. Samma sak är det med livet. Om du lägger all tid och energi på småsaker finns det inte plats för det som egentligen är viktigt för dig. Så, var uppmärksam på det som är oumbärligt för din lycka och förnöjsamhet. Umgås med din familj. Ta med din partner ut på middag. Ägna en omgång till, åt det som gör dig passionerad.

Tids nog kan du städa huset och annat som är mindre viktigt. Ta hand om 'golfbollarna' först - sakerna som verkligen betyder något. Återställ det som är viktigast i ditt liv. Resten är bara sand.

En av studenterna räckte upp sin hand och frågade vad kaffet representerar.
Professorn log och sade: Jag är glad att du frågar. Kaffet finns med för att visa er att hur fullt och pressat ert liv än känns, så finns det alltid plats för en fika med en vän.

Vakna upp folket!



Har ni sett Renaults reklam som går på tv just nu? Nu har ni antagligen, om ni kollat på klippet jag laddat upp i inlägget. Personligen tycker jag att det är en av de bästa reklamerna jag sett på länge! Jag tycker att dom "ställer" väldigt bra "frågor" i framförallt början av klippet och får verkligen folk att tänka efter lite. Sen hoppas jag bara på att människor också efteråt tar åt sig av vad dom faktiskt säger, så att informationen inte bara går in ett öra och försvinner sen i det andra, precis som det brukar vara när man börjar prata om den stora Miljöfrågan.

Folk är helt enkelt för lata för att verkligen ta tag i problemet.
- Om man tappar nåt skräp på golvet, vad gör man då? Man tar upp det.
- Spiller man ut ett glas mjölk över köksbordet torkar man upp det.
- Är toalett pappret slut byter man rulle.
- Går glödlampan sönder byter man helt enkelt lampan.


Allt det där är småsaker som man förhoppningsvis gör naturligt och ingen av dom tar speciellt lång tid att fixa. Såna problem tar vi oftast hand om direkt när det sker. Varför gör vi inte det med Miljöfrågan då?

Jag tror att det är för att dom exemplen jag tog har alltid inträffat, enda sen mina föräldrar var små. Miljöfrågan däremot är nyare. Inte nytt, men nyare. Och den är något som inte alla är vana vid. Och vad händer oftast när något nytt problem som vi inte riktigt haft förut dyker upp? Tyvärr så blir man oftast rädd och förnekar det. Man ser det, men låtsas att det inte finns.

Att hjälpa till med att förbättra miljön måste inte betyda att man måste köpa ny bil eller byta värmekälla till sitt hus även om det är riktigt bra saker att göra. Sanningen är att man kan hjälpa till även med småsaker, som inte tar alls lång tid och inte är speciellt avancerade. Saker som jag vet att du faktiskt klarar av!

Några saker att göra kan vara..
- Släck lampan i rummet du inte är i
- Skippa bilen om det är kort till stället du ska - cykla eller gå!
- Köp närproducerade produkter så minskas transporterna
- Börja källsortera
- Byt ut dina vanliga glödlampor till Energisparande lampor


Om vi alla hjälps åt lite, så kan vi göra skillnad.
och sist, men verkligen inte minst, ett latinskt ordspråk som jag tycker passar in här:
Dum spiro, spero - "så länge jag andas, hoppas jag"

/Fanny




Elvis? Elvis Presley? Seriöst?

Elvis Presley - In the Ghetto
hittade tyvärr ingen bättre verision på youtube. sök på spotify ist!


Det finns ett fåtal låtar med Elvis (även kallas The King haha) som jag faktiskt tycker om. Den här är en av favoriterna, "In the Ghetto". Kan ju inte påstå att den är särskilt ny och modern, men jag antar att alla vet att Elvis dog för ett bra tag sen. Närmare bestämt så dog han den 16 augusti 1977. Han blev bara 42 år gammal, vilket jag tycker är synd. Tänk om han hade levt i 40 år till, altså blivit ungefär 80 år? Då hade han levt fortfarande. Tänk er vilken musik han skulle hinna göra!

Igår var det en riktigt bra kväll föresten. Värd att minnas! Bilder kanske kommer lite senare, glömde min kamera hemma (duh!) så ska kolla runt lite vems kameran var och försöka tigga till mig lite bilder.

Nu ska jag packa till pappa, duscha och senare blir det nog Lagmanshallen och kolla på innebandy.
så vi hörs!


snö + tåg = stanna hemma



Har inte varit i skolan idag. Tågen var inställda idag också och för att komma till norrköping hade jag behövt vänta på en buss från Mjölby -> Linköping. Väl i Linköping hade jag fått vänta igen på en annan buss som går Linköping -> Norrköping. Hade kommit in sent till Norrköping vilket leder till att missar mina bussar, och jag måste ta spårvagn -> jävligt försenad. Så jag beslutade att jag är "sjukt" idag och jobbar hemma. Orka, kände jag.

Idag fick det bli en riktig sommarbild. Minns att jag tog den här bilden när vi var i Danmark i somras och skulle åka nånstans. Jag blev uttråkad och larvade mig lite med ett par riktigt fräsiga solbrillor. Tagga sommar? Jodå, snart så!

Imorgon blir det en bra dag.

- Sovmorgon
- Slutar 14.00
- Tjejfest hos Ella i Väderstad
- sen antagligen "efterfest" sen i Mjölby (haha)

Nu spelas musik för fullt från min dator.
ikväll blir det matte.

puss!

Tur i oturen kallas det



Jo, hej.

Nu är det såhär att jag har inte sovit ordentligt i 3 nätter, och jag går ju upp tidigt. Ni kanske förstår vad jag kommer skriva härnäst? Jo - jag är trött. Nått så frukansvärt trött.

Och min morgon idag fick ingen bra start alls. Åker tåget 06.48 men det blev inställt. Väntade in 07.06 tåget och det åkte försent från station - nämligen 07.16.. Det ledde till att vi missade alla bussar till skolan för dom slutar gå efter 8 och vi kom fram i Norrköping vid 08.05 typ.. Kul! Slutade med att vi fick vänta in en spårvagn och åka med den, och dom tar så lång tid. Och sen tar det en stund att gå från SMHI, där det är närmast att hoppa av, till skolan.

Kom typ 40 minuter försent till matten och missade en viktig genomgång om Konjugat och Kvadreringsreglerna. Vilken turmorgon?

Sen till det ännu mer ironiska.. när jag sen skulle åka hem så hade Östgötatrafiken tydligen ställt in alla pendel tåg i hela östergötland för hela dygnet för ledningarna var för frusna för att man skulle kunna köra tågen med dom. Man bara "jahopp.. nu då?". Men för första gången under den här dagen hade jag faktiskt tur för pappa jobbade i Norrköping idag så jag kunde få skjuts hem. Om jag inte fått åka bil hem hade jag antagligen fått trängas i en ersättnings buss tillsammans med hur mycket folk som helst och min hemfärd från skolan skulle helt plötsligt bli säkert 2  timmar och 20 minuter lång istället för den vanliga tiden som är 1,5 timme.

Nu måste jag läsa ifatt lite matte för jag missade ju väldigt mycket imorse.
jag som hade lovat mig själv att inte plugga ikväll...

puss!

hjärnan är inte igång än okej?



Godmorgon.
Idag var det en sånhär morgon då jag verkligen var tvungen att tvinga mig själv för att äns tända lampan i rummet. Tror faktiskt att alla vet hur jobbig en sån morgon är. När man bara vill ligga kvar under det varma täcket, nersläckt, tyst och fortsätta sova.. Skola? Usch jag saknar redan jullovet.

Men jag har ätit frukost precis, så borde piggna till lite och ska snart göra iordning mig för skolan, om jag orkar. Tror det blir mysisar idag faktiskt. Jo, det blir mysisar. Så skönt! Och väl på tåget idag ska jag försöka att halvsova hela vägen mellan Mjölby-Norrköping, får se hur det kommer gå med den biten.

puss!


ont om tid? nä jag är bara lat



Om 20 minuter börjar Mannen som talar med hundar. Det måste jag se!
Så nu tänkte jag hinna plugga lite matte innan.. Men hur mycket kommer jag egentligen hinna på 20 minuter? Antagligen bara att öppna boken och läsa lite. Men vi hörs hörrni!

Ha en bra kväll!

Winter clouds

Hej!
Första dagen på vårterminen idag då. Men vår ute är det verkligen inte. I år har Mjölby haft en riktig vinter med väldigt mycket snö och det tycker jag personligen är underbart för jag tycker att snö är så vackert och så härligt. Så på vägen hem från tåget var jag tvungen att ta några bilder med min mobilkamera på all snö. Tyckte att bilderna blev helt okej för att vara fotade med en mobil? Jag har visserligen redigerat dom lite men ändå..

Min första lektion var Matematik B i 2 timmar. Det var verkligen inte snällt av den som gjort schemat. Och inatt har jag knappt sovit något alls, vilket ledde till att jag var ovanligt seg på matten. Trots att jag var hur trött som helst igår kväll så kunde jag inte somna. Så jobbigt när det blir så.

Vår mattelärare sa även att Matte B kursen är kortare än Matte A, och vilken lättnad det blev. Men den lättnaden försvann ganska fort. Han sa även att Matte B brukar vara klurigare att lära sig och att just vår grupp (snabbmatte) kommer ha väldigt lite tid på oss att klara av den så vi elever måste jobba väldigt mycket hemma för att klara av kursen. YES, jag längtar sååååå mycket!

Just nu lyssnar jag på Owl City. En riktigt bra grupp om man letar efter ganska lugna men sköna låtar. Sök på Spotify vetja!


pussar!
och här är 3 av bilderna jag tog idag med mobilen på all snö!


It starts today



Första dagen i malmö sa veras mamma något väldigt smart och bra.
det liksom fastnade på min hjärna och jag tycker att hon har så jävla rätt i det hon sa.

Varför längta till imorgon, när du har det så bra idag?

Och nu hade jag tänkt att skriva ett långt, meningsfullt inlägg som utgår just från den meningen. Men det sket sig. Har suttit med inlägget "öppet" i typ 4 timmar nu och jag har inte kommit längre än att jag skrivit och sedan raderat allt igen. Känner mig inte sugen på att skriva, helt sjukt. Jag brukar typ aldrig ha svårt att skriva utan orden brukar nästan bli för många istället. Men nu - blankt.

Min teori om varför jag inte kan skriva är att jag har väldigt mycket andra tankar som leker med mig just nu och antaligen stör dom de andra mindre viktiga funderingarna. Jag är lite smått förvirrad över vad jag vill och allt sånt just nu. Tänker inte gå in på detaljer med vad exakt det handlar om för det har ni faktiskt inget med att göra, haha.

Men på nått sätt känns det som att den här gången kommer det inte att göra lika mycket skada, kommer inte att bränna lika mycket. Den här gången kommer jag att våga minnas. Och den här gången är det ombytta roller. Jag är den starka som står kvar och jag är den som väljer hur det blir. du är med, du är inte.

Förlåt för ett flumigt inlägg.
kände att jag bara behövde och ville skriva det här för min egen skull

puss!



hem ljuva hem

Hej!
Nu är jag somsagt hemma i lilla Mjölby igen. Här är det ett riktigt vinterväder! runt -20 grader och massor snö. I malmö var det bara kallt, blåsigt och knappt nån snö alls, man kunde ju se asfalten?! Så lite skönt är det att vara hemma. Men jag har haft det rikigt bra hemma hos min kompis Vera. Hennes familj och hon har varit helt underbara mot mig och jag tycker att malmö var ett bra avslut på ett bra jullov. För skolan börjar ju imorgon! Tiden går så himla fort.

Här kommer lite bilder från malmö!
jag bjur på dom snygga minerna jag gör ibland




i really don't care anymore

Jag lyssnar inte på Shirley Clamp i vanliga fall. Men den här låten har en text som passar in ordagrant på hur jag kände för 4 månader sen. ville bara säga att jag reste mig inte igen för att falla ännu en gång



bilder från malmö får ni imorgon.
nu har jag suttit uppe hela natten och redigerat dom.
ett litet tack? nejvars.

natti!


kom på en sak

föresten, SOLEN SKINER I SKÅNE IDAG!

I malmö

Hej!
Just nu sitter jag ensam hemma hos Vera. Vera är i skolan, hennes bror är också i skolan och hennes föräldrar jobbar. Har sovit typ fram till nu så har inte direkt lidit av nån ensamhet. Duschade och åt lite frukost bara.

Jag och Vera "bor" i utehuset och där finns det inget internet så jag har inte bloggat förrän nu. Halva min tid här i Malmö har gått nu och snart är det lördag och hemfärd. Jag och Vera har fikat på ett ställe som heter Barista (tror jag). Hur mysigt som helst. Vi satt ute i soffor med sånahär värme lampor över oss och så hade vi filtar omkring oss. Men det kom en lustig man som åt rester? av fika som folk lämnat. Lite sådär småäckligt tyckte vi. Sen har Vera och hennes mamma visat mig runt i området Limhamn där dom bor, och även visat mig centrum, stor torget, lilla torget och Gustav adolfs torg (tror iallafall att det var så det hette). Sen har vi också fikat på nått annat ställe, Bar Italia eller nått och det låg precis vid hamnen så det var mys. Vi passade på att kolla in ett område precis där som var nybyggda hus och typ designade hur coolt som helst. Riktigt roligt att se alla häftiga idéer på husformer. Självklart har vi också varit inne på stan och så, men jag har inte köpt något, måste tänka lite på mina pengar.

På kvällarna myser vi mest framför nån bra film eller bara tv och på nätterna ligger vi i våra sängar i utehuset och snackar. Me like!

Jag är förresten inte helt ensam hemma här. Deras katt Smulan hänger efter mig vart jag än går. Vid frukosten satt hon och kollade på mig och nu när jag satte mig vid deras dator så ligger hon bredvid mig på skrivbordet. En väldigt gullig katt om jag får sägat.

Bilder kommer när jag är hemma i Mjölby på lördag igen,
tills dess får ni bara text.

puss!

Malmö & vera imorgon!



Nu har jag så gott som packat allt jag ska ha med mig imorgon.
För ni kan omöjligt ha missat att jag ska till malmö. känns som att det är det enda jag skriver om just nu och det är antagligen sant. så blire när man längtat ett par månader och det bara är en dag kvar!

det enda jag inte packat än är lite hygiensaker som jag behöver imorgonbitti och så min dator. Tandborste och allt packas ner imorgon och datorn packas ner snart. Den och bloggen ska med. Fast kommer jag komma ihåg att skriva? Vera måste påminna mig för jag vill ju att ni ska kunna läsa om vad jag har för med där nere i skåne.

Kommer inte skriva förrän kaanske imorgonkväll.
så ni får ha det toppenbra tills dess!

walking in the snow



Gick från tågstationen hem. Trodde jag höll på att frysa ihjäl - förfrysa.
Hade ingen mössa på mig heller. Misstag nummer ett idag!

När jag kom in kollade jag på termometern. Jag trodde jag skulle dö. Minus 20 grader. Sjukt lustigt att jag frös, eller hur? Herre min skapare, om man får uttrycka sig så!

Idag ska jag packa till Malmö. Tåget åker 10.15 imorgon. Men först ska jag springa 30 minuter på löpbandet - jag är på g nu!

puss!

Söderköping

Så klockren kväll. Ett ord beskriver kvällen: minnesvärd!
fan va ni är bra!









and this is what we do, the party is in you




the night is what you do.
Nu ska jag till söderköping för att ha tjejfest tillsammans med mina saknade himpa tjejer. Sover där över natten. Det kommer bli så grymt lyckat, och usch så jag saknar dom allihopa.

pappas systemkamera är med idag, inte min egna lilla gamla skitkamera. hoppas vi på lite bättre bildkvalité.
hoppas alla andra kommer ha en bra kväll!
puss!

lika a girl change her clothes



Vaknade vid halv 12.
Mobilen sa åt mig att jag hade fått 67 olästa meddelande under natten. Hm? Förvånad att jag inte vaknade. Mobilen måste ju ha fart runt på nattduks bordet hela natten med tanke på att jag har vibration på.

Jag ska försöka börja med en sak. Träna lite då och då. Inte för att jag behöver gå ner i vikt, utan tvärtom. Jag tänkte försöka gå upp i vikt genom att skaffa mig lite kondis och muskler. Idag premiär sprang jag på vårat löpband vi har. Sprang i typ 30 minuter och jag avled inte.

Vet ni vad?
Skriver om typ.. 20 minuter. Jag måste fixa iordning mig lite!

puss!


ingen bild dagen till ära

Godmorgon, även att klockan redan hunnit bli halv 1.
Gårdagen var mysig. Åkte till lilla Skänninge med Nathalie och PJ. Satt hemma hos Jonte en hel kväll och bara umgicks med folk.

Snart ska jag och min bror gå till tåget. Han skulle till linköping idag och handla lite och då fick jag en liten snilleblixt att jag också skulle med. Skulle behöva bla en ny mascara (visst stavas det så?) så det tänkte jag köpa. Sen måste jag försöka spara de pengar jag har kvar. Åker till Söderköping imorgon och stannar där över natten, altså kommer jag hem på tisdag igen. På onsdag är det äntligen Malmö som gäller för min del! Stannar där till på lördag. Det blir kalas bra, och jag vill gärna ha lite pengar att röra mig med när jag väl är i Skåne.

Nu måste jag gå, så jag inte missat tåget!
puss!

Nyårsfirande!

Nu så!
31/12 och 1/1 var två väldigt bra dagar. På nyårsaftons kvällen började vi hemma hos Jocke med bara jag, nathalie och crille. Vid halv 8 var vi hemma hos Jonte där vi stannade tills klockan slog nytt år. Det skålades med Champagne och vi hade riktigt roligt. Sen drog vi runt i Skänninge stad ett tag.

Nu på nyårsdagen så, som jag sa förut på bloggen, sov vi länge och så åt vi pizza. Sen har vi bara tagit det lugnt.

Svårt att berätta i text, så jag tänker låta bilder tala för dessa två dagar. Bered er på många bilder.


Nyårsafton


På g?


Flickan är söt


Jocke & Crille


Så sjukt söta tsm!


Problem att öppna champagne flaskan?


ingen kommentar typ


ingen kommentar här heller, haha!


Ser inte allt för glada ut, men det var dom


Jag & jocke var iaf på bästa humör


bjudar-bild


Cykel..?


Nyårsdagen
humorn är på topp när man är trött

nyvaken fanny


ett.. ben!


kines?

2010 och jag laddar

Sitter hemma hos Jocke med Nathalie och Crille just nu. Nyårsafton blev riktigt lyckat! Kommer ett inlägg senare idag om just igår.

Vi gick upp halv 1, lite sega. Snart blir det pizza. Magen vill ha mat! Sen måste vi förbi till Jonte, där vi var igår, och hämta lite saker bla. nathalies klänning (?!) hon hade på sig igår. Galen kväll, och kul hade vi.

Hoppas att alla hade en bra nyårsafton.
hörs senare!

RSS 2.0