rockar Lars Winnerbäck i köket!

Den som tagit den här bilden: Awesome! (och förlåt för att jag lånar den)


Pappa och jag rockar matlagning till musik från vår älskade Lars. En bättre Lars kan man knappast hitta än den käraste Lars Winnerbäck. Men jag hade ingen aning om att pappa också tyckte om att lyssna på honom.. Man lär sig nått nytt varje dag!

Efter middagen planeras lite skolarbete, packa ihop lite saker och sedan bär det av mot min mamma och där sover jag inatt!

puss!

Det är ju faktiskt nästan fredag idag



Imorgon är det fredag. Underbart!
Veckan har gått fooort. Och det klagar man inte på. Kvar tills det är helg är 3 timmar Matte C och en Mikrobiologi lektion imorgon. Sen åker jag hem mot mitt Mjölby, möter upp världens finaste kille på stationen och umgås med honom och fina vänner.

Nu ska jag däremot diska..

That makes me feel like this (lite ful sådär alltså)



Nu blir det skola!

Hittade en tröja i garderoben som jag princip aldrig använt. Den är kanske inte den snyggaste, men den är åtminstonde väldigt varm och mysig - perfekt för dagens väder!

Hörs kanske efter skolan.
Har sjuuuuukt mycket att göra i eftermiddag.


2 minusgrader

Pappa kom precis in i mitt rum med en påse fylld av vantar och mössor. Det är minus grader ute just nu och jag känner redan nu hur mycket jag kommer frysa när jag går till tåget. Så idag blir det hela köret - halsduk, mössa och vantar.

Vi är snart här igen:





14 dagar kvar!

Förstår ni hur sjukt det är att om 14 dagar står jag i Afrikas kontinent med 38 grader i skuggan varje dag? Och badar i ett varmt hav? Och solar på stränder vi knappast har här i Sverige?
Jag har själv svårt att förstå det.


(bilderna är från somras)


film med storebror!



Ibland är det mysigt att vara yngst i familjen
och ha ett äldre syskon, bara så att ni vet.

Nu ska jag sätta mig och kolla på en film med min bror. Vi tänker äntligen kolla på Grown Ups. Gottegris som jag är djupt in i hjärtat, tänker jag plocka fram en godispåse att smaska på. Och efter filmen? Då är det hög tid för mig att sova!

Natti allihopa!

skor.skor.skor

Skulle direkt hem efter skolan - trodde jag. Visste att det låg en hög med Svenska Ordkunskap på matbordet som bara väntade på att göras klart. Men sen kom Sofia och undrade om jag ville hänga med en snabbis in till New Yorker och kolla efter nått till henne på lördag. Och det ville jag såklart - Svenskan får gärna vänta.. (en evighet tack)

En snabbis blev istället en hel runda i Norrköping stad, och Isabelle hängde också med oss. Tanken var ju att jag skulle hjälpa Sofia hitta nått men det slutade med att det var jag som köpte mest saker.. Ovanligt? (en söt rosa/leopard mönstrad body + örhängen + skor)

Dessa skor (svarta med små metallploppar på) såg jag första gången precis innan sommaren hade dragit igång på riktigt. Då kostade dessa närmare 400kr och jag kände då att hur gärna jag än ville ha dom (varenda liten cell i mig längtade efter att få gå i dom) så tycker jag att det är lite för dyrt för ett par skor, så jag bestämde mig för att försöka glömma bort dom. Men vet ni vad? Idag hittade jag dessa fina skor igen! Och nu hade priset sänkts till 199kr så jag slog till utan att tveka!

Mina <3



Idag gömmer man sig för kylan

Nu börjar man verkligen känna av att vi är inne i slutet av September. All sommarvärme har hunnit iväg från oss nu och kvar är kyliga vindar och regniga kvällar. Därför tänker jag gå runt hela dagen med en tjock och varm tröja och ett par varma mjukisbyxor - allt för att gömma mig för kylan.

Ha en bra dag, folket!


hemmagjord hallonglass

Igår gjorde jag hemmagjord hallonglass. Det är jätte gott, jätte onyttigt (kanske inte jätte..) och går jättefort att göra, så jag tänkte lägga upp hur man gör det.

Ingredisenser

250g frysta hallon
2dl créme fraiche
1dl florsocker
2tsk vaniljsocker

Det behövs även en slags mixer och en bunke

Lägg i hallonen först och främst och dela på dom om dom sitter ihop i klumpar


När du gjort det är det bara att lägga i allt annat

Mixa/blanda ihop allt tills det inte finns några klumpar kvar


sådär ungefär ska det se ut (det är mer rosa färgar irl)


Fördela "smeten" i olika glass tex.


Sist: Lägg in dom i frysen och låt dom vara där ett tag.

Hoppas det blev bra!


lördags

Jocke körde förbi med Nathalie och plockade upp mig med bilen. Han har nyligen tagit körkort, så grattis te honom (igen). Först hängde jag med bådas familjer som sällskap när dom spelade bowling. Själv är jag inget direkt bowlingfan så jag tittar hellre på.

Efter det rullade bilen mot McDonalds och sedan Sommen. Stannade hemma hos chrille som bor mitt ute i skogen i sommen och där satt ett par goa grabbar!




sjunga med en full man mitt i centrum


Rubriken berättar en sak jag gjorde igår. Jag och Carro satt nere vid centrum vid 23tiden och så går det som vanligt förbi berusade människor. Men det var en viss man som ställde sig och snackade med oss väldigt länge. Lite små rolig var han allt - full såklart. Fick honom att sjunga Carina Berg låten mitt i centrum. Kan ni föreställa er hur fint det lät..?

Igår var vi också förmodligen ute i årets sista åskväder. Var det någon annan som äns märkte av att det blixtrade igår kvälll..? Jag hann bara se två blixtrar men lite mäktigt var det allt när det var mörkt ute.

Idag kanske jag ska upp till nya lägenheten, sen har jag lite plugg i helgen att göra som jag tänkte åtminstonde börja med idag och ikväll kanske jag hittar på något, får se hur peppa folk är.

puss på er!


Nu går jag ut.



Jag blir galen av att sitta hemma.

Jag har lovat mig själv att den här helgen ska vara lugn och fylld med skolarbete så att jag kommer ifatt allt jag missat. Men vet ni..? Jag tänker då fan inte sitta hemma en hel fredagkväll!

nu går jag ut.

life doesn't wait for us


LEVA LIVET?


Utmaning: plugga ifatt


Vad är det värsta när man är sjuk..? Jo förutom att man just är SJUK så tycker jag att det värsta är att man måste stanna hemma från skolan. Kan tyckas vara skönt en dag eller två, men om man är som jag får man lite smått panik över att missa mer än en dag. Men det allra jobbigaste är ju såklart att man måste jobba ifatt allting man missar, vilket inte alltid är det lättaste.

Det är vad jag har kämpat med ikväll och kommer att göra antagligen fram till helgen. Och planer för helgen..? Det har jag inte några direkt. Ska självklart hjälpa till med flytten men annars är det inte så mycket annat som händer. Min plan är att vila och sova så mycket som möjligt så att jag äntligen kan kalla mig själv frisk och återställd till mitt vanliga jag.

Nu blir det sängen för mig.
Såååå trött.

over and out

Passar på att säga STORT grattis till min underbara mormor som fyller 70 idag! <3
(om hon läser detta förstås)

Godmorgon!
Känns lite galet att vakna innan halv 6 nu på morgonen igen. Ungefär lika galet som min bild visar? Men måste man till skolan, så måste man. Tänker inte missa första Matte C provet och så har jag mängder av saker att plugga ifatt nu så likabra att försöka börja så tidigt som möjligt. Och mitt personliga apotek ska hänga med till skolan, så det ska nog gå bra. Men vet ni? Imorgon har jag sovmorgon och på fredag börjar tågen antagligen att rulla som vanligt igen så nu är 06.26 tåget over and out för min del!

Nu har klockan hunnit bli 05.50 så det är dags att sätta igång att göra iordning sig lite.
Hörs efter skolan! puss

Läkarna vet inte, men det blir nog bra

Varit hos Vårdcentralen nu igen somsagt. Dom tog blodprov på mig och gjorde undersökning igen. Men dom hittar inget fel i blodet, inga bakterier och det verkar vara helt okej förutom min hosta som gör att jag inte kan andas då och då. Så nu har dom skrivit ut ytterligare en hostmedicin och så får jag se om det blir bättre med den. Och vet ni? För första gången lyckades jag ta ett blodprov på bara några minuter.. Stolt tjej!

Mamma hängde med och hämtade ut hostmedicinen och samtidigt passade vi på att köpa lite små saker på stan. Jag fick en ny mascara och två nya nagellack. Tack mamsi!


Tredje gången gillt hos läkaren

Nu blir det tredje gången jag är där. Håller verkligen tummarna på att dom hittar felet snart!

För övrigt sitter jag och googlar på tips för att hantera spruträdslan lättare, men hittar inget. Men jag ska verkligen försöka göra mitt bästa för att ta blodprovet snabbt och smidigt. Men jag är så rädd..

puss på er.

"fina augusti" av Vera ♥

Min fina vän Vera har gjort ett riktigt riktigt mysigt videoklipp.
jag avundas hennes talang med allt som kan göras med en kamera.
hon är duktig
och förtjänar att fler upptäcker hennes blogg

http://www.veratjernstrom.devote.se/


Introducing Me - Nick Jonas

Den här låten hittade jag på en annan tjejs blogg.
http://aagnesc.blogg.se/

väldigt mysig låt!


Mitt rum är knappt längre mitt

På lördag börjar vi flytten till en ny lägenhet.
Tror inte att jag har nämnt det i bloggen tidigare? Vi ska iallafall flytta från mammas 5a till en 3a lite närmare resecentrum. Anledningen är att vi faktiskt inte behöver ha så stor lägenhet längre så att ha en onödigt stor lägenhet leder bara till onödiga utgifter.

Idag är jag hemma från skolan för att vila upp mig lite till försöka friskna till lite mer. Men vila? Det missade jag visst.. Har rensat, packat och pysslat här hemma hela dagen så snart ligger hela mitt rum i kartonger och påsar.

Och min 90cm säng är såld! Så när vi flyttat blir det 120cm säng till mig. Gilla!


1999-2005


f-y-f-a-n



Nu är jag hemma igen i mitt Mjölby.
Helgen tillsammans med världens finaste kille i Örebro var helt underbar! På lördagen var vi på bio och såg I rymden finns inga känslor. Väldigt härlig film! Och på söndagen hade vi 4 månader tillsammans!

En mindre rolig sak:
Vårdcentralen ringde precis upp mig. Jag har en tid hos dom imorgon. Blev tyvärr så att jag är tvungen att åka tillbaka till dom och ta prover.. Får se hur det går. Är riktigt nervös för nålen redan nu..

Så den här dagen och morgondagen känns allt annat än rolig.
rädda mig?


blått.



Trots min sjukdom så har jag bestämt mig för att åka till Örebro iallafall. Jag får vara väldigt försiktig och ta det väldigt lugnt men att ta det lugnt är jag & daniel rätt bra på. Och sova länge är vi också dugliga på. Så det löser sig nog rätt okej.

Nu ska det packas det sista och sedan bär det av. Jag har verkligen längtat till den här dagen. Känns nästan overkligt att det är idag som jag får träffa honom!

Ha en bra och FRISK helg!
puss!

.. och så gick det för Fanny..


Fick läkartid kl 15.00 idag. Så var bara att ta ledigt från skolan efter lunch och försöka ta sig hemåt och promenera till vårdcentralen. Kom hem därifrån 15.30 med hela apoteket i bakfickan. (känns åtminstonde som det).

Dom vet inte riktigt vad som är felet med mig. Det är antigen en virusinfektion i kroppen, men för att vara säkra på det ville dom ta blodprov. Ajdå, ett problem - jag är hysteriskt rädd för nålar. Fick dom att låta mig iallafall vänta till måndag och se om det blivit något bättre nu över helgen när jag hade apoteket med mig hem. Det gick dom med på. Men är det likadant eller värre måste jag ta blodprov på måndag och då väntas antagligen antibiotika.. Usch!

puss


sjuk, sliten men envis tjej.



Godmorgon!
Igå var en riktigt stressig eftermiddagen. Jag har tänkt att spendera hela min helg i Örebro tillsammans med Daniel och åker ganska direkt efter skolan och allt inför tågresan tänkte jag fixa igår. Det jag inte hade räknat med var att jag kommer hem rätt sent från skolan så det tog väl enda fram till 22.00 innan jag var klar med allt jag skulle göra.

Det var faktiskt rätt jobbigt.. Om ni minns att jag för ett tag sedan nämnde att jag har riktigt besvärlig hosta? Den har inte gett med sig. Nu har den även sällskap av en kraftig förkylning också så jag känner mig mer sliten än innan.

Jag kanske är lite töntig, men börjar faktiskt bli orolig över om det är lunginflammation eller något sådant. Det finns viss lunginflammation som är utan feber, och det känns ganska oroväckande eftersom att jag har haft en sån kraftig hosta konstant i två veckor nu, utan uppehåll. Så idag har jag tänkt att ringa vårdcentralen och boka en tid till nästa vecka. Nu är det dags att ta reda på vad som är fel på mig!

Jag kanske hinner skriva ett inlägg efter skolan innan jag åker till Örebro. Om inte - Ha en riktigt bra helg allihopa, så hörs vi när jag kommer hem på söndag kväll!

puss

Mitt i veckan.

 

Sjukt snyggt?
Nån gång i framtiden när jag kommit över min nålrädsla vill jag verkligen tatuera mig! Har länge funderat på att nångång tatuera in latinska ordspråket dum spiro spero (så länge jag andas, hoppas jag) i nacken.

 

Den här dagen var varit väldigt långsam. Sov inte alls mycket inatt, vilket inte är så ovanligt just nu. Min hosta håller mig vaken och väcker mig om jag lyckas somna. Förhoppningsvis försvinner den snart. Hosta borde ju inte överleva längre än 2 veckor åtminstonde..?


Vad väntas nu ikväll då..? Djursjukvård. Har första provet för den här terminen imorgon och det känns ganska okej. Tror nog att jag kan det mesta inför imorgon så blir inte så mycket plugg, som tur är. Den här veckan har verkligen varit fylld av skolarbete!

vi kanske hörs ikväll!

 


Dag ett av vecka 37

Jag och Oskar i skolan.
Känner mig lite manlig bredvid honom.

Ikväll har jag verkligen varit effektiv. Gjort klart två läxor som är tills imorgon och så har jag jobbat ifatt allt jag hade missat i Matten när jag var sjuk förra veckan. Idag stannade jag även kvar i skolan till 17.00 och räknade fysik, så sammanlagt har jag använt ca 3 timmar av min lediga fritid till frivilligt plugg. Imponerande va?

Idag upptäckte jag en sak som jag aldrig tänkt på innan. Norrköping är verkligen en fin stad om man bara tillåter sig att kolla. Istället för att ta spårvagnen till station idag så promenerade jag hela vägen och märkte då hur mycket av staden och city som jag missat - bara för att jag ofta vill komma hem så fort som möjligt.

Under promenaden gick jag förbi många mysiga caféer och uteserveringar och jag började fundera på varför jag aldrig tagit mig tid till äns en liten fika på vissa av ställena. Visst har vi fikat, käkat glass och sånt mitt inne i stan men det var betydligt mycket mysigare ställen lite utanför det centrala shopping stället. Det får bli ett måste - fika/äta på ett av ställena jag upptäckte idag.

Nu är jag verkligen helt slut i huvudet.
En dejt med kudden vore skönt..

Natti!

Robyn - You've Got That Somethin'

You've got that somethin'
somethin i can't describe
Gives me that feelin'
Gives me that freaky vibe
You've got that something that makes me feel so fine
Makes it worth waiting until the day that you will be mine, all mine
Robyn - You've Got That Somethin'


Långsam helg & plugg. blö!

Den här helgen har gått extremt långsamt.. Jag har varit innanför dörren hela tiden. Inte äns varit ute på balkongen så nada frisk luft för mig. Jag gillar inte virus.. Men min hals och hosta börjar kännas bättre! Jag är heller inte lika hängig, huvudvärken är ovanligare och jag slipper den där plötsliga frossan. Låter som att jag börjar friskna till?

Jag var ju inte i skolan i fredags och nu är jag väldigt efter i Matte C. Vi har drygt 3h matte på fredag förmiddagen och det känns lite oroväckande att ha missat dom lektionerna. Så nu har jag mycket skoljobb att göra innan den här helgen är över. Det är inte bara matte som jag behöver plugga på..

Ha en lugn söndag!
puss

 


she got those eyes



På mitt skrivbord ligger just nu en påse med halstabletter och en "karta" med några andra halstablett liknande runda saker. Det har även ätits några tabletter mot hosta och så har det druckits treo för att bli av med huvudvärk . Tillsist så har jag gått omkring i en stickad tröja hela dagen för att försöka bli av med lite av den plötsliga frossan som ibland kommer från ingenstans. Så nu känner jag mig.. rätt okej. Lite bättre än vanligt iallafall.

Nu i helgen skulle jag ha träffat min saknade bästa vän Nathalie som jag inte sett på väldigt länge, men tyvärr blir det inte så. Elaka, envisa virus.. Men så snart jag blir frisk från det här så är jag back on track och kan träffa henne!

En sak som jag inte kan sluta tänka på är min fina pojkvän som för ett tag sedan är bosatt i Örebro. Jag saknar honom, hela tiden. Förhoppningsvis åker jag upp till honom rätt snart och ser hur han har det där uppe. (han är bäst, bara så att ni vet)

Nu vill en kompis spela Röj på msn (haha), så vi får höras imorgon!
puss & godnatt.


Min rumpa på TV4 nyheterna!

Om ni börjar kolla på 02:06 bör ni se mig och Carro hänga upp och ner efter bara några sekunder och sedan kommer min rumpa att dominera hela kamerarutan. Jag skrattade gott åt det iallafall!



När mitt internet var borta..


Under tiden som mitt internet har varit nere så har detta hunnit hända:

- Varit hos sjukgymnast med min hälsena, som jag lyckades skada under Rixfm som var för gansks exakt 20 dagar sen. Fick ett litet schema på några veckor om hur jag ska "träna" senan och få den frisk igen. Jag hade tydligen lyckas att antagligen slita av en liten del av senan eller så var den nära på att gå av helt och hållet.

- Spenderat en hel helg med min underbara pojkvän (:daniel som fick äran att vara med på en lapp på bilden). Fredagen var en riktigt mysdag med film, lördagen sköt vi lite olika pistoler tillsammans med pappa och några till och framåt kvällen blev det lite party och jag fick träffa Lenas pojkväns nyfödda kattungar (som jag tyvärr inte tog några kort på!), och söndag var lite tråkig för då åkte han hem. Men en underbar helg hade vi!

- Min rumpa har blivit visad och inzoomad på TV4 nyheterna här i Östergötland! Det var under kampanjen Don't Drink and Drive som jag och Carro satte oss i en bil, som snurrade runt så man var upp och ner, och sedan skulle vi ta oss ut. Just då filmas vi tydligen in och det man ser i hela TV-rutan är min rumpa. Kan lova att jag nästan tjöt av skratt när jag såg detta! (Kan kanske lägga upp videon på det senare!)

- Har även lyckats dra på mig en envis (med envis menar jag att det inte gått över på snart en vecka!) rethosta som blandas med huvudvärk, trötthet, lite förkylning och då & då lite härliga bröstsmärtor. Inte alls roligt och verkligen ingen bra tidpunkt. Har väldigt mycket att göra i skolan just nu så det är bara att bita i det sura äpplet och försöka klara av skolan trots att jag känner mig hängig.

Sedan har det självklart hänt väldigt mycket mer, men det blir alldeles för mycket om jag ska skriva upp det här. Hoppas eran vecka har varit händelserik. Känns som att jag har noll koll när jag inte kunnat vara inne på Facebook. Hur löjligt är inte det?

R.I.P Internet - igen

Mitt internet är en lurig en.. Åtminstonde när jag är hemma hos min mamma. Ibland fungerar det hela veckan utan det minsta bekymer, och ibland inte.. Som nu. Jag har inte haft något internet sen fredags tror jag. Med andra ord - snart en vecka sen!

Lite saker har hänt under veckan och framförallt hade jag en riktigt härlig helg tillsammans med min pojkvän! Men mer om det senare.. Jag måste tyvärr snart sätta igång med en massa skolsaker.

Ska försöka skriva ikväll!
puss!

Nedräkning nere på 0!


Inatt sover jag bredvid min bby.

Jag har räknat ner till den här dagen i en vecka. Varje dag har jag tänkt "nu är jag ett dygn närmare!". Vad är jag ett dygn närmare..? Jo att min finaste kommer hit och spenderar hela helgen med mig. Och det är idag som han kommer! Äntligen!

Får se hur aktiv bloggen kommer vara under de närmaste 3 dagarna. Jag misstänker att jag inte kommer tänka på den så mycket men kanske slänger in ett inlägg? Vi ska iallafall ha en riktigt bra helg, det kan jag lova er. Skulle jag inte skriva något inlägg kommer det kanske på söndagkvällen eller på måndagen, det är sånt som märks.

puss på er och trevlig helg!


Once a failure, always a retard

gammal bild.

Ville bara säga en sak:
Det ni gör mot någon kommer denna person att minnas även om det var flera år sen.
Osäkerheten kommer att finnas kvar, även om den tiden är förbi.

Så tänk före handling.


(förlåt för lite krypiskt inlägg)


Snabbt och lite långsamt.



Tandläkaren gick fort.
Annat jag hunnit med idag är att vara inne i lite olika affärer med pappsen: ÖB i skänninge, Kvarnen, Netto och systembolaget. Vi hann också med en tur ute i skogen och plockade svamp. Vi var ute i ca 30 minuter och lyckades få ihop drygt 2-3 liter kantareller. Sen har jag suttit och gjort klart allt plugg jag hade. Det som tog längst tid var självklart matten men den är klar nu och det känns väldigt befriande.

Mitt dåliga samvete över den lediga dagen börjar torna ner lite. Jag har ju trots att använt tid till att plugga på allt jag kunde göra hemifrån och så har jag varit ute i skogen - en sak som ändå kan relateras till utbildning när man går på ett Naturbruksgymnasie, haha.

Inne på ÖB kunde jag inte låta bli att köpa dessa två.
Lite galna färger och jag ville ha dom!

Dashboard Confessional


Even now


Get me right


Hands down

Kärlek till Uggla!

Magnus Uggla har varit en stor favorit artist för mig sedan jag var väldigt liten, så jag känner mig tvungen att lägga upp den här på min blogg. Sorliga med videon är ju att många som bloggar och gör videoinlägg håller ju på sådär.. om inte ännu värre. Men att Uggla gör en parodi på dessa människor tycker jag är helroligt!


Varför kan inte allt vara i samma stad som man bor i ..?

Sitter hemma just nu, tyvärr. Ska iväg till tandläkaren och mina bussar gick inte ihop sig så att jag skulle hinna till skolan i norrköping på lektion och sen hinna med att åka till linköping och hoppa på enda bussen som gick passande till min tandläkartid i motala.. Helt störigt är det att behöva missa så mycket skoltid tackvare en tandläkartid som antagligen bara tar 10-15 minuter..

Men jag har tänkt att vara lite effektiv hemma idag iallafall. När jag kommer hem från Tandläkaren ska jag jobba med matte och mikrobiologi. Då får jag inte lika dåligt samvete över att jag är hemma idag. Jag försöker ju iallafall göra lite skolarbete hemma istället.

Men nu ska jag pyssla lite innan jag åker!
puss!

just nu:



precis nyss: pappsen fick vara med ofrivilligt på en bild


Kolmården den 27/8

Undra hur ofta vi är i kolmården med skolan..?
alla bilder är från amandas kamera.

Min favorit är absolut geterna och grisarna där man får gå in och klappa på dom. Resten av djuren på kolmården är inte så intressanta längre att se på. Och en speciellt rolig sak just denhär gången på kolmården var att våran lärare Micke, som är föredetta delfinskötare, var med på delfinshowen!


Matte C(epe)

Gammal bild. Inte ett dugg pepp på att fixa en helt nytagen bild för kvällen.



Jag känner mig helt hängig. Haft huvudvärk hela dagen. Fryser väldigt mycket, är trött och så kan jag helt plötsligt bli yr. Förhoppningsvis blir det inte värre, för jag vill vara pigg och frisk till helgen. (jag måste vara det!)

När jag kom hem från linköping satte jag mig och räknade matte i ca 1,5h. Känner att jag räknade rätt mycket men blir lite små besviken att det fortfarande är 1 sida kvar att räkna innan jag är klar med läxan vi fick. Det får jag göra klart imorgon, för nu orkar jag inte mer. Måste sova tidigt, känner mig ju inte frisk.

Snart kommer det upp lite bilder från när min klass var i kolmården senast!
puss!


Linköping

Istället för att åka raka vägen hem till Mjölby idag när vi slutat stannade jag en stund i skolan med Carro och pluggade matte. Något som behövs med tanke på vilken läxa vi har fått av våran lärare. Sen åkte vi raka vägen till Linköping och kollade runt i lite affärer. Hittade lite saker (kläderna på bilderna som ni nog förstod) och så hann vi med lite gosaker också. Dels en snabbis på McDonalds för att tillfälligt stilla hungern och sist glass ifrån Bosses Glassbar.. Mums!


singing screaming kissing tugging



I morse vaknade jag med en torsdags-känsla. Tänk er lyckan när jag tänkte att väldigt snart är det fredag, och försök föreställa er hur mitt leende plötsligt vände sig upp och ner när jag insåg att det bara var onsdag. Sånt är inte det minsta roligt.

Idag är det som sagt idrott men den kommer bli väldigt lugn för min del. Jag tycker det är lite tråkigt eftersom att jag är lite pepp på att börja träna något nu efter sommaren (som alla andra typ haha) men jag kan inte förrän jag har snackat med sjukgymnasten/läkaren och ser vad dom föreslår och hur länge dom tycker jag ska vila med foten.. Klantigt Fanny!

Efter skolan åker jag & carro in till linköping och går på stan. Ska se om jag hittar något intressant.

Nu måste jag släppa datorn om jag ska hinna göra iordning mig och packar!
Hörs senare, puss.


RSS 2.0