Valborg 2009

Måste säga att Valborg 2009 det var en mysig och lugn kväll ute i Väder i Skänninge. Dagen började då med att jag och lite vänner åt ute på resturang och sedan åkte vidare och gled mest omkring i skänninge och tillsist slutade ute på en brygga i "sjön" och kollade på elden. Myspys!

Får se vad Valborg 2010 har att bjuda på.. Tror inte att det kommer bli lika lugnt det här året.


VALBORG 2009
alla har förändrats så mycket i utseendet!




"han ska pröva din styrka, han ska testa din moral"



Dagen till ära fick jag tag i min APU handledare. Idag svarade hon i telefonen, och jag failade (=misslyckades, för er äldre som inte riktigt är med i dataspråket hah) totalt. Jag pratade omänskligt fort och osammanhängade. Undra vad hennes första intryck av mig blev..?

Jag är ledig imorgon, på självaste Valborg mässoafton. Blir att sova länge så att jag orkar peppa hela natten lång. Man lever ju bara en gång, så man får väl passa på att leva lite när man är ung.

Just nu spelas Lars Winnerbäck ut från mina små högtalare till datorn. Massor av kärlek till hans hesa stämma.
puss!

she talks like june



Har en bubblande känsla i kroppen.

En känsla som speglas ut i leende och glada ögon tillsammans med minst lika lyckliga skratt. Äntligen känner jag den igen. Känslan av verklig lycka. Nu är det svårt att få mig att landa på marken igen. Mina rosa moln har precis kommit tillbaka dit dom hör hemma - under mina fötter. Jag vandrar på dom, helt klart. Lika klart och tydligt som att solen gömmer sig där nånstans bakom regnmolnen.

Jag följer med just nu. Jag hinner ifatt dig. jag lovar.
puss

helmysig låt


vilse i linköping..?



Regn, regn, uppehåll, regn, regn.

Så fortsätter det och har gjort hela dagen känns det som. Vart flydde den varma och soliga våren nånstans? Långt bort från Mjölby iallafall. Men nu ska vi inte deppa: Efter regn kommer solsken, och det tror jag starkt på. För solen måste ju finnas där nånstans bakom molnen!

Idag slutade jag ruskigt tidigt. Fick en snilleblixt att hälsa på min framtida APU plats för att presentera mig och lite sånt där artigt. Gick inte riktigt som jag tänkt mig.. I 30 minuter yrade jag runt i ett industri område och blev tillsist tvungen att fråga några snälla män som klev ut från en Bildels affär efter vägen. Dom berättade vart Hunddagiset låg och det visade sig att jag bara var ungefär 200 meter fel.

När jag väl lyckats ta mig till Hunddagiset hade tjejen som ska vara min handledare gått för dagen. Min vanliga tur typ, haha. Efter ett antal signaler till hennes mobil, för att köra en presentation över telefon istället, gav jag upp. Utan besök eller svar i telefonen satte jag mig på tåget hem till Mjölby istället. Håller tummarna på att jag får tag på tjejen imorgon. Vill helst inte komma in klampandes som en helt främling på måndag.

imorgon blir det sista skoldagen ända fram till v20. lovely!
puss!


Några bilder från fredagsröjningen

Bildern har en lärare från skolan tagit, Anna Doggsen. Hoppas innerligt att hon inte blir sur över att jag lägger dom här. (vi vill väl inte riskera ett IG tackvare lite stöld..? ;>)

Tyvärr ingen bild från när vi var in action, alla var så koncentrerade på sin uppgift och ville helst inte tappa kontrollen över sågen och ta ner ett för stort träd, såga in i en sten eller varför inte kapa någon annans ben..?

Jag måste bara börja med att berätta att Mats (bilden precis nedanför) är skolans längsta lärare, och bredvid står jag, en av skolans kortaste. Fint!


absolut fanny



på g är jag.

Pluggar häcken av mig den här sista skolveckan och så har jag sprungit med pappsen idag. Halvmilen blev det och jag lyckades hålla mig under 30 minuter. Till och med intresse smurfarna är chockade. Och min pappa uttryckte sig mitt under springturen: "jag börjar bli som din personliga tränare". Tänk er att ha eran pappa som eran tränare? Vet inte om jag skulle orka med att pappsen skulle få bestämma över min träning också, han försöker redan bestäma över så mycket annat (som han inte alltid lyckas med).

Tackvare allt plugg just nu har jag förvandlats till en liten sömnig mes. Börjar gäspa redan vid åtta på kvällarna, och det känns ju rätt barnsligt. Kanske borde börja kolla på bolibompa, om det fortfarande går på TVn?


puss!



från den 4/4 hos Carro

Lite sent, men bättre sent än aldrig, eller hur är det man säger?
kvällen var iallafall så jävla minnesvärd.
tack tjejer.


Bananer och lite glass



Fått fler bilder från kvällen hemma hos Carro med mina himpatjejer. Dom kommer upp ikväll. Här har ni ett litet smakprov på vad det kommer att bjudas på. Säger bara: minnesvärt till tusen.


Igår rullade dagen på helt okej, om man bortser från 14.10 till 15.20. Fysik provet ägde rum under den tiden och helt ärligt var det det svåraste provet jag gjort i mitt 16 åriga liv. Kändes allt annat än bra just under dessa 70 minuter. MEN. Efter provet blev det en runda på stan med två kära klasskompisar. En tripp till McDonalds för att inhandla varsin milkshake och sedan vidare in i affärer och glo runt. Självklart blev våran slutstation på ett café där dom serverar Universums godaste glass. Har ni aldrig varit på Lindahls i norrköping och ätit deras hallonsorbé? Citronsorbén? Eller någon annan av deras otroligt goda smaker? TESTA!

puss


lördag & söndag



Kan absolut inte klaga på lördagen på något vis. Dagen började bra och slutade på söndagen nästan ännu bättre, om det nu är möjligt.

Nu såhär på eftermiddagen och kvällen har dagen segat sig framåt. Inte alls lika roligt. Har legat i min säng i 1,5h för att försöka lära mig Fysik till provet imorgon. Och på tal om prov så har jag 4 prov och 2 inlämningar på 4 dagar den här skolveckan. Fredag (valborg) är ledigt och jag lär njuta till fullo med härligt vänner den kvällen - lita på det. Och nästa helg kommer för övrigt också att njutas på alla andra möjliga vis. Bla. genom att det inte är nån skola på 2 veckor sen, för min APU på ett hunddagis i Linköping börjar v18! tagga tagga

alldeles straxt sängen.
puss!

fredag

FREDAGKVÄLLEN BJÖD PÅ ETT GOTT SKRATT
det var hennes första gång med Wii Fit, ha överseende.
(hahahaha)



Kvällen spenderas med mina kära turtur duvor Nathalie och Jocke. Och Nathalie gav kvällen det där lilla extra, helt klart. I ett par timmar fick vi se hennes proffsiga moves på Wii brädan. Bland det roligaste jag har varit med om. Hon är för söt!

Under dagen, i skolan, var vi ute en hel dag och hade röjsåg. Vi röjde i en skog och jag lyckades fälla ett lite mindre träd och få det i huvudet. Men det är väl rätt vanligt när det gäller mig..?


"hittar man mig hittar man också glassen"

Förra årets favoritglass var en självklar vinnare:
Magnum Strawberry White.
Men idag när jag och Carro unnade oss en glass till tågresan så var det inte jag som åt den. Jag höll mig till en billigare glass, som för några år sen var min favorit: Calippo Cola. Duger, right?

Lite passande hade jag ett par vantar i min väska, så slapp man ju frysa om handen som man alltid annars gör.



Slem på provrör..

Tisdag är en sån där veckodag som mest bara flyter på. Trots att vi har tre 90 minuters lektioner med Kretslopp direkt efter varandra så går dagen hyffsat fort. Sista vi gjorde var en laboration om något som kallades för.. jadu. Så intressant var den ungefär. Men vet att vi var tvunga att ha någons saliv (!?) i ett provrör och det har jag svårt att tycka om. Jag hatar dregel, saliv och allt sånt. För mig är det helt och hållet slem som jag absolut inte vill se. Så att ha en lektion med slem på provrör blev nästan för mycket. Hur löjligt det än låter så satt jag med kvälkningar ett bra tag. usch..

Bilderna är tagna med amandas mobil precis innan laborationen.
dom ser väldigt lustiga ut, typ som att jag saknar ögonbryn.. ?!
men jag bjur på't trots att jag är totalt ofixad!


Felsms.com

Var det inte riktigt länge sen jag visade lite roliga felskickade sms från www.felsms.com ? Var inne en snabbis imorse innan jag var tvungen att dra, och dessa fick bli mina top 5 av de jag hann att läsa. Den som ligger höst upp är min absoluta favorit.


FAVORITEN






Morgonsysslor



Godmorgon. Hoppas att alla sovit gott?
Jag har iallafall sovit riktigt skönt, även om det bara varade i 5 timmar sisodär. Blev att gå upp lite tidigare imorse då jag duscha. Brukar försöka dusch på kvällarna för att vinna så mycket sovtid som möjligt på morgonen, men idag blev det inte riktigt så. Men jag har en bra start på dagen åtminstonde: nyduschad, ätit frukost och snart ska jag göra iordning mig - allt i tid och ingen försening! Och jag längtar lite smått till den vardagliga tågresan nu som jag åker varje dag. Om man får sittplats vill säga, för då ska jag passa på att slumra till lite extra.

pussar så hörs vi senare idag!

Lite av en råtta och en (1) åtta (8)

KOLLA HANS ÖGON!

RONNY THE MOUSE
fick stå för dagens bild. Tyckte att han gjorde den rätt klockren.
vi har två nya kullar med inte alls så gamla tamråttor i skolan just nu.

Provet i Djurkunskap imorse kunde nog inte gå så mycket bättre. Så skönt att känna så efter ett prov när man verkligen har pluggat mycket - skulle vara surt om det kändes skit iallafall liksom.. Men för att dra bort glädjen lite så kommer de nästa två proven att vara Matte B (som jag inte är speciellt överduktig på) och Fysik (som man måste kunna matte i = verkligen en bra kombinitation). Jag vill knapp tänka på hur dom provet kommer att gå..

Men nu för att plocka fram glädjen lite igen: Det är ungefär 7 veckor kvar till lovet. Och av dom är bara 5 skolveckor, för v.18 börjar nämligen min APU och jag har det i två veckor. Jag kommer vara på ett Hunddagis i Linköping som heter Zesmars. Verkar vara ett intressant ställe då ägaren har Rebah, Akupunktur, Stretching, Massage och Styrketräning till hundar.

Puss

Mini-hitler har uttalat sig

Lisa tycker om mig.
L är lisa och F är Fanny (jag haha)

L: Asså.. du är så.. NAIV!
F: Jaså? Vad är det..?
L: Det är ... DET är.. det vet jag inte. vänta, jag ska slå upp det..

Sen kom vi inte särskilt längre i det samtalet. Vi lämnade det åt sidan och gick vidare.
puss!

Besöksrekord

De två senaste dagarna har varit fullt rulle på bloggen. Lördags var det 78 besökare och igår slog jag det och hade 85st! Det gillas väldigt mycket. Så jag tänker uppmanna er att fortsätta glo och läsa här.


Himpatjejerna har lärt sig min äta-ute-diet: Pommes & ketchup toppad med ett glas cola eller pepsi.
det är grejer det!

ungefär såhär känner jag mig



Min söndag började med en joggingtur på 2,5an med mamma. Gick inte alls bra för min del. Tror att det är min förkylning som är boven i det hela och försämrade min förmåga att orka. (jag har åkt på en dunderförkylning...). Senare på dagen åkte jag & mamma in till Linköping. Vi gjorde något som ingen av oss nånsin gjort innan: gick på konstutställning! Inte riktigt min grej att kolla på oförståeliga målade tavlor men när det var lite foto med blev det genast bättre. Så det var helt okej.

Nu har jag suttit en stund med Djurkunskap framför näsan. Har prov direkt imorgon bitti och ska försöka göra mitt bästa ifrån mig - som vanligt. Ständigt stressande att vara en ambitiös elev..

fredag & lördag har jag inprincip spenderat fastvuxen vid en telefon.
puss!

Öppet Hus

I fredags var det Öppet Hus för alla nior. Blev inte så välbesökt, då nästan alla nior redan gjort sitt första val, fått reda på om dom kommit in Premiliärt och oftast stannar kvar på dom valen. Det här Öppet Huset var ju under omvalspersioden.

Min klass skulle sitta uppe i djurhuset och göra en Etologisk beteende studie på en gnagare, och det är just vad vi gjorde från 10.10 till 3. Men då med alla förberedelser inräknade. Men i två timmar sträck satt vi och kollade på varsin råtta (gerbil) och antecknade vad den gjorde varje minut, och nu ska vi göra en rapport utifrån det.


trasiga jeans med ett hål

Förra helgen umgicks jag ju med Nathalie, och även Andree. Nathalie satt då och pillade på trådarna som håller ihop hålen på dom där slitna jeanstightsen.. Några såna trådar råkade gå sönder mitt i farsten då hon pyssla med dom där. Det gör såklart inget. Lite roligt att när dom där gick sönder började ännu fler göra det.

Här är resultatet hur det blev, och är nu.
FÖRE (inringad)

EFTER och en smiley.

vårkänsla mitt i veckan

Jag ligger lite efter dagarna här på bloggen, men det här var nog i tisdags då det var som varmast under veckan. Vårkänsla på det!


Göra om lite



Jag ska snart göra om min blogg lite om ett par dagar om jag hinner med det. Behövs verkligen nu efter lite sådär 3 månader med samma utseende. Så just nu leter jag lite inspiration, som man så fint kan säga. Får se hur det blir..

puss!

snart maj. typ iallafall?


Det är inte överdrivet långt kvar till maj. Då kommer grillkvällarna igång på riktigt. Längtar man? Yes. Riktigt mycket! typ bara 16 dagar kvar

Jag känner mig som en fräsch person idag. Saker som bidragit till min fräschkänsla är att jag har suttit mycket i solen under skoltiden då vi jobbat utomhus. Sen hade vi idrott idag, även om vi inte hade det allt för jobbigt på den. Sen åkte jag hem, fick lite onödiga facebook saker gjorde, typ Petville haha. När pappa kom hem drog han och jag ut på en joggingtur på en halvmil i solen (en halvmil låter längre än 5 km). Kändes riktigt skönt! Klarade av att springa hela tiden utan typ 70-100 m när vi kommit halvvägs. Var tvungen att pusta ut lite. Men bra kämpat av mig iallafall?

När vi kom hem från joggningen satte vi oss på balkongen och njöt av kvällssolen. Pappa drog dock in tidigare än mig för jag började prata i telefon. Väldigt mys! Senare blev det såklart duschen. För en gångs skull orkade jag lägga ner tid på en långdusch på en vardag och sedan smörja in hela kroppen i en riktigt god olivdoftande body butter.

Så nu känner jag mig rätt mör och trött i kroppen. Sängen väntar.
puss!

ÄLSKLING ÄR HEMMA!



Ja, ni ser rätt. Min ÄLSKLING är hemma igen! Skönt att äntligen ha tillbaka en mobil - speciellt att det är min egna mobil! För helt mobil lös har jag inte varit under tiden plutten blivit lagad - även att jag sa att jag skulle ha en "mobil avvänjning". Kom på att det är rätt dumt att gå runt om dagarna utan mobil då man inte kan få tag i någon även om det är nödsituation. Så rätt snabbt fick jag tag i en lånetelefon av Linn. Tack för lånet!

Men måste ju lägga till att jag inte är lika beroende av mobilen längre som jag var innan plutten gick sönder. Smsar absolut inte lika mycket och får inte panik så fort mobilen inte ligger bredvid mig. Så framsteg har jag gjort!

puss!

Mer söndag

På kvällen började värmen försvinna - men solen överlevde rätt länge och bjöd på en härlig solnedgång. Vad säger vi om att det märks väl att våren är verkligen här nu? UNDERBART.


Foto i söndags

Jag träffade min bästavän. Alldeles för länge sen vi sågs!
Vi gick en ytterst liten promenix i det fina vädret och plockade fram kameran och fottade lite. Bilderna som är på mig har Nathalie tagit. Och jag är ingen som lyckas göra mig bra på bild, haha.
(jag stör mig på att skorna blivit med på ett hörn på endel bilder)

Bilderna är inte helt seriösa.





Du, efter plugget.

det fixar sig alltid..



Gammal bild som varit med förr, men det är för att jag sitter på den lilla bärbara i pappas kök. Några nya bilder finns det inte gott om i den. Kanske därför att det här är "semesterdatorn" där vi tömmer kamerorna under semestern, för att sedan flytta över alla bilder vi tagit till de "orginala" datorerna när vi kommit hem? Antagligen.

Sitter med en tallrik fil framför mig (Yoggi - Samoa, för de som vill ha ytterligare detaljer hah) och så ett halvt glas juice. Ingen kunglig frukost kanske. Men det smakar åtminstonde gott.

Så fort frukosten är klar tänker jag lägga näsan i läxböcker. På ett sätt ser jag fram emot det - att äntligen få det gjort (trots att det är sista dagen på lovet), men det är rätt sorligt också. Sista dagen på lovet.. Men vad är det.. 10 eller 9 veckor kvar till sommarlovet? Bara att börja nästa nedräkning.

Puss!

filmtips

Är ni som jag, och ääääälskar dom filmerna som alla andra avskyr att äns få veta något om? Dom där rysarna som är baserade på verkliga dokument, undersökningar, händelser och allt sånt? Då har jag filmen för er. Kollade på den här igår kväll och den är riktigt riktigt jävla bra. Ett måste se om man är skräckfilms älskare!


utklassning



Vet ni vad? Jag utklassade precis min pappa och Wilma på Mario Kart. Men inte trodde ni nått annat va? Jag är ju världsmästare på att köra allt som har fyra hjul och en ratt.. *vissel*. Pappa är alltid katig och ska alltid försöka vinna över mig och så. Och när han väl vinner, oftast av tur såklart, blir det ett jäkla liv på han och det lyser verkligen av skadeglädje om honom. Men vad gör man inte då? Utmanar honom ännu en gång - och känner den härliga smaken av seger! haha.

Jag hade planerna att plugga idag, så att jag skulle slippa imorgon och på söndag. Men så blev det inte. Jag blev istället en latmask.



Thomas på cykeltur



Inatt satt jag uppe way to long och snackade med lite folk på msn. Den vanliga kombinitationen när det gäller fanny + lov. Snackade bland annat med en Thomas, som jag tycker är förjävla frän. Just därför fick han äran att vara med på min prestigefulla (in my dreams) blogg. Varför är han så himla frän för då? Han bara är det: hela hans personlighet är helt unik. Men också för att han är en person som inte bara snackar om att göra saker och aldrig gör dom - utan han gör dom verkligen! Han cyklade till exempel 55 mil ensam i Sverige. Köping -> Osby. Gör om det ni!

lite reklam ska han få också:
www.mrzipper.se

Disney

Jag sökte runt lite på sånger från de klassiska gamla Disney filmerna, och hittade den här videon som en har gjort. Hoppas h*n inte blir arg för att jag laddar upp den på bloggen, det är ju av ren och skär snällhet för jag tycker den är så bra gjord!

Och jag vet att min pappa kommer läsa det här förr eller senare:
fixa alla disney filmer till mig? *ser söt ut*


Just nu


Godmorgon!
En trött liten Fanny sitter framför datorn precis nu. Tvingade mig nyligen upp ur min sköna säng, vilket inte riktigt kändes helt okej. Hamnade här framför skärmen utan att ha ätit frukost eller något. Vädret ute är inte nått speciellt fint. Verkar som att alla i Sverige hela tiden skriver om det fina vädret, medan jag här i lilla Mjölby knappt aldrig har solsken. Orättvist, men snart är det våran tur att få låna ljuset ett tag.

Planering för dagen kommer inte alls vara speciellt rolig. Har ett antal ton med läxor som måste göras innan skolan början igen, alltså om 4 dagar om man räknar med den här. Tänkte försöka hinna med mycket idag och imorgon och sen ha de två sista dagarna inför lovet nästan helt pluggfritt. Tror ni att det kommer gå?

puss!

jag <3 skor


Var på stan med min mamma. Hitta två par sommarskor och ett par vanliga svart tygskor, och en ny mascara.
Snart kommer mina beställda sommarkläder också. Taggar sommar nu!

Igår


Drog hem till Pj med Nathalie och Jocke, och alla retar Nathalie, som vanligt. Några andra grabbar kom senare på kvällen och hänka på oss ner till stan och lite på kvällen. Men senare åkte jag, jocke nathalie och Pj till Tranås. Det snackades om fest, men visade sig att det inte var något. Men vi hamnade ute i en söt liten byggnad tillsammans med lite tranås folk. Var där ett tag och snackade och sånt.

Kom hem till Mjölby igen vid 2 inatt. Chrille skjutsa. Bra kväll.


Tjällmo

Lördagen firade vi påsk hos en av mina fastrar. Mys!
På Söndagen åkte jag till Tjällmo för att träffa mina älskade Himpaflickor + lite annat folk. Har ett par bilder från början av kvällen, sedan dog min kamera. Men amanda har fler, fast dom har jag inte fått än.
vi började med att laga mat allihopa tillsammans. Det rök lite lustigt ur ugnen, och kollar ni bilderna förstår ni nog rätt snart vad det var som började ryka. Försökte också tina upp min korv i "solen" på balkongräcket, vilket inte gick så bra.
Men snacka om en bra kväll!

Här är iallafall lite:

GLAD PÅSK!



GLAD PÅSK PÅ ER ALLA!
Jag fick springa och leta efter ett påskägg redan igår. Och det är redan halvätet. Ops?

Solen skiner och nu kan man verkligen säga att det är vår! Nån mer än jag som älskar det? Skulle gissa på att mer än halva befolkningen i detta avlånga land skulle räcka upp handen och hålla med mig.

Dagen kommer tillbringas ute i lilla Strålsnäs tillsammans med min fasters familj och min familj. Kommer bli mys med bla. grill och spel utomhus. Sen var mer kvällen bjuder på märks med tiden där. Kameran kommer att hänga med mig, men vi får se hur mycket jag kommer att använda den. (Jag har en tendens att glömma ta kort när jag väl har med den)

puss!

och ännu en gång: GLAD PÅSK!

Finspång

Bra kväll med bra sällskap.
Jag och Sofia var hemma hos Tobbe en stund innan själva gymnasiefesten. Vi åt och lite sånt. Satt en stund i köket och umgicks, snackade och hade det trevligt. Vid tio tiden drog vi oss ner mot Finspångs "centrum" (ha-ha) och ställde oss i kö för att komma in på klubben. Väl inne var det mycket folk, bra musik och en jävla massa dans, vilket gjorde min kväll helt toppen!

Har bara bilder från hemma hos Tobbe på mig och Sofia. Lägger upp bilder från inne på festen när de som arrangerat festen lagt upp bilderna som deras fotografer tog.

Tack för kvällen både Sofia och Tobbe!



RSS 2.0