Inför det nya året



Nyårslöfte.
är det något jag ska ha? kanske att fortsätta kämpa lika hårt i skolan och att inte ge upp med matten. Sen kan jag ju försöka lova mig själv att svära mindre, men det är nog omöjligt.

Jag är lite förvirrad måste jag medge. Jag har gått runt hela december månad och bara "åh, det är december. Vinter och snö!" men helt glömt bort att det blir ett helt nytt år den här månaden också. Och det blir det inatt vid tolvslaget. jag fattar det knappt. Hur gick tiden så fort? Men nytt år, nya chanser och nya möjligheter, eller hur är det man säger?

Nått mer man säger om Nyårsafton är att mår man bra, är glad och så vid tolvslaget så kommer resten av året också att bli bra. Jag som ska fira min nyårskväll i Skänninge tillsammans med min bästa vän och med lite annat bra folk kommer såklart må sjukt bra och ha riktigt kul - och mitt år kommer tydligen också bli det då. Så ska vi tro på det där talesättet så kan jag redan nu säga att mitt 2010 kommer bli asbra med många vänner omkring mig, mycket skratt och kanske någon ny upplevelse,  vi får väl se.


Den 5 Januari 2009 började jag att blogga. Bloggen låg då på www.fannyborg.blogspot.com. Kika gärna. Men så fort tiden gick. Snart har jag bloggat i ett år och det känns verkligen inte som det!

Snabbt genomgång om vad jag hade för mig igår:

Åkte till Norrköping tillsammans med Nathalie och shoppade. Hittade 5 plagg för ungefär 800 kr så jag är hel nöjd. Ett av plaggen är ett linne jag tänkt ha ikväll på nyårsafton.

På kvällen åkte jag & nathalie hem till jenny på filmkväll. Sammanlagt var vi 11 pers där. Riktigt kul, så tack för kvällen alla!


ha en riktigt bra nyårsafton folket så hörs vi imorgon!
puss och ta hand om er!

shut up and dance



Det är jullov, så underbart.
Och ja, jag vet själv med mig att jag kan bli ganska dålig på att blogga när jag har lov. Man vill ju hinna med att göra så mycket, att sova så länge som möjligt och att bara släppa alla krav. Jag ber så mycket om ursäkt.

Vad händer då folket? Själv hade jag en asbra dag igår. Började med att jag skulle vara hemma hos Nathalie klockan 12. Föresenad vad jag, för vid 12.12 satt jag fortfarande vid datorn, blev att nästan springa hem till henne. Väl hos henne övade vi på en låt som vi spännande nog skulle spela in i studio samma dag. Det visste ni inte va? Jag berättar inte allt för er. Vid halv 2 eller så åkte vi och spelade in låten. Jag och Nathalie fick ha en låt på Changes (ett band) skiva. Det gick bättre än vad jag trodde.. Sångröst har jag inte direkt men det lät inte hemskt iallafall. Ni kanske får höra på nått sätt när vi fått skivan.

Efter det åker vi tillbaka hem till Nathalie. Vi drar ihop ett litet gäng som består av mig, Nathalie, Maria, Jocke och Pontus och gissa vad vi gör? Hämtar pulkor och går till Måndalen mitt i kolmörkret. Det var en upplevelse att åka pulka när man inte ser så värst mycket. Usch läskigt. Och jag slog i min röv, så jag har ont i den idag. Asbra!

Vad gjorde vi sen? Jo Maria och Pontus drog hem. Jocke åkte också efter en stund och då var det bara jag och Nathalie kvar. Vi satt vid dator och lyssnade på musik och pratade om allt mellan himmel och jord. Straxt efter midnatt var det dags att traska hem tyckte jag så jag sa hejdå till bästavän och gick hem.

Idag då?
Jag funderar på att dra en Grey's Anatomy maraton dag. Fick hela säsong 5 i julklapp och jag längtar efter att kolla på det. Tror det är bäst om jag kollar själv på det för det är tveksamt om nån orkar kolla på så många avsnitt som jag vill på raken. Vi får se hur det blir.

puss!


kanske dags att skriva?

jag har inga problem med att visa mig när jag inte gjort iordning mig
så därför får ni en osminkad bild.




Hallå där!
Usch vilken dålig bloggerska jag varit dom här dagarna. Senast jag skrev var den 23/12 och det är 3 dagar sen. Men ni alla vet ju hur det är i juletiderna - stressigt och mycket att göra. Så har det även varit för mig så bloggen hamnar lite på sidan och släkt & familj har verkligen fått min uppmärksamhet.

En sammanfattning blir iaf att min jul har varit oslagbar. Julafton med bengtsson och släkt. Juldagen med hela mammas släktsida. Julklappslekar, julklappar, Singstar (riktigt juligt?), släkt och vänner, kalle anka, snö och så mycket mer.

Nu tänker jag hitta på nått så vi hörs!
puss!

om 13 minuter

Det är julafton om 13 minuter nu.
jag tänker lägga mig och sova så att morgonen kommer fort - julklappar!

malmö & en Verus



Jag kommer ihåg ett par dagar som jag tänkte berätta lite om:
Det var i mitten av Juni. Sommarlovet hade bara börjat och jag stod mitt i Vadstena och väntade. På vem? Det visste jag knappt själv. Det jag visste var att hon hette Vera och att hon bor i Malmö och att jag skulle med till hennes sommarstuga tillsammans med hennes familj. Jag hade aldrig innan träffat flickan i det verkliga livet och ni förstår nog hur nervös jag var.

Hursomhelst så hade vi bestämt tid och plats där hon och hennes mamma skulle hämta mig. Kommer ihåg att dom var lite försenade och jag trodde att allt först var ett skämt - tills jag såg att dom kom. Vera hoppar ur bilen och jag hade bara sett bilder på henne innan. Vet ni vad det första jag gör är? Springer fram till henne, ger henne en fet kram och säger "Åååh!! va söt du är!".

Så började några av de roligaste dagarna på mitt sommarlov 2009. Sov några nätter i deras sommarstuga på landet utanför Vadstena tillsammans med Vera som visade sig vara världens mest underbaraste lilla tjej. Vattenkrig, bada i Vättern, den stora gungan i det stora trädet, fika, glass, tårta, jordgubbar, promenaderna, bryggan, alla kort vi tåg, den mumifierade räven, vädret, twilight och allt annat som vi hann med. SAKNAR med stora bokstäver.

Varför berättar jag det här då? Jo.. Jag ska nämligen till malmö den 6/1 och hälsa på denna saknade tjejen och stanna hemma hos henne i 3 dagar. Kommer bli så sjukt bra.

Vera, jag älskar dig!
puss!

tända ljus och snöväder

Jag har det sjukt mysigt just nu.
Pappa och Ann sover. Robin sover eller så sitter han i sitt rum, jag vet inte riktigt. Jag sitter ensam i köket på pappas mini pc. Hela rummet är nersläck  och det enda ljus jag har är från dataskärmen och sen så har jag tänt de levande ljusen i ljusstaken som står på köksbordet. Utomhus snöar det rätt stillsamt - ingen snöstorm här inte. Men det är fint som fan. Verkar som att vi får en vit julafton i år. Så sjukt vackert är det med snö, helt otroligt.

Hoppas att fler gör som jag just nu: Sitter vaken i tystheten med bara tända ljus och ser ut på det sinnesjuka vackra vädret vi har ute just nu.

pussar!



Hugs and kisses bitch

Jag vill utomlands och bli lite brun.
Jag var hos tandläkaren idag - några månader kvar sen är tandställningen borta!
Pappa kom hem med julklappar och  jag har svårt att hålla fingrarna i styr.
Det snöar ute och ska tydligen bli snöstorm inatt - älska!
Jag vet inte varför jag lägger upp en bild på en typ palm?
Julafton närmar sig!
Idag fick dom flesta jullov - själv fick man ju det förra veckan redan
Sen jag hittade www.felsms.com har jag blivit nogrannare vem jag skickar till
Blev klar med alla julklappa idag
Bröt en nagel också - 9 långa, EN trubbig..
Skulle ha sprungit på löpbandet idag - var för lat och glömde bort det



en sak kan kvinnan: julsånger!




Det finns EN sak jag verkligen tycker om med Carola. Det är att hon verkligen kan sjunga julsånger. Finast är sångerna hon sjunger på svenska. Så därför har jag börjat lyssna på Jul i Betlehem med henne för att få till den där sista julkänslan nu inför Julafton som är om 3 ynkiga dagar. jag äääälskar julklappar


Skadeglädje är den enda sanna glädjen

Haha, jag är en blekfis mot Carro, men det bjuder jag på!



Är det nått som är roligt så är det skadeglädje!
Det är det absolut sannaste skrattet man kan få: när man ser någon annan göra bort sig. När jag tabbar mig bjuder jag oftast på det och bryr mig inte särskilt mycket - kul att man roar någon iallafall. Jag vet ju med mig också att jag är precis likadan. Ser jag någon göra bort sig ordentligt kan jag verkligen inte hålla mig för skratt.

Igår fick jag den här länken från en kompis: www.felsms.com. Folk som råkat skicka pinsama sms till fel folk delar med sig av sina upplevelser och jag garanterar er att ni lär skratta åt hur fel det egentligen kan bli med de där fördöma smsen. Läs och njut!

____________________________________________________________________________________________

ger några exempel från sidan:
Till: Mamma
Sms: Min pung ser ut som en Kiwi nu när det växt ut lite. Sticks som fan.
Svar: Tycker inte du behöver göra så.

Förklaring: Skulle skicka till min tjej som jag lät raka mig några dagar tidigare. Stackars lilla mamma fick det oväntade smset
____________________________________________________________________________________________

Till:
Flickvännens mamma
Sms: Ahh, det var så skönt! Du suger bäst! Fast förlåt att jag kom dig i ögat :p
Svar: Den skulle nog till min dotter.

Förklaring: Skulle tacka min tjej för en avsugning, men jag tackade fel person. Hennes mamma
____________________________________________________________________________________________

Till: Linda
Sms: Lindas baby såg faktiskt lite mosad ut haha
Svar: Vad säger du? Gud vad hemsk du är, vi ska nog inte ses mer!

Förklaring: Gud vad jag skämdes, vi som va så bra kompisar men nu är vi inte det längre, hon skulle nog aldrig vilja att jag träffade hennes barn.
____________________________________________________________________________________________

Till: Pappa
Sms: Tänkte väcka dig med en avsugning, men jag hann inte i morse. Puss på K**en
Svar: Inget

Förklaring: Skulle skicka till min pojkvän som sov hos mig men det kom till pappa. Hmm skämdes ihjäl
____________________________________________________________________________________________

Till: Mamma
Sms: Emma, har du 200 kr att låna mig? Mamma vägrar att ge mig mina pengar, så jag har inte till spriten.
Svar: Du stannar hemma ikväll.

Förklaring: Skulle till min vän Emma, men kom till mamma.
____________________________________________________________________________________________

Till: Mamma
Sms: JA! Jag klarade mig! Full som fan var jag när jag kom hem, har spytt 3 gånger nu på morronen. Men lyckades lura morsan så hon märkte inget! Det är grönt för åre på lovet M8!
Svar: Ack mårten, vi ska pratas vid kl3. Du ska ingenstans.

Förklaring: Skulle skicka till polarn. Vad ska man säga.. So close..
____________________________________________________________________________________________

Till: Chefen
Sms: Tjena. Du som vet. Jag tänkte sjuksriva mig tor fre. Skall jag ring försäkringskassan själv eller gör jobbet de? Vi ska till Sälen i helgen och festa. :) Ska du med?
Svar: Gör du det så är du utan jobb

Förklaring: Skulle skicka till en vän med samma namn som chefen. Jag åkte inte till Sälen. Jag ljög för polarna att jag kände mig krasslig
____________________________________________________________________________________________


Julmys

Igår hade jag inte tid till att skriva på bloggen.
Först var det pulkaåkning och korvgrillning uppe i måndalen med familjen, bengtsson och fasth.

Sen blev det middag, pepparkakhus bygge, julgodis tillverkning, glögg, klä granen, göra pepparkakor, lussebulle bakning och så avslutades kvällen med film: Tomten är far till alla barnen. Klassiska julfilmen!

Låter bilderna tala för sig själva:








hörde jag ordet Jullov?

Åh, kommer ihåg Stegeborg dagen så väl! (bilden)
Alla var helt nya i klassen men vi 6 hade redan från första dagen hittat varandra och det var så skönt att veta att ni fanns. Nu har vi gått en hel termin i ettan. Hela klassen känner varandra nu, men vi 6 håller fortfarande ihop. Förgyller mina dagar? Ohja! kommer sakna er över lovet!



Vad händer nu då, när det äntligen är jullov? Ikväll kommer mycket trevliga människor hem till mig för jag är ensam hemma. Blir hur kul som helst! Imorgon ska vi ha pulkarace i Måndalen med släkt och vänner. På kvällen sen blir det julmus med att baka pepparkakor och allt sånt som hör till julen.

Sen är det planerat att jag ska till Malmö i Januari nångång och hälsa på min saknade Vera! Och den 4/1 ska jag till Söderköping för att vara tjejkväll hemma hos Lisa med några tjejer i klassen, kommer vara sjukt kul att träffa alla då igen. Sen är det lite mer saker som bara har blivit halft planerat, så det återstår att se om dom blir av eller inte. Och självklart kommer det vara fullt upp med att bara umgås med vännerna i Mjölby! hem kära hem!

Just nu spelas musik från Spotify, som vanligt. Men idag satte jag mig vid min brors dator. Använde hans Spotify acc ett tag men sen blev det "Someone else is using your account" eller vad det nu stod. Jag bara "aarrgh" och spelar musik igen. Det funkar ett tag, men sen blir det samma visa igen. Då blir jag lite små sur men sätter igång. Direkt efter stängs det av, och jag sätter på igen. Hade värsta kriget asså! Helt plötsligt ringer telefonen och när jag svarar får jag höra min bror säga "asså.. du får fan använda ditt egna spotify account.. -.-'". slog det mig att min bror såklart försökte lyssna på musik på sin dator hemma hos pappa på sitt account, och det går ju inte att använda det två personer samtidigt. Typiskt mig!

pussar!
btw. -någon- är för underbar. Igår kom han hem till mig. Jag var lite godissugen och han har med sig både godis och julmust. Kan man hitta nån bättre? nä.


Skolan



Men tjaatjaa.
Nu sitter jag i skolans Datasal. Det är kallt här nere, men det är det alltid. Så jag fryser lite. Och på tal om något annat så har jag en tomteluva på mig. Passande tyckte jag, såhär sista dagen i skolan.

Jag vet att jag glömt bort att skriva lite på bloggen. Tiden försvann helt enkelt.
Men jag kan berätta lite:
- Jag har köpt mig en chokladkalender i mitten av december
- Kalendern kostade 20 kr och innehåller 75g choklad, så värt.
- Denna -någon- har varit hemma hos mig en kväll den här veckan, mys!
- Idag ska Nathalie fira min födelsedag
- Imorgon slutar skolan
- Imorgon kväll så ska folk hem till mig och ha det sjukt trevligt
- På lördag är det julmys med familj + Bengtsson och kanske någon

Föresten, så har jag håltimme från 9.20 till 12.30 idag. Inte alls kul. Skulle hellre vilja sluta tidigt.
Men nu ska jag fortsätta med det jag höll på med, sen lunch (gröt, VARFÖR?!) och sen ska jag plugga lite till provet vi har idag.
pussar!

märker ni kanske uppgången?



Ni är runt 20 pers som läser bloggen dagligen just nu, och det är jätte kul
att det är fler nu än vad det var förut. På bilden av min besöksstatistik syns
det tydligt att det har ökat! Ville bara säga typ tack för att ni läser, det gör
det roligt för mig att skriva när jag vet att faktiskt några är intresserade.

kram!

får bli en snuskig snabbis



Nu får det här gå lite fort, tyvärr.
Men jag är nämligen sjuk, och jag orkar knappt.
Fast jag har varit i skolan idag ändå, känner mig lite stolt. Men jag borde nog ha sovit och tagit det lugnt, men hur skulle jag hinna med allt skolarbete då? just det, det skulle jag inte. Så dessa sista dagar i skolan måste jag vara med på, vare sig jag vill eller ej. 3 dagar kvar till lovet!

Igår var jag på stan med Linn. Vi åt på Donken, satt riktigt bra i magen. Ibland känner jag mig ganska flöt: 1 stor pommes, 1 liten pommes, 1 cola och som avslut blev det 1 jordgubbsmilkshake. Men visst måste man leva gott? När allt var uppätet var det stan som gällde. Fixade julklapp till mamsen och till mig själv hittade jag en "julklapp" från Body Shop. Älska affären asså!

Den här dagen har inte gått bra alls. Börjar med att jag tappar mitt läppsyl på tåget nånstans. Jag klarar mig inte utan det, så måste köpa ett nytt snarast. Sen har jag varit så hängig! Jag hostar, nyser, snorar, hesar (jag är hes haha), lätt huvudvärk, fryser och huvudet känns som ett bowlingklot. U-S-C-H! men det finns EN sak som är bra idag: SNÖ! det snöar massor och har snöat hela dagen!

snart blir det faktiskt sängen för min del
puss!



Höst eller Vinter?

Ibland saknar jag faktiskt hösten.
Jag älskar när allt börjar bli så färgglatt och de fina höstkvällarna.
Därför tänker jag bjuda på dessa två härliga bilderna sådär lagom när vi äntligen fått snö!
glöm snön för nån minut och minns istället hösten!



ännu sämre humor, haha!



Asså, sjuka grabbar har sjuka ideér, och jag har sjuk humor.
Men det här är kul!

Sveriges sämsta humor?



Den är egentligen inte rolig. Men ändå så är den det..
hm?

Happy b-day to me



Godmorgon folket!
Idag är jag lite lagom seg, och min hals hatar mig. Låter så gott som en kråka när jag pratar i normalton, och att ropa är det inte att tala om!

Igår blev jag 700 kr rikare, 200kr rikare på bio och så har jag en bra dataväska. Jag tycker om min släkt, haha. Tyvärr var jag tvungen att gå vid sju ifrån mitt egna födelsedagskalas men det var det verkligen värt.

Jag och Lena hoppade på 19.06 tåget till linköping. Väktarna på tåget var det något fel på, dom gick och pratade med oss hela tiden. Och kommenterade vad vi sa. Liksom, va? När vi var på linköpings rese hoppade vi på Buss 2 och åkte ut till Lambohov någonstans. Där möttes vi upp av två kompisar till Tin och dom fick visa vägen till lokalen där det var fest. Vid 9-10 tiden började det strömma in folk helat tiden och tillslut var det nästan helt fullt i lokalen. Sjukt kul!

Lite dans, mycket musik och väldigt mycket skratt och prat. Tyvärr slutade festen väldigt tvärt vid halv 12 tiden. Alla fick väldigt bråttom ut helt plötsligt och jag o Lena fattade inte varför så vi satt kvar i en soffa. Nån minut senare fattar vi varför: Polisen kom in och avbröt alltihop.

På tåget hem sen så kom samma väktare, igen. Den här gången så var dom ännu mer sociala. Och så sa dom att vi var som fiskmåsarna, och vi fattade ingenting. Då sätter han sig bredvid mig och visar en film på två fiskmåsar som han har på sin mobil. Den ena fiskmåsen var tyst och den andra pratade hela tiden. Tydligen tyckte han att vi var den som var tyst, eller hur? eller kanske inte.

Och mer om väktarna: Jag är ett glatt busfrö, men Lena var tydligen sur (enligt dom)
pussar!

Sweet Sixteen!



Idag är jag 16 år.
Sex ton tyngre? Inget man vill leva med kanske, som min kära bästa vän sa när hon fyllde år. Men det är ju inte riktigt såna ton vi pratar om just nu, utan idag handlar det om år och inte min vikt.

Vaknade av att min mamma och min storebror smög in i mitt rum och sjöng den klassiska födelsedagssången. Ja må hon leva! Brorsan tog kort på sin väldigt nyvakna syster, dvs mig, gulligt va? Jag såg nog riktigt fräsch ut, haha. Fick öppna paket och sånt, tack så mycket för presenterna!

Efter det blev jag tvungen att maka mig upp ur sängen. Gick lite segt men jag gick upp tillslut. Frukost och mys.


Vid klockan tre kommer lite folk från släkten och ska fika och fira mig. Blir kul att få träffa sin släkt lite, det är inte så ofta man ser dem. Lite presenter bli det ju också, och det är ju kul det med.

Nu tänker jag ta det lite lugnt, och sen blir det duschen, städa rummet och göra iordning mig innan gästerna kommer.

btw, idag spammas min mobil av grattis sms. man får ju känna sig lite poppis när man fyller år. puss!

Gårdagen

Skolan gick fort. Först Luciafirande i Mässhallen och sen blev det fika, och sist julpyssel.


Vi lyckades få 3 bitar av våra pepparkakor så vi önskade oss nånting



Min "julblomkorg" som jag gjorde. Blev en tidig julklapp till pappsen!


mitt internet
Jag hade ju tänkt att ladda upp en film ikväll på bloggen, men det verlar som att jag får skippa det. Jag sitter just nu och skriver en snabbis på min brors dator för han har internetkabel. Däremot så funkar inte mitt trådlösa internet till min dator där jag har alla bilder och filmer. Men så fort mitt internet ger med sig ska jag ladda upp filmen, jag lovar!

Föresten så snöar det ute och jag fyller år imorgon! Kan det bli bättre än att vakna upp med sång, presenter och SNÖ? Nej tror inte det.


pussar!

Begging you "please don't go"


mobba inte bilden, okej?

Nu är det helg. Helt jävla underbart!
Den här helgen kommer vara riktigt
jävla bra!
man får visst inte svära

Lördag:
Min födelsedag (bättre sent än aldrig) så släkt och familj firar mig. När min släkt åkt ska jag försöka hinna med att träffa denna någon, hoppas verkligen att det finns tid till det! Sen på kvällen så ska jag in till Linköping på fest tillsammans med en mycket saknad Lena. Blir kanon!

På Söndag
ska jag först plugga Djurkunskap för jag har blodprov på måndag (inte ett stick blodprov, utan ett prov om blod haha). På söndag kvällen efter mitt pluggandet skulle jag kanske hem till denna hemliga någon igen, om det blir så? Håller iallafall både tummar och tår på det.

Ikväll SKA jag lägga upp en film från tågresen hem idag tillsammans med Linn. Vi har sjuk humor, vi vet. Men den filmen får ni inte förrän ikväll, så håll kolla in i kväll igen! :)
puss!

jag vill ha fiskar igen haha



Ibland saknar jag vårat saltvattens akvarium som vi hade ett tag. Bilden är tagen på ungefär halva karet, hela fick inte plats. Jag tycker att pappa ska starta upp ett nytt, större och ännu finare snart!

Nu är det mesta för den här veckan gjort. Matteprovet, redovisningen och politikerna är avklarat. Det jag lyckades bäst med var nog att prata med politiknissarna. På matteprovet hamnade jag ett litet poäng bakom VG, och redovisningen gick inte alls bra, jag sa fel saker, glömde hälften och började förklara sakerna helt tvärtom. Usch säger jag bara, det var nog den sämsta redovisningen jag har gjort i mitt liv!

Igår hade jag det hur mysigt som helst verkligen! Var hemma hos en hemlig person, igen. Tv-spel, mys i soffan och sen behöver vi inte ta med några detaljer. Tack för kvällen!

Dagen har gått fort. Slutade ju redan vid 11.40, helt underbart. Ännu skönare är det att veta att jag slutar 11.40 imorgon också, och jag har 10 minuters sovmorgon! nödigt med 10 minuter, eller hur?

Nyss fick jag öppna två födelsedagspresenter av pappsen, och jag är verkligen helnöjd med vad jag fått! En av presenterna var en extern hårddisk på 1 TB! Ih! (1000 GB för er som inte riktigt vet vad en TB är) Nu kan jag lova er att alla mina bilder på datorn ska sparas på den, man vet ju aldrig om något händer min dator. Skulle vara en KATASTROF för mig om alla mina bilder skulle försvinna!

puss!

gör man annat än flänger runt?



Känns som att den enda jag gör just nu är att springa runt och pyssla med allt mellan himmel och jord. Både på fritiden och på skoltid. Just nu är det ganska mycket att göra i skolan, men om 10 dagar (tror jag) har vi vårat efterlängtade jullov! Börjar kännas i varje liten cell att det närmar sig julafton, min födelsedag (4 dagar kvar bara vafan!), lov, pepparkakor och allt annat som december innebär! Underbara, härliga månad, jag saknar dig varje år!

Som man kan se på min riktigt bra ritade 3 dagars kalender ovanför texten så har jag bara ett prov den här veckan, nämligen matteprovet imorgon, och bara en redovisning som handlar om Energi. Dom där "hemligheter" är ganska logiskt nog hemliga. Allt behöver ni ju inte få veta ;)

Föresten, så hatar jag för tillfället trapporna i skolan. Jag har snubblat på olika trappsteg i samma trappa minst tre gånger idag, och alltid har folk sett mig. Lite väl pinsamt kanske? ohyes, här kommer den härliga och klumpiga lilla ettan fanny borg snubblandes upp i trappen!

snart blir det sängen, måste försöka vara utvilad inför imorgonbitti om det här matteprovet ska gå susen.
puss!

traktor körkort, here i come!



Jag hade ingen aning om att jag tydligen skulle göra Basmaskinkörningsprovet idag. Vi skulle tydligen ha pluggat ett häfte som är nån centimeter tjockt, och sen våra anteckningar. Jag, som inte hade förberett mig på något vis alls inför provet klarade faktiskt av provet ändå och med hela 8 poängs marginal, haha! Så nu har jag traktorkörkort, det är bara att vänta in Beviset från trafiksaken. Men vad ska jag med ett traktor körkort till egentligen? Det har jag inte kommit på än.. Men det krävdes ett körkort för att gå G i basmaskinkursen i skolan så man offrar ju sig ;)

Jag måste bara berätta en sak!
Jag gjorde lite mat nyss. Potatismos med korv. Jag lät den där elvispen ligga över kastrull kanten medan jag hämtade kryddor. När jag skulle ställa ner kryddorna kom jag emot elvispen och råkade sätta igång den. Oturligt nog hade jag redan kört lite med den så den var ju full av potatismos.. Och gissa vad det skvätte mosad potatis runt mig! Fick över hela tröjan, byxorna, diskbänken, väggen, golvet och så. Pappa såg ju måttligt road ut, men jag hade iallafall väldigt roligt åt det.

Nu blir det duschen, måste ju tvätta av mig all potatis, och sen ska jag plugga matte till provet på onsdag.
puss!

måndag imorgon, igen

Nu har hela helgen gått, igen. Jag fattar inte hur tiden kan gå så himla fort ibland. Men det är ju så när man har roligt - tiden flyger iväg. Men dagen har varit lugn och riktigt bra. Sov till halv 12 i "morse". Igår inne i lkpg med josse, nathalie & jocke var en bra kväll. Började på donken med mat/glass och sen ute ett tag i linköping city. Och på tåget hem lyckades jag bli omtyckt av två brynäshejande gubbar. BRYNÄÄÄÄÄS! ohmy.. -.-'

Jag kom hem för inte alls så länge sen. Varit hemma hos någon hela kvällen, och vem det var kan ni fortsätta att grubbla över, för ni lär inte få veta ;) Men det var mys - soffa och film, en bra kombination.

bilder från igår:


-ingen kommentar-


här har vi den lilla kära bilen "BULAN"


josse hade med sitt ett par fräna glasögon, och jag var tvungen att testa dom


från och med nu så SUGER vi upp Mcdonalds glass, okej?


Och en bild på Nathalie & Jocke, som firar 3 månader imorgon, grattis!

Back on track



Sov till halv 12 idag. Så jag är pigg pigg pigg nu ikväll. Bäst det, för straxt hoppar jag på tåget mot Linköping med Nathalie och Jocke. I linköping väntar josse på oss vid silvertuttarna. (ni vet dom där silvriga kullarna vid resecentrum).

Vi har precis ätit middag med familjen och bengtsson. Trevligt trevligt.
Men måste dra, ska fixa lite innan tåget rullar! kameran är med ikväll!
puss!

friday night and the lights were low



Gårkvällen började bra och slutade ganska galet.
Först är fredagen helt lugn och jag strövar runt hemma i väntan på kvällen. Vid 5 ungefär bestäms det hastigt att jag ska ut och träffa en person tillsammans med Nathalie, så det gör vi. Kul, även om det bara var en liten stund. Sen måste vi hem till mig, och där äter vi tacos tillsammans med min familj. Efter det cyklar vi, eller rättaresagt: Nathalie cyklar - och jag snålåker på hennes pakethållare, hem till henne för att hitta hennes mobil, göra iordning oss och lite. Vid 9 sitter vi på en buss mot Ödeshög. Vi skulle tydligen möta upp Jocke och Chrille nånstans för att dra till nån fest där ute. Varken jag eller nathalie har tidigare varit i Ödeshög, och när vi får reda på att det är mitt ute i ingenstans utanför Ödeshög blir vi lite full i skratt. Liksom, hur fan ska vi hitta dit?

Vi går av på nån landsväg där det finns två hus på hela gatan och en trasig gatlyckta. Vi ringer till Jocke och frågar vart vi ska gå egentligen, vi står ju mitt ute på landet någonstans! Vi skulle tydligen gå vidare in på en grusväg i ungefär 1-2 kilometer. Vi trodde han skojade först med oss. Tänk er: Jag & Nathalie, vandrandes någonstans ute på en grusväg mitt ute i ingenstans. Vi vet inte vart vi ska, eller vart vi är. Och inga lampor fanns det heller, bara åkrar och skog. Men vi gör som han säger, och börjar går. Efter ett tag vandrandes på den där jäkla vägen hör vi dov musik från nånstans, och vi fattade att vi iallafall är på rätt väg.

Sen när vi väl var framme var det väl inte så kul där ändå. Folket var väl inte dem bästa.. Men några där var ju iallafall helt okej. Men vi tröttnar faktiskt rätt fort på festen, men var tvungna stanna till den enda bussen som kul nog gick 00.10. Vid lagom tid tycker jag och nathalie att det är dags att gå. Vi vill ju inte direkt missa bussen hem, för hur kul låter det att få sova i nått dike där ute? Inte alls kul om ni frågar mig. Jocke och Chrille hänkar med oss påväg mot bussen och dissar sin skjuts som var kvar på festen. Vi går hela vägen tillbaka på den där landsvägen igen.

Väl vid den såkallade busskuren (såg mer ut som en fyrkant) väntar vi in bussen. Den åkte 00.10 från Ödeshög och borde då vara där vi var vid 00.17 kanske.. Gissa när den kom? Närmare 20 i 1! Så vi stod där i kylan och frös nästan ihjäl. Kan man stämma en buss för att den är så pass försenad?

Gud så lycklig jag var när jag äntligen var hemma och fick i mig mat och fick på mig varma kläder!
En kväll tillsammans med min bästa vän Nathalie är alltid lika intressant och unik, haha!
pussar!

Skrattar du så lever du längre


tonight's gonna be a good night

jag & mandi


Gud så glad och positiv jag är idag! Jag har fått sova 11 timmar sträck och när jag vaknade var det ljust ute! Låg och drog mig lite extra i sängen, bara för att det är så varmt under täcket, och sen så drog jag mig mot badrummet där en långdusch väntade utan att någon står utanför dörren och ropar att man ska skynda sig på. Underbart att ha en morgon för sig själv!

Jag har precis ätit en lång frukost utan att känna av någon morgonstress alls. Ovanligt att bara kunna ta det lugnt en fredag morgon. Det händer ungefär en gång på miljonen.

Just nu sitter jag i min stora morgonrock med frottéliknande material och en handduk omvirat runt håret. Snart är det dags att packa ner lite saker som ska till pappa, för jag "byter" ju hem idag.

vi hörs nog sen, puss!

get out of my mind



hallå där!
Jag har precis "vandrat" genom mörkret och snön/frosten för att komma hem. Jag var hos frisören, samma frisör som jag har haft i 6 år, och jag är verkligen jätte nöjd som alltid efter ett besök hos henne. Älskar att komma dit och bara få håret ompysslat av nån som verkligen vet vad den håller på med. Marie, du är bra du!

Nu har jag iallafall helg. En långhelg (om man kan kalla 3 dagar för långt..) Imorgon är det studiedag, och jag tänker inte öppna en enda läxbok. Först ska jag sova, länge. Sen får vi se hur allting planeras, förhoppningsvis blir det bra. Och jag tror faktiskt att det här kan bli riktigt bra.

Från köket hör jag att mamma pysslar i skåpen. Det vaknas plättar med vaniljglass, grädde, jordgubbssylt och socker. Jag tycker personligen att DET är en bra start på en helg, och ett bra avslut på en torsdags eftermiddag. Och för att göra den här dagen lite bättre så tänker jag inte fundera nått över onödiga och tråkiga saker!

pussar!


You tucked me in and turned out the light



Haha, imorse var det inte alls regn visst. När jag steg ut utanför lägenhetsdörren var allt helt vitt av bara frost. Hur blev det så kallt över en natt? Men iallafall: Hjärnan ligger verkligen efter på morgonen, helt klart bevisat nu. Jag såg ju tillochmed regn i syne?!

Jag har visst varit en väldigt snäll och duktig elev i skolan. Lärarna hade bara bra saker att säga om mig. Pappa var en extra stolt fader där för ett ögonblick. Och jag kunde väl inte direkt klaga: låg över G-nivån i alla kurser vi har just nu, änsålänge.

Nu är jag helt mätt. Ätit en hemmalagad pizza med min kära mamma och en del av familjen Ekström. Tända ljus och allt sånt där mysigt. Passar in väldigt bra i den här kylan nu. Bara att se hur länge det håller i sig. Skulle ju vara mysigt om det blev ordentligt med snö nån gång, och framförallt så vill jag ha snö på min födelsedag! 10 dagar kvar!

Vad händer nu? Jo. Tror faktiskt att det blir lite sims spelande, känner att jag börjar komma tillbaka till det mer och mer. Och ikväll ska jag självklart se Grey's Anatomy, det är ett måste på onsdag kvällarna!
puss!

im not ready yet, wait for me



Ögonen känns som två stora stenarklumpar, hjärnan ligger ca 5 sekunder efter och det regnar. IGEN. Såhär är det varje morgon. Sovit alldeles för lite. Det är därför jag nu älskar lördagar mer än vad jag någonsin gjort tidigare - man får äntligen sova ut!

Idag ter sig inte allt alls så himla mycket bättre även att jag har ätit frukost. Kan verkligen filpaketet ljuga för mig rakt i ansiktet? Det tror jag starkt att den kan.

Men veckan ser ljus ut:
idag - utvecklingssamtal, greys!
torsdag - klippning (jag bytte tid till en tidigare), slutar efter lunch
fredag - tydligen studiedag!
lördag - kanske in till lkpg på kvällen med Josse & Lena
söndag - pluuugg, men sånt måste ju finnas också..

sen i helgen kommer jag också försöka klämma in tid för att träffa en annan, men det tar vi en annan dag, för nu är det hög tid att jag börjar göra mig iordning om jag vill hinna med mitt tåg.
puss!

BANG BANG



Imorgon får vi se om jag varit en stygg liten flicka..
Men det vet vi ju alla redan att jag är, right? ;)

Jag ska visst ha utvecklingssamtal i skolan imorgon. Vad tror ni? Kommer jag få en rejäl utskällning eller är jag lärarnas dröm kanske? Det återstår att se, haha!

Jag hade en ide på nått att skriva men det försvann precis för Johan ringde och störde mig. Så nu har jag ingen aning om vad jag skulle skriva om. Så.. ni får helt enkelt bli glada för dessa ointressanta meningar, skyll allt på johan för det är hans fel! :)

puss!

det var inte igår, precis..



Nej, verkligen inte.
Tänk så mycket som förändrats på snart två år. Visst, jag visste om att jag var liten, men att jag var SÅHÄR liten hade jag ingen aning om. Jag har verkligen vuxit! Och tur är väl det?

För att skriva om nått annat: Det regnar.
Är det normalt med regn 24/7? Jag hatar det i vilket fall. Det borde inte få finnas. När det är sommar ska det vara varmt, och när det är vinter ska det SNÖA. Säger som jag nämt innan, och som Ann kom på: Allt mellan Sommar och Vinter är en årstid som heter bajs. Visst hatar vi den?

Jag tänker från och med nu strejka mot den regniga känslan och lyssna på härliga sommarlåtar. Kommer kännas förjävla mycket bättre med sommartankar än att sitta och fundera över den trista gråa himelen.

btw, jag tror att den här helgen kommer bli awsome.
puss!

RSS 2.0