Lady Gaga inspirerat

Tyvärr är ljudet lite efter på första videon.


Tisdags

Åkte in till Tandläkaren i Motala. Gick rätt fort att ta sig dit, då jag sov hos Daniel över natten och han bor typ 5 minuter utanför stan. När jag kommit hem till Mjölby käkade jag bara lite och bytte om och sen drog jag ut och träffade Jenny & Nawaf som spelade basket. Försökte (!) spela med dom, men jag var pinsamt dålig på att kasta.

Efter en liten stund kom Nathalie också, och så drog vi till McDonalds. Jag köpte mig en stor pommes, en stor cola och en glass. Underbart!

Kvällen avslutades med Nathalie på en brygga vid ån. Min bästa vän genom allt!

Ser ni likheten mellan med och kartongen?

Måndags

Jag & Nathalie tog en cykeltur till Västra Harg. Det första vi gjorde när vi kom fram var att hoppa i sjön. Sedan blev det solning på bryggan och en fika uppe hos mormor, tills vi var nere och badade i sjön igen.

På kvällen åkte jag hem till Daniel. Vi tog ett kvällsdop tillsammans i Vättern, hel mysigt!
Tönt som han är så vänder han alltid ryggen till när man tar kort på honom. Så vi får la se om jag får behålla bilden på hans öga, eller om han kommer be mig att ta bort den haha!


Sommarlov: sega uppdateringar

Eftersom att jag är ledig nu - sommarjobbet är över, så tänker jag sjävklart njuta av ett långt och härligt sommarlov. Datorn kommer att plockas åt sidan, likaså bloggen. Uppdateringarna kommer därför att halka efter något. Men jag tar igen alla dagar förr eller senare.

Men nu ska jag springa ut!
puss!

Hur det gick när vi skulle välta en kossa..

På midsommarafton natten fick vi ungdommar en helt vanlig idé: Vi välter en ko!

Vi började planera inför vår lilla kupp. Det fanns två möjliga faktorer som kunde förstöra vår plan.
Ett: Bonden, som bor precis bredvid kohagen, ser/hör oss och blir förbannad och jagar oss med traktorn.
Två: Kossorna sover inte.

Vi traskade inte helt lugnt mot kohagen: Alla är lite spända, glada och nervösa inför ko vältningen - något de flesta av oss aldrig hade gjort förut. När vi kommer fram klättrar vi in mellan staketen och börjar leta upp vart kossorna står någonstans i hagen. Vi går en liten bit och ser "flocken". För att kontrollera att dom sover (kossorna måste vara sovande för att man ska kunna välta dom) lyser vi med en ficklampa åt deras håll. Just då vänder alla kossorna sina huvuden mot oss och stirrar förvånat. Kossorna är vakna!

Jag, som är rädd för kor egentligen, blev helt nervös. Tänk om en ko attackerar oss? Och det blev värre när en ko började ta några steg mot vårat håll. Då sprang jag!

Slutade med att jag, Frida, Johanna och Wilma stod precis utanför kohagen och grabbarna stannade kvar inne i den och försökte komma på hur vi skulle göra nu. Vi kom inte fram till något, så det var bara att vända på klacken och traska hemåt igen, utan att ha vält en ko. Men kul, det hade vi!

Den här låten spelades tydligen in i Mjölby 1991, intressant.

Från Nora resan

Här kommer bilderna!
Kan tillägga att det var 4 helt härliga dagar. Stugan ligger precis vid vattnet och har en egen brygga, så mycket av tiden spenderades på sjön i en båt. Annars var det solning som gällde eller bara sitta och umgås.

Senare, när jag hinner, ska jag ta och berätta om våran tripp mitt i natten till en Kohage. Välta en ko!

Hemma igen!

Nu är jag hemma i Mjölby igen. Jag kom egentligen hem i går eftermiddag. Men jag hann inte med att blogga då. Hela kvällen gick åt till att först packa upp allting, sedan hoppa in i en lång dusch (1,5 timme haha) och resten av kvällen satt jag och redigerade alla bilder, vilket inte var så några. Men jag försöker hinna med att skriva om trippen till Nora ikväll!

Om ca en halvtimme kommer jag och Nathalie sitta på varsin cykel och dra en cykel tur ut till Västra Harg. Dagen kommer spenderas vid Hargssjön med sol och bad, och jag har inget emot det alls. Nu har ju jag jobbat klart och har äntligen sommarlov!

Min finaste står och fiskar en kväll i sommarstugan


Vi ses om några dagar!


Älskar Carros extrema ansiktsuttryck i bakgrunden!
vi bjur på't, bara för att vi är så härliga av oss

 

Jag kommer inte blogga nu på några dagar. Jag ska åka iväg med min familj, pappas flickvän och hennes familj och min finaste pojke till Nora och fira midsommar där. Det kan knappast bli härligare. Men jag vet inte hur länge jag är borta - jag har noll koll på läget liksom. Men sånt som märks. Så länge önskar jag er en IKKE REGNIG midsommarafton med mängder av glada människor och goda jordgubbar!

Nu har jag endel att göra på mindre än en timme:
- Packa till mamma (åker dit direkt efter Nora)
- Packa till midsommar (åker direkt efter jobbet imorgon!)
- Städa iordning hela mitt rum (då menar jag verkligen hela)

puss på er!

 


he knows how to do

Sådär kan ju alla bebisar göra, eller hur..?


blommor och sånt där somrigt

det var läääänge sen jag la upp något som jag fottat lite mer seriöst.
Så här kommer lite blommor och sånt där som hör till sommaren.

Tyvärr är kameran så pass dålig, gammal och sliten så bilderna är allt annat är klara. Men försök föreställa er hur bilderna skulle ha blivit om jag haft pappas systemkamera just då.. :)


Tisdag

Jag hann bara komma innanför dörren här hemma tills det bara var att slänga av sig jobbarkläderna och byta om till vardagliga sommarkläder och fräscha till sig lite. Sedan plockade jag ut cykeln från källaren och cyklade ner mot Mjölby city för att träffa några vänner. Det bjöds på minigolf, en vältning på en moped mitt i gatan, popcorn och inte alls så mycket mer faktiskt. Jo, mängder av sol!

Senare hamnade vi ute på Nathalies tomt och blev kvar där hela kvällen. Helmys med fika och lite "barn-på-nytt" känsla. Nostalgi!


glass i stora lass.



Jag slog mig inte mer än nödvändigt igår när jag modigt traskade ut på en fotbollsplan. Lite öm i ena foten då jag trampade snett nån gång, men sen är det inte mer. Helt otroligt om ni frågar mig.

Vi körde inte just fotboll så länge. Istället började vi kasta basket med fotbollen. För mig gick det väl ganska uselt - fick typ bara i 5 bollar eller så på hela kvällen. Men sen slutade allt med att vi satte oss ner ute och åt glass istället. Det känns som att jag har ätit glass varje dag, vilket nog också stämmer. Men glass är ju så gott!

Eran favoritglass är..?
Mina är piggelin, Magnum Strawberry White, den mörklila Solero, Twister, Calippo och päronsplit.

Nathalie har en lurig telefonsvarare

Hon är en såndär som inte brukar höra när jag ringer, så oftast blir jag kopplad till hennes telefonsvarare. Jag kan inte minnas att hon haf nån speciell inspelning där på flera år och därför antog jag att inte det här heller var det:

jag minns inte exakt hur hon sa, men på ett ungefär:

Nathalie: Hej det är Nathalie
Fanny: Hej!
en stunds tystnad..
Fanny: Hallå?
Nathalie: Va?
Fanny: HEEEJ
Nathalie: Jag hör inte..

Fanny: Vad pysslar du med?
Nathalie: Amen jag har inte tid..
KLICK

jag fattade verkligen nada.
men sen upptäckte jag att det var hennes nya telefonsvarare.
luuuurigt.

Ändrade planer förstår ni



Egentligen skulle jag ha suttit i en rondell i Linköping just nu tillsammans med Jennifer och fikat med en massa okända människor. Men det blev tyvärr inte så. Istället har jag faktiskt stannat hemma sedan jag kom hem från jobbet. Umgåts lite med min bror och hans kompis. Vi satt mest och spelade Super Mario Bros på Wii. Nu väntar dom utanför lägenheten på en fotbollsplan och tycker att jag ska ut och spela fotboll med dom. Det är precis vad jag tänker göra också - Fanny spela fotboll. Det brukar inte sluta lyckligt, haha.

Puss!

Måndag morgon


lördag eftermiddag & söndag



När Daniel äntligen kommit till mig var vi hemma hos min kära far ett bra tag fram till kvällen. Film och mat blev det. Men framåt 23.00 traskade vi vidare hem till min mammas tomma lägenhet för att få fira våran första månad lite mer ensamna. Vi släckte ner hela lägenheten, drog för persiennerna (för att få det mörkt, få inga lustiga tankar nu haha) och hade bara några få levande ljus tända i stora rummet. Där hade vi bäddat ner oss tillsammans i soffan och satte på en skräckfilm (The Amityville horror, helt okej)

Efter filmen försökte vi få igång en till skräckfilm (The Unborn), men ljudet vägrade att fungera. Så den filmen struntade vi i. Vid 5 eller så på morgonen somnade vi och susade till klockan 11 kanske.

Hela söndag förmiddagen gick jag runt i Daniels stora mjukiströja men sen kom Jocke & Nathalie och ville att vi skulle med och köpa glass. Blev att klä på sig ordentliga kläder och dra ut en sväng.

Ett stort GILLA för en helt underbar helg med vänner och världens finaste kille.
Nu är det snart läggdags för mig. Börjar på min sista arbetsvecka imorgonbitti!
puss!

♥ första månaden ♥



du är så otroligt bra.
visste du det?


hur du håller om mig när jag fryser
ditt sätt att le sådär busigt som bara du kan
dina kyssar och andetag mot min hud
oslagbart



Fredagen bjöd på ett äventyr!

På fredag kvällen var det fest för Jenny som fyllt 17 år. Ett riktigt äventyr så att säga. Hela kvällen började perfekt med härliga människor, dans, musik och massor av skratt. Men sen gick det lite snett. En kille råkade dra ner en glaslampa från taket. Lampan krossades på något vis på honom och skar upp hans bröstkorg rätt djupt så köttet och allt syntes. Ambulansen kallades såklart dit direkt och fick ta hand om killen. Men innan dom åkte iväg blev det tjafs mellan en ambulans förare och några av dom som var på festen, varför är ganska oviktigt egentligen så det skriver jag inte här.

Nästan direkt efter att ambulansen hade varit där så kom polisen eftersom att det hade blivit utryckning. Dom skulle kolla läget och festen fick avslutas rätt hastigt.

Klockan var runt 12 eller så och istället för att traska hemåt gick jag och Lena emot Haga Parken där det också var fest. På vägen möter vi på två par berusade gubbar som kläcker ur sig kommentarer som dom trodde att vi inte hörde. Lena tänder till och försvarar mig och henne. Sedan blev det ett jäkla tjafs mellan oss och tillslut går gubbarna iväg.

Tillslut kommer vi fram till Haga Parken, med skinner i behåll och med lite blandade känslor. Slår oss ner på bland människorna där uppe och får ändå ett bra avslut på kvällen.
Bildbomb!


Man hittar fina saker i gamla gömmor

I fredags hittade jag ett par härliga brillor på jobbet i en gammal låda i ett skåp vi skulle städa ur.

Gamla svetsbrillor kanske blir sommarens nya pilotglasögon?

Såhär såg jag ut..

Fastnade hemma hos PJ senare. Därför bloggade jag inte som jag sa att jag skulle. För tiden liksom försvann. Vid 5 skulle min älskling komma till mig, för att fira våran första månadsdag.

Såhär såg jag ut hemma hos PJ iallafall. Sexig?




Kommer senare!

Gårdagen var ett äventyr utan tvekan.
Men jag hade ändå en riktigt bra kväll!


Jag bloggar om några timmar.
Ska möta upp min kompis Pontus och vara social med honom en stund.

puss!

Nu sticker jag!

Jobbet väntar!
Blåa arbetsbyxorna, check!
Slit & släng t-shirt, check!
Matlåda, snart check!

Glatt humor? Alltid!


Vi är solstrålar, allihopa.



Sitter med en tallrik fil framför mig, en låt strömmar ut från högtalarna och så kollar jag ut genom fönstret. Idag är vädret betydligt mycket mulnare och mörkare. Trist är det såklart, men för mig gör det faktiskt inte så mycket. Jag hade ändå inga planer på att gå sommarklädd idag efter jobbet - för det lär bli kallt med tunna kläder in i natten. Istället får vi alla vara våra egna solstrålar idag och lysa upp tillvaron med att bara finnas. Det är ju faktiskt fredag!

Veckan har gått helt otroligt fort! Nyss var det måndag och första dagen på jobbet. Nu är det bara en enda vecka kvar och sen får jag ett riktigt sommarlov. Som ni kanske förstår så längtar jag dit. Jag är ju en såndär som älskar att vara uppe tills det blir morgon igen och sen lägga mig och sova ett bra tag - det funkar inte så bra nu när man börjar jobba kl 07.00. Kan säga att jag lagt mig rätt sent under veckan och jag känner nu idag att jag är rätt sliten. Både i kroppen med träningsvärk men också i huvudet för att jag nog sovit för lite.

Men, det är sommar. Så varför bry sig om några bekymmer?
puss på er!



en torsdag

Kom precis innanför dörren. Varit ute hela dagen med Nathalie och senare kom även Lena. Först blev det mys nere vid ån med Nathalie och träffade på Ella, Wilma, Carro och någon kristian. Gramåt kvällen när Lena kommit så strövade vi mest omkring i Mjölby och snackade om livet som varit, livet som är nu och hur livet kommer vara senare. Helmys att få umgås med de här två tjejerna!

Nathalie drog hem lite tidigare än mig och Lena för hon hade inte ätit mat på hela dagen nästan! Men jag och Lena åkte ner till det enda stället vi visste var öppet - konsum. Blev bjuden på glass och satt ner på en gräsplätt och pratade om allt mellan pattar och lår (ha-ha). Framåt 22.00 började det bli kallt med bara linne, shorts och isglass så jag hamnade här framför dataskärmen. Ett litet hopp om att bli trött så att jag kan lägga mig och sova. Jobbet väntar imorgon.

Mer som väntar imorgon är äventyr med min finaste Lena (som har något mellan bena - gammalt skämt som inte äns är roligt)

Lite smått och gott från dagen:
nathalie har en riktigt underlig solbränna.. ?

ut på bus med bästavän



Jag slutade jobbet vid 4. Jag var en riktigt lortgris när jag kom hem. Städat i verkstaden, burit omkring stora stenblock och rullat runt i lerpölar. Eller nej föresten, inte det sista, men jag lovar att man skulle kunna tro att jag gjort det om man tog en titt på mitt vita (vitt = dum idé) linne som nu ligger i tvätten.

Nu har jag tagit mig en långdusch och känner mig redan helt fräsch. Nathalie är på språnget hem till mig och så fort hon kommer så kommer vi antagligen hitta på nått allmänt puckat bus som de flesta vanliga personerna inte skulle komma äns tanken på.

Nä, nu får hon skynda sig lite.
puss!

sommarkänsla på kvällen

så hemsk bild,
men på nått sätt tycker jag om den.


Igår hade jag en såndär nödvändig kväll ute med vänner. Ett tag sen som man kunde cykla ner till stan och stanna till sent på kvällen utan att behöva rusta upp sig med jacka, vantar och mössa.. (inte riktigt så mycket kläder, men ni förstår poängen).

Härlig kväll iallafall. Började med att jag hänkade på Nathalie ner till Valle och hon käka pizza samtidigt som jag kläckte ur mig mängder av känslor som jag bara var tvungen att prata med henne om. Hon fick ingen syl i luften, eller hur det heter, så det var väl tur att hon hade en pizza att tugga på samtidigt när jag satt och babblade så hon hade något att göra medan hon lyssnade.

Senare cyklade vi vidare ner till stan där det tydligen var massor av pensionärs musik, så vi satte oss på andra sidan av ån och bara snackade om allt mellan himmel och jord. Ännu senare träffade vi på två trevliga pojkar och sedan blev dom dubbelt upp, 4 trevliga pojkar. Dom föröka sig..? Nejdå.

Trevlig kväll iallafall. Precis vad jag behövde.
puss!

your eyes were blue

Något tog mig ner på jorden igen.
plockade ner mig från mina rosa moln
Något fick mig att inse hur saker och ting kan ligga till
och nu vet jag inte vad jag ska tycka om det

 

Jag behöver en Nathalie-Fanny dag.
Det får jag ikväll & imorgon.

underbart


Varför har jag inte bloggat..?



Hela förra veckan var min blogg nästintill helt död. Varför?
Jag hann verkligen inte med bloggen! Det var något att göra varje dag och då la jag datorn åt sidan och passade på att njuta lite extra av livet. Det har hunnit bli sommarlov och det är ju helt otroligt. Och under sommaren brukar man ha mindre tid till att sitta inne - möjligtvis vissa kvällar och nätter är man hemma. Därför kommer kanske ni att märka av en mindre aktivitet nu i sommar här på min blogg.

Jag tänker passa på att ha roligt "in the real life", och inte sitta framför någon skärm.

Och just det!
Så fort jag fått bilder från i torsdags, fredags och lördags kommer dom upp här på bloggen.
Puss, nu blir det att springa iväg till sommarjobbet.

Bildbomb fån skolavslutningen!

Kuvertet innehöll en CD skiva och två brev. Det ena brevet var från Amanda och det andra från Lisa. På skivan fanns det määängder av bilder från skolavslutningen, så är är dom. Bättre sent än aldrig!

Och vad Amanda och Lisa skrev i sina brev får faktiskt inte ni veta, muhaha.

Fått brev!



Vad kan det vara..?

Helt grymt!

Har en liten ond aning att jag har laddat upp den hör förr.. Men om inte: här är den igen!


s-h-i-n-e. shine like never before.


Om jag skulle anteckna upp alla gånger
jag skänt dig och ditt vackare leende
en tanke skulle jag aldrig sluta skriva

du gör mig lycklig,
bara så att du vet

Onsdags

I onsdag fick jag sommarlov. Nu, 3 dagar senare, har jag fortfarande svårt att fatta det.
Dagen började med en enda lektion matte, då jag inte gjorde ett skit. Fick reda på hur det gick på Nationella Provet och sedan betygen, och jag är helt nöjd med det. Senare hade vi håltimma tills 15.15, då själva avslutningen skulle börja. På håltimman "kidnappade" vi Lisa, som fyllde 18 just den dagen, och flydde med henne till Linköping. Hon fick ha ögonbindel på sig enda från Tågstationen i Norrköping tills att vi stod inne på en restaurang inne i Linköping.
Innan vi drog oss tillbaka till Norrköping stannade vi till på Bosses Glassbar och köpte glass.

Amanda var den som tog mängder av bilder, och dom bilderna får jag på måndag eller tisdag. Så länge kommer några som jag tog med min kamera, som förövrigt är skitsämst.



helt dött här

leeedsen.
men det händer mycket just nu och jag hinner inte med att blogga. men jag kommer ifatt innan den här veckan är slut (på söndag alltså).

okej?

Hemma igen

Igår eftermiddag rullade vi in mellan Mjölbys skyltar med våran bil. Suttit i en bil i någon timme och lite mer, och kände oss allmänt varma och ofräscha. Så det blev middag och dusch rätt snabbt efter att vi stegat in i lägenheten.

Vi var i Gnestad (en väldigt liten stad en bit bort från Stockholm) och var hos pappas gamla lumpenkompis. Det var "Gnesta dagen" den 5/6, den dagen vi kom alltså, så på kvällen var det gårdsfest med alla grannar och det var dukat långbord. Hel mysigt! Jag & Frida (pappas flickväns dotter) hängde på Jennie, som är pappas lumpenkompis dotter, ut på kvällen till ett tivoli som var uppbyggt just för den här dagen och vi stannade ute en bra stund.

Inga bilder har jag. Eller jo - en. Den är på köttet som grillades - en halv gris. Inte speciellt mysigt, så den spar jag er.

Idag är det första dagen på sista skolveckan. Det tycker jag om!
puss!

igårkväll åt vi jordgubbar till efterrätt

Borta över helgen, seeya!

Carro pussar på Wille, och jag.. slickar.. hans bakdel.. hah.



Under helgen reser jag bort, bara så att ni vet. Det betyder att jag inte kommer att blogga någonting varken lördag eller söndag. Får se om jag är tillbaka med bloggandet på måndag. Om inte - jag skyndar mig att skriva, lovar!

Alla ni får ha en riktigt härlig helg, för det ska jag ha.
Och se till att INTE sitta inne nu gott folk utan ut i solen och njut av livet!
puss!


Studenter 2010


Hoppas att Daniel inte avskyr mig för att ladda upp den här, men den var lite charmig.

Hoppade av vid brandstationen i Vadstena. Tog upp ett utskrivet papper från Eniro.se. En vägbeskrivning närmare bestämt. Började att gå vägen som de så fint markerat i sträck på en karta och även förklarat i ord. 1,2km senare var jag framme. På rätt ställe också! Hur otroligt är inte det? Så fick vara med på Daniels utspring och jag kände att jag log hur mycket som helst. Dels för att jag inte fått se han sedan förra onsdagen så jag var glad över att se honom, men också för att se hur glad han var! Det verkligen strålade lycka om honom, vilket var hur underbart som helst att se!

Efter utspring kördes jag, Daniel och hans familj i en riktigt härlig raggarbil in till Motala, där alla studenter hoppade på sina vagnar och började att härja i stan. Tillsist när allt var klart i stan hamnade jag hemma hos Daniel och blev bjuden på middag och jordgubbar på altanen.

du får mig att le, bby.
puss!

fördröja tiden lite

Bussresan till Motala gick segare än vanligt. Kan bero på att jag kände ångest över att sitta instängd i en buss när vädret var så vackert ute.

Plockade iallafall lite diskret ut min kamera ur väskan. Satt och knäppte lite kort utåt på åkrarna bara för att ha något att göra.

Väl i Motala skulle jag vänta in en ny buss som skulle ta mig till Vadstena. 40 minuter skulle jag vänta, och dessa minuter fick jag sällskap av Mattias och hans kompis Erik. Himla trevliga pojkar!


han blir stor, och jag är fortfarande liten



Bilden har inget med texten att göra direkt :)

Snart, snart ska jag gå ner till stationen och sätta mig på en buss till Motala. Från motala ska jag vidare till Vadstena. Sedan kommer den stora utmaningen: Ta mig från vadstenas Brandstation till Birgitta Collage, där min finaste tar sin student idag. Jag har fixat en vägbeskrivning från Eniro och kollat in kartan minst 10 gånger men jag är fortfarande osäker på hur jag egentligen ska gå. Så jag håller verkligen tummarna på att jag hittar dit ganska snabbt och smidigt, annars missar jag hans utspring och det vill jag inte!

Vi hörs senare idag istället, för nu ska jag fixa det sista och sedan dra!
pussar!

sommarkänsla på't


Busiga, våta tjejer..

Söker du en busig, villig... ?
Nej, så kul ska vi inte ha det.

Men jag & Amanda var våta av smutsigt fontän vatten på lunchrasten. Busiga var vi också. Och vi lyckades underhålla oss med ett vattenkrig mellan bara oss två en hel lunchrast. Och jag tror vi lyckades underhålla lite folk runt omkring också. Men många tänkte nog "Dumma ettor.." och det är nog vad vi är - dumma ettor. Men vi har riktigt roligt, och det är ju det viktigaste? Men om 5 dagar är vi inte längre några ettor. Helt otroligt att ett skolår kan gå så fort! Sen när vi kommer tillbaka så kommer vi att vara tvåor, men fortfarande lika dumma, tro mig.


Nostalgi på en brygga i kvällssolen

Snack om allt mellan himmel och jord, en stor och fin sol, ute på en brygga, fötterna i vattnet och lite go gubbmusik tillsammans med gamla bilar hörs i bakgrunden. Nostalgi kväll i Vadstena. Med min bästa vän. Jag klagar absolut inte! Hade den mysigaste kvällen med henne på länge och det var väldigt skönt att bara träffas hon och jag ensamna.

Innan vi åkte till Vadstena hann jag med en rundtur på stan med Lisa & Isabelle i norrköpings centrum och väl hemma i Mjölby blev det solning i två timmar eller så. Väderleksrapporten hade rätt för första gången på länge när dom sagt att det ska bli varmt!

Väntar med spänning för att se om dom har rätt idag igen - lika varmt om inte lite varmare än igår (i norrköping åtminstonde)

Bästa vän, från början till slutet.


För mer än ett år sedan lyste solen minsann

Bilderna kommer från en av mååånga soliga och härliga dagar i redan April förra året. Redan då kunde man ligga ute och sola utan att frysa ihjäl. (mattias är alltid så brun så man tror han inte kommer från sverige..) Har det gått det här året? Nej, inte än så länge. Man har frusit nästan så fort man försökt sola. Men den här veckan verkar faktiskt helt sant ha ändrat på sig. Solen utanför fönstret lyser och jag kan inte se ett enda moln. Jag gillar!

Det här är alltså förra året!


Vadå, har Sverige en sommar 2010?



Tror ni att man kan lita på den här prognosen? Det känns lite overkligt att se en förutspått SOL här i Östergötland. Men stämmer det kan man väl inte göra annat som soldyrkande person än att klä på sig ett linne och shorts och ta fram sommarskorna igen.

Lovely!


jag kände mig ful idag, okej?



Känner mig så fantastiskt hemsk utseende mässigt idag. Mitt hår failar totalt. Det har vuxit sig alldeles för långt där det ska vara uppklippt, luggen ligger inte längre som jag vill att den ska och topparna börjar bli slitna. Lite gnäll från mig, men jag tog faktiskt tag i problemet direkt efter skolan. Har en klipptid på Hair and Care nästa torsdag. är det nu man ska börja räkna dagar?

Annars har dagen faktiskt varit lycklig. Skrattat åt de mest meningslösaste sakerna, och jag har riktigt njutit av dygnet. Trots att vi har Kretslopp, universums mest intressantaste ämne (ironi), 3 lektioner efter varandra den här dagen så har det inte bekymrat mig det minsta.

puss!

Fin låt!



Google Translate, awesome!

Engelska lektion. Vi håller fortfarande på med det där dumma brevet. Eller "vi" är kanske fel att säga. För jag och Emelie tillhör inte riktigt dom där "vi", för hon och jag har annat för oss. Saker som är mycket roligare.

Google translate är riktigt bra, eller hur?


Svenska texten:
Jag har puckade klasskamrater. Den mest puckade är nog Emelie, som har en låtsas vän som heter Urban. En dag tog hon med honom till skolan. Då bet han i allas näsor.. Vi planerar en hemlig kupp och ska kidnappa Urban utan att Emelie vet om det. Sen kommer vi sätta honom i en bur tillsammans med en dammkatt istället för en dammråtta, som han tycker om. Då blir det synd om honom. Sen ska vi ta kort på honom, skickad bilden till Emelie och kräva flera miljoner kronor för att hon ska få tillbaka Urban levande.

Google Translates översättning:
I have pucks classmates. The most stupid is enough Emilie, who has an imaginary friend named Urban. One day she brought him to school. Then he bit into everyone's noses .. We are planning a secret coup to kidnap and Urban Emelie without knowing it. Then we put him in a cage with a dam cat instead of a pond rat, as he likes. Then it will be sorry for him. Then we will take pictures of him, sent the picture to Emilie and require several million for her to get back the Urban Living.

RSS 2.0