småplaner


Godmorgon, idag var jag uppe 04.45, riktigt jävla underbart! (eller inte). Hoppas alla ni andra fortfarande sover..

Jag har lite planer för några av dagarna under de sista dygnen av September och även in i oktober. Men ni får bara se lite av planerna, för ni behöver ju inte veta allt liksom ;)

nu måste jag göra iordning mig för skola, puss!

snabba puckar



Så gulligt med osminkade bilder, eller hur!


Nu åker jag till mormor, sen blir det plugg!
puss!


happiness



Här är en smakfull bild på några av oss i H09B, världens bästa klass!


Gårdagen var så bra den bara kunde bli! Jag är lycklig, mer tänker jag inte avslöja :)

Idag ska jag plugga. Mindre roligt. Vi har ett naturkunskapsprov på 70 sidor som ska göras om lite mer än en vecka och jag tänker börja redan nu. Erik Kangas asså, han har både sina bra och dåliga sidor. Men vi tycker om honom ändå. Utom Naturkunskapen så ska jag försöka orka göra matte idag också. Vi böjar på ett nytt kaptiel på måndag, igen, som alltid när det är ny vecka. Jag valde verkligen snabbmatte.. usch!

Jag börjar redan längta till fredag igen. I skolan ska vi ha praktiskt med djur hela förmiddagen och sista lektionen är Körning, sen slutar vi tidigt. Alla skoldagar skulle se ut som den!

puss, nu ska jag slappa en stund sen blir det näsan i böckerna!

hemligheter



Nu drar jag iväg snart till staden X.
Önska mig lycka till, även om ni inte vet om vad.

Puss!

vart ska jag?


Igår nämnde jag att jag ska åka iväg idag. Vart?
Det är hemligt. Och vad jag ska göra i den hemliga staden är också hemligt. Men jag kan avslöja en sak: I like it!

Men nog om hemlighetsmakeri. Godmorgon på er alla! Jag har sovit himelskt inatt. Först igår kväll somnade jag i min brorsas säng vid halv 8, missade hela idol och vaknade inte fören mamma väckte mig vid halv 10 samma kväll. Gick upp en snabbis, gjorde iordning mig för att sova igen och somnade om i min säng vid 10 igen. Sen har jag sovit helt underbart skönt hela natten och vaknat nu. Snacka om skönt!

Nu är jag hungrig, som vanligt på morgonen. Alla andra ligger fortfarande och sover så jag funderar på att äta frukost själv. Det är inte så roligt kanske men hellre det än att behöva vänta 2-3 timmar för att få i mig nån frulle.
Föresten, så har jag nog stavat fel på bilden. Kom på såhär i efterhand att det stavas Landsbyggdsbuss. Jag råkade missa ett g när jag målade.

Puss på er, nu ska jag äta!

"nu är det dags för fredagsmys.."



Ingen har väl missat OLWs reklam sång Fredagsmys? Ingen på himmelstalund iallafall. Den spelas ofta, och för mycket i min klass. Sitter som klister på hjärnan nu och man går runt och nynnar på den lite från och till. Irriterande att den aldrig släpper från hjärnan.

Jag sitter verkligen i myskläder (bilden) just nu. Så fort jag kom hem hoppade jag in i duschen, tvättade av mig och sen när jag var klar klädde jag på mig skoltröjan (som är hur mjuk som helst) och shorts.  Underbara härliga helg, jag älskar dig.

Imorgon ska jag sova ut ordentligt och sen ska jag åka iväg. Och på söndag blir det plugg. Det blir med andra ord en lugn helg men det kommer vara skönt.

Nu är jag helt slut. Skulle kunna somna en timme eller två helt utan problem. Skulle verkligen vara himelskt att göra det, men jag ska nog försöka låta bli. Jag vill inte vara pigg till kvällen och få svårt att sova då. Men fredagsmys ska det bli ikväll. Taco och sen blir det att kolla på tv med familjen. Och sen sova, usch snuskigt skönt kommer det bli!

pussar!

senskola?

Jag är så sjukt trögfattad och dålig i skolan så jag behöver stanna kvar till 8 varje kväll och plugga med en extra lärare, så därför är jag i skolan just nu. Yea, right typ. (Och hoppas att alla förstod att jag inte var seriös där)


Jag är jätte ledsen för att jag inte skrivit på.. 3 dagar va? Jag har varit sjuk men gått i skolan ändå, vilket har lett till att jag somnat typ så fort jag kommit hem från skolan. Jag värderar min hälsa före bloggen. (Lät lite väl.. vuxet haha) Men tydligen värderar jag inte min hälsa före skolan, vilket plugg jag är. Men jag hoppas att alla förstod att början på inlägget verkligen inte var seriöst. Den ända som var sant är att jag faktiskt är i skolan just nu, därav att jag inte har någon bild. Vi är kvar på öppethus/föräldramöte.

Skolan har rullat på som vanligt. Den blir lättare att uthärda tillsammans med mina sjukt bra himmelstalunds tjejer! Mycket matte har vi, 5 lektioner i veckan tror jag. Eller 4 kanske det är. Men iallafall.. Idag har vi varit Backstage i Kolmården. Vi har fått gå in i stallen, bakom "kulisserna", blivit guidade och en massa annat lärorikt. Hur kul som helst!

Men för att skriva om en annan sak:
Inatt åker min pappa till Korfu (tror det heter så). Jag kommer sakna honom men han kommer hem om lite mer än en vecka vilket är tur. Jag kommer vara så sjukt avis på honom.. Brun som en pepparkaka kommer han vara och jag kommer stå bredvid honom som världens blekaste fis typ. Jag vill också utomlands.


Förlåt för ett lång och ganska värdelöst inlägg, men jag ville mest visa för er att jag är här, och jag har inte glömt bort er läsare. Jag ska försöka bli bättre på att hinna skriva inlägg om dagarna, men det är svårt tackvare mina skoltider och min pendeltid som är 3 timmar om dagen. Men jag försöker så gott jag kan, kom ihåg det! :

puss!


sliten?



Njaa. Sliten är nog fel ord. Hängig passar nog bättre.
Men när man är hängig brukar man ju vara lite sliten? Äsch, spela roll, alla fattar.

Jag sitter framför datorn, ihopkurrad i en filt och med godis framför mig. Jag känner mig lite småsjuk igen. Tror inte att min förkylning vill ge sig? Den har kämpat för sin överlevnad i rekordmånga veckor nu, och jag börjar tröttna på den. Utrota den tack.

På tal om utrotning. Idag hade några 3or ett café öppet för just idag på skolan. Alla de pengar de tjänade under hela dagen ska skänkas till att rädda Snötigern och tigern. Jag köpte fika såklart. Fast det gör jag ju ofta, men idag kändes det som att det fanns en bra anledning för att faktiskt köpa. Bättre anledning än vanligt, eller hur?

Idag hade vi våran första lektion inne i djurhuset med alla djuren. Innan har vi bara haft teori, men nu fick vi äntligen hålla på med djuren praktiskt också. Vi könsbestämde och gosade med dom. Illrar, kaniner, gerbiler, chinchillor, marsvin, hamstrar, möss och en massa andra djur fick vi hålla på med idag. Nästa gång blir det fåglar. Jag längtar redan!

puss!

det blev inte så



Festen blev inställd. Jennifer fick aldrig nyckel till lokalen där vi skulle vara, och vi kunde inte vara hemma hos någon. Det kanske var lika bra att det inte blev av den här helgen, för jag är inte helt säker på att jag hade orkat med en galen lördagnatt just nu. Jag trodde jag skulle lägga mig skapligt igårkväll men jag var inte i sängs fören 2 igår natt och jag tror jag börjar bli förkyld igen, vilket gör mig ganska hängig. Vi hoppas istället på att vi kör färgfesten en annan helg då jag känner mig mer alert! :)

Så idag har det inte hänt speciellt mycket. Jag har mest suttit framför TVn, datorn eller legat i sängen och slappat. Känner att jag vill vara pigg och fräsch imorgon, så idag måste jag lägga mig tidigt.

Varför lägger jag upp en bild på James Blunt föresten? Jo, därför att jag kände för det helt enkelt. Bra förklaring va? puss!

hakgubbar är roliga, sådetså!

Hon är så ju söt!



Är det bara jag som tycker att hakgubbar är roliga?
Jag tycker iallafall att det är sjuk kul när folk är riktigt duktiga på det och lägger upp på youtube. Kan sitta framför datan som ett pucko och bara skratta rakt ut åt det. Härligt med folk som är lite galna och hittar på sånahär saker och sedan bjuder på sig själva genom att lägga upp det på youtube, stor kärlek till dom!

Men från det ena till det andra:
Skolan idag har varit toppen. Blev klar med arbetena som jag skulle göra imorse. Bara en lektion innan lunch sen, och efter lunchen hade vi körning. Jag har kört olika sorters gräsklippare och lastare, men det roligaste jag fick köra idag var 4-hjulingen! Vi fick köra på ett område där skolan fixat med små hopp, guppel, stockar man skulle köra över och slalom. Hur kul som helst! Och jag var visst den gas gladaste eleven i min grupp tyckte dom som höll i det, haha! Opsie typ?

En fredagkväll och jag är hemma.. Orkade inte hitta på nåt och det är bara mamma och jag hemma. Hon är sjuk så vi planerade lite mys inför kvällen. Vid sex tiden eller så lagade vi tacos, åt, och efter det bar det av mot konsum där vi hyrde en film ("Dumpa honom!") och köpte godis. Sen har vi häckat framför film och idol med cola och godis hela kvällen, hur skönt som helst.

Nu blir det datorn och sen sova skapligt. Fest imorgon med tjejerna, alltid lika underbart!
Pussar!

Trötter?

Vi drar en Charlie the Unicorn. Klassiker asså!
"Charlie, look out for the blehblehbleh!"  "..the blehblehbleh are right behind you!"




Godmorgon, typ.
Jag hade tänk att publicera det här inlägget vid sex-tiden idag, men det skit sig totalt. Klockan är snart nio nu och NU publicerar jag det. Det är inte för att jag är en liten latmask (även om jag är ganska lat ibland). Idag var jag så trött så jag tänkte lägga mig och läsa (klockan var typ halv 7) men jag somnade istället och vaknade inte förens nu. Jag känner mig ovanligt trött men ovanligt utvilad på samma gång, en ganska skön känsla.

Har ni tänkt på hur lustigt det känns att somna när det är ljust ute och sen vakna när det är mörk, utan att riktigt veta om att man somnat fören man kollar på klockan? Det känns iallafall hel lustigt.

Sovmorgon imorgon till 10.10, men jag kommer inte sova ändå. Jag tänker vara i skolan den vanliga tiden, dvs så åker jag 06.48 med tåget hemifrån. Puckat va? Egentligen inte.. Jag har två arbeten att skriva klart och lämna in: Ergonomi och Ekologi. Så ni som sover och vaknar runt 9 imorgon kan väl tänka en liten snäll tanke om mig och tycka lite synd om mig? (eller kanske inte)

Nu blir det snart sängen igen. Det kvar knappt att jag gick upp ur sängen nyss, och jag längtar redan tillbaka till den!
puss!

uppe innan tuppen

Här får ni en nyduschad, osminkad och trött Fanny.




Japp det är jag. Tuppen vaknar klockan sju och då har jag redan varit vaken i 2 timmar.

Vet ni vad som är det första jag tänker när min klocka ringer på morgonen? Nått liknande med "vafaaan.. -.-'" och sen får jag en nästan emotståndlig lust att slänga iväg den. Det gjorde jag föresten en gång. Klockan ringde och jag slog till den så att den flög över mitt golv. Inte alls så smart.. Jag blev tvungen att gå upp ur sängen likaförbannat för att lyckas stänga av den. Så nu har jag lärt mig att låta den stå kvar bredvid mig och bara sträcka mig lite efter den, det är bättre. Om jag såklart inte stänger av klockan i sömnen, för det händer det också ibland.

Idag om en vecka (nästa torsdag altså) ska vi till Kolmården med klassen igen. Vi ska få gå backstage (VIP muhaha) och få se hur det går till när djuren matas och allt sånt. Det blir intressant att se, och roligt med för den delen med. Nästan varje vecka verkar vi göra något speciellt i skolan. Himmelstalund har en buss som dom köpt och den åker man iväg med. Den rymmer visserligen bara en klass, men ändå. Asgött att få åka iväg till typ skogen på lektionstid. Mer praktiskt, mindre plugg, det gillas.

Nu är det bäst att jag gör iordning mig ser jag. Vid halv bör jag vara klar att gå till tåget.
puss!

vet ni vad bläckfisk är på danska?

Nu vet ni, om ni kollat in bilden och klarat av att läsa bakifrån:
Blæcksprutter



Nu blir det middag. Jag och pappa har stått och gjort korvstroganoff med yasminris (jag tror iallafall det kallas så?). Det blir mumsigt värre!

Förut idag spelade jag lite Sims som jag skrev på bloggen att jag kanske skulle, och efter det satte jag mig framför TVn och rockade loss på Guitar Hero. Jag brukar hitta på egna utmaningar till mig själv för att jag ska orka spela. Nu håller jag på med att klara 5-stjärnigt på alla Hard låtarna. Har iallafall kommit en bit på vägen.

Men vink på er, nu ska jag äta!
puss!

no himmelstalund idag



Idag får jag inte träffa mina himmelstalunds tjejor alls. Jag har precis kommit hem från Tandläkaren i motala och nu blir det lunch och lite. Jag hinner inte tillbaka till skolan nu på eftermiddagen, så no school för mig.

På bussen passade jag på att plugga på alla våra läxor. Ibland får man vara smart. Så vad som händer mer idag vet jag inte riktigt. Men jag har hunnit installera alla mina sims spel igen och spelet är snabbare är det varit någonsin så kanske ska spela lite sims? Det märks :)

Föresten, förlåt för den dåliga uppdateringen. Tiden flyger iväg för mig och jag hinner inte blogga så mycket på kvällarna, men jag gör mitt bästa!
pussar till er alla!

tripp till linköping

gjort intrång på pappsens dator, därav bilden på mig och min bror
när vi var väldigt små.



Jag kom inte särskilt långt med Sims spelen. Jag hann avinstallera alla men bara installera om 2 av dom. Min faster och hennes familj kom och då är det ju inte speciellt kul att sitta framför en dator eller hur?

Jag och Nathalie bestämde oss hastigt att vi skulle ta tåget in till Linköping. På stationen i mjölby träffar vi på Pj och nån Edvin. Trevliga grabbar. Sen när vi kommit fram till linköping hittade jag två par skit snygga skor och Nathalie hittade ett par, också skitsnygga.

Vi tänkte gå in på Ikano huset också, men vi dissade det och valde glass på donken istället. Mycket prat och skratt som vanligt med min flicka.

Ikväll ska jag iväg och hitta på nåt med Jennifer, Nathalie och några mer. Tack och lov för helger!
puss!

gomorgon!

Godmorgon på er!
Sovit gott? Det har jag. La mig i sängen vid halv 2 kanske och sen låg jag och smsade ett tag med folk, as usual. Problemet med att jag smsar på nätterna är att jag oftast somnar med mobilen i handen och sen på morgonen dröjer det ett tag innan jag hittar den. Den här morgonen hade mobilen trillat ner från sängen och sen under den på nåt vänster. Det tog ett tag innan jag hittade den, smått panik?

Jag tänkte avinstallera mina 15 sims 2 spel idag. Spelet börjar bli segt så jag tänkte börja om helt med Sims 2. Inga familjer ska sparas alls. Det jag kommer spara är husen jag byggt och alla mina downloads, för dom klarar jag mig inte utan.

Bäst att börja med det om jag ska bli klar innan natten. Samtidigt ska jag lyssnar på den akustiska (stavning?) verisionen av So sick - NE-Yo. Mys!

puss!


mjölby by night?



Nu kom jag precis innanför dörren. Klockan är ganska exakt halv 1 och vi har varit ute på mjölbys gator. Det har varit en ganska galen men sjukt rolig kväll. Den började på pizzerian Valentino vid straxt efter 7. Klockan närmade sig 8 så vi drog hem till Nathalie för att kolla Idol, vilket sög den här gången. Efter idol ville vi också visa att vi var minst lika duktiga som dom på TVn så det blir lite Singstar. Slutade med att vi gav upp med sjungandet och spelade Guitar Hero istället, vilket inte heller gick så bra.

Sen framåt 10 tiden tyckte vi att det var dags att dra oss utåt. Vi hamnade på station ett tag, men gick därifrån efter en stund. Drog vidare till Lagmans nya lekpark. Vi måste ju testa hinderbanan i mörkret, haha. Gick asbra, ingen bröt nån fot eller så.

Sen drog vi mest omkring på gatorna tills för en liten stund sen då en fullpropad bil kommer för att hämta Jocke och Krille. Satt redan typ 5 pers? i bilen så det skulle bli lite trångt. Nån kom på idén att släppa av alla de andra i bilen och låta oss hoppa in och bli hemskjutsade. Så skjuts hem satt ju fint även om det var trångt.

långt inlägg om min kväll. den var så bra. behövde den efter en hel vecka utan att ha nåt socialt liv i hemma staden (ibland känns norrköping extremt långt bort).
puss!




äntligen fredag



Nu är jag hemma från skolan, finally. Hemma vid 4 när man slutar straxt innan 2, inte så fullt roligt. Men jag vill inte klaga, så vi låtsas som att jag inte skrev det där.

Ingen har väl missat att det är fredag idag? Veckans höjdpunkt ju! Det är nu skoldagarna varit för veckan och äntligen så börjar helgen. Leva livet tyckte jag en fågel viskade i mitt öra?

Men jag måste börja packa nu. Jag "byter" ju hem varje fredag. Bäst att jag börjar innan mamma blir sur och tvingar mig att bära alla mina väskor till pappsen, det skulle inte vara så roligt. Vi hörs ikväll!

puss!

otroligt kille eller hur?

Klickade runt lite på youtube och hittade den här killen. Han är sjukt duktig. Sjunger helt underbart både som tjejröst och som sin killröst. Lyssna!




Helgen blir nog bra. Jag behöver träffa mina mjölby flickor, för jag saknar dom så grymt mycket. Så tomt utan dom på vardagarna.

Jag har inte bloggat på ett tag eftersom att jag känner på mig att inläggen skulle ha blivit dystra, och dystra saker vill jag inte sprida ut över internet. Sånt stannar där det bör vara och inte på en blogg som vem som helst kan läsa.

Vad har hunnit hända då? Inte så värst mycket faktiskt. Skola som vanligt, inget speciellt direkt.
Nu bli det straxt Idol. Undra hur många sångkarriärs drömmar som ska krossas ikväll? blir festligt att se, haha!

Puss!

grattis storebror! <3

Vi börjar närma oss det här.
Det känns tydlig i luften. Kallt och jävligt.



Idag har jag kört traktor i skolan. Det gick riktigt bra för att vara första gången. Lyckades växla och ha mig utan problem efter en liten stund av prövning. Jag krockade inte heller i något, vilket var väldigt bra gjort av mig. Det var det jag var mest orolig för: att krocka

Mer speciellt idag är att min kära storebror fyller 18! Var och firade honom förut lite hemma hos pappa. Med fira menar jag att jag gav honom lite presenter och kramar. En jäkligt bra storebror har jag, så att alla vet. Den bästa, helt klart!

Men något annat nu. Om typ 20 minuter är det Idol på TVn. Jag tänker inta mig en plats i soffan och ligga kvar där för resten av kvällen. Jag har ont i hela kroppen från paintballen och badet igår. Träningsvärk vetni. Trött är jag också, jag går ju upp tidigt. Ha det bra!

puss!

inget för fegisarna



Paintball idag. Så roligt som jag haft idag har jag inte haft på länge!
Ett tag kunde jag knappt andas för att vi skrattade så mycket. Härliga himmelstalundstjejer asså, jag tycker verkligen om er! Men remember: Paintball är inte för fegisar. Räkna med att det gör ont och att du kommer ha blåmärken där du blir träffad, haha!

Nudå? Jo, det blir plugg. Går man i skolan så gör man. Och går man naturbruksgymnasium får man plugga till traktor körkort på skoltid, nödvändigt menar jag. Ni där hemma får ha det bäst!

puss!

på liv och död?



Idag ska jag springa runt med en snygg dräkt och ett vapen som skjuter färgade kulor. Inte så svårt att förstå exakt vad jag ska göra va? Nä tänkte väl det. Paintball med skolan!

Ni får önska mig lycka till. Vi skulle kanske köra på en utebana i skogen så jag lär komma hem med blåmärken. Inte bara för att jag blivit träffad, utan också för att jag har trillat omkring bland träden. Man får nästan hålla tummarna för att jag kommer hem levande, men kul kommer jag ha. Garanterat! (låter ju hur lockande som helst att få panga på klasskamraterna!)

Jag har precis ätit frukost. Det blev en liiten sovmorgon idag, hur underbart som helst. Men nu måste jag fortsätta med det jag gjorde innan jag började skriva. Så puss på er!


Dagens räddare i nöden?



Nu tänkte jag berätta om en väldigt ointressant sak!
Jag duschade förut, och precis när jag satte på fullt sprut med vatten i kranen ser jag att något svart, krypande faller ner från duschväggen precis där jag riktat vattenstrålen. Först tror jag såklart att det är en spindel och blir lite sådär ängslig och kollar ner mot brunnen där krypet är. Då ser jag att det inte är en spindel alls, utan en liten stackars fluga. Gissa om jag får dåligt samvete? Jag stänger direkt av vattnet och funderar lite hur jag ska göra. Ska jag rädda lillen från att drunkna? Det är ju trots allt bara en liten fluga..

Jag kommer överens med mig själv att jag ska hjälpa flugan att komma bort från vattendropparna (som antagligen var som stora hav för lillen) och öppnar det lilla badrumsfönstret vi har. Jag hjälper honom upp dit och låter han torka till. När han är tillräckligt torr så ser jag att han flyger ut från vårat badrum, och sen var han borta.

Nu när jag skriver det här kom jag och tänka på filmen Horton. Någon som har sett den? Horton är iallafall en stor, klumpig elefant som har ett hjärta av guld. Han hittar en värld på ett dammkorn, gullig va? Det fina i filmen är att han säger: A person's a person, no matter how small.

pussar!


Godmorgon!



Godmorgon alla sjusovare som fortfarande sover.För om ni inte sover just nu är ni ju inga sjuksovare, eller hur? Visste ni föresten att en sjusovare egentligen är ett djur? Det är en gullig liten mus som heter så. Sök upp det på Wikipedia vetja, det gjorde jag.

Idag är det fortfarande helg och jag kan inte sova längre än till sju, igen. Störande att vakna tidigt när man känner att man behöver sova ut på helgerna. Kan det ha nåt att göra med att min kropp är så van vid att stiga upp vid 5 på morgonen, att den inte sover så värst länge på helgerna heller? Isånafall dissar jag snart hur min hjärna tänker och styr mig, för jag vill sova.

Snart blir det frukost för min del, så fort dom andra vaknat. Men när som helst kommer min mage kurra, det känner jag. Så jag börjar överväga att äta frukost själv. Osocialt men gott.

Puss!





flytten är klar, här är jag!

jag tyckte att bilden var lite passande
småsjuk, osminkad och urgullig i pappas stora tröja



Hej!
De flesta av er känner igen mig ifrån min tidigare blogg (www.fannyborg.blogspot.com). Nu har jag bytt till Blogg.se istället. Blogspot var för dåligt. Man kunde ju inte äns se hur många besökare man haft under dagen, skittrist ju. Hur stod jag ut i 8 månader med det? Men iallafall. Det här är vad jag har hållt lite hemligt för er, den s.k "Flytten".

Ni som följde mig på Blogspot (ni var ju ganska många): Fortsätt med det! Men kom ihåg att det är HÄR jag är nu. Jag kommer inte att fortsätta uppdatera på min gamla blogg! Men är du sugen på att läsa inläggen där finns det en direkt länk till den i vänstra menyn.

Men för att skriva om något annat:
Imorgon är det söndag och jag har längtat till den dagen alldeles för mycket.

pussar!


RSS 2.0