nu är dom påväg!

Några månader gammal bild på mig & lisfis när vi var alldeles seriösa.
Osminkat är skönt, sådetså.



Nu är tjejerna påväg hem till mig. Bäst att jag fixar det allra sista och sen möter upp dom på stationen. Vi vill ju inte att dom ska gå vilse i den här stora staden..?

Innan jag drar ska jag bara berätta att det var en riktig lättnad att få träffa Daniel igår. Så skönt att få se honom, kunna krama på honom. I 3 veckor har det enda jag haft av honom varit hans röst och text. Under tiden han varit borta hann han att fylla 20 år. Stor pojke har han blivit nu. Och jag är fortfarande 16. Om man vill kan man ju säga 16,5 eller hur? haha. Men välkommen hem bby, och grattis igen för typ.. hundrade gången?

puss!
ni får ha en grym fredagkväll för det har jag tänkt att ha,

3 veckor är en lång tid

Min finaste har varit bortrest. Först någon dag i stockholm, sedan norrland och sen stockholm igen. Men nu är han hemma. Efter drygt 3 veckor. Ni förstår nog att han har varit saknad.

Straxt sätter jag mig iaf på en buss som ska ta mig hem till honom, älskar't. Sover där inatt.
puss på er!






just by holding my hand


Bilden är hel lustig - precis som jag

Godmorgon folket. Hoppas att ni sover. Klockan har ju inte äns hunnit bli 6 än. Jag är uppe såhär tidigt idag bara för att jag ska jobba en dag den här veckan, och det är idag. När jag hade mitt sommarjobb avslutades det på midsommarafton och då fick jag inte jobba, så nu tar jag igen den dagen för att det ska bli rätt med lönen (som jag redan fått och jag är överlycklig!)

Måste bara nämna att det är kallt i mitt rum. Eller, jag tycker det. Och ingen annan håller med mig. Jag är nog, som jag skrev under bilden, rätt lustig.

puss så hörs vi efter jobbet nån gång!

Säng till salu!

Lite lurigt inlägg, men tänkte göra lite "reklam" för våran annons på blocket.se. Vi säljer min rätt nyköpta 90 säng från MIO med madrass, sängbord och allt. 2000kr. Alltihop är väl ca 2 år gammal och fortfarande i nyköpt skikt.

Anledningen till att vi säljer sängen är att jag tycker den är för liten. Jag vill ha 120 säng, haha!

http://www.blocket.se/ostergotland/MIO_90_sang___sangbord_28611874.htm?ca=14&w=1



Fotodagen - småfåglar


Fotodagen - svart vitt


Fotodagen - färgbilder


Fotodagen - lite allmänt


I'm on my way


jag har förälskat mig i svartvitt. märks det..?

Håller på för fullt med bilderna just nu. Tog en paus förut. En paus som kallas för en tupplur i min storebrors säng. Hade lagt mig där och snackat med mamma som också låg i sängen i hans rum. Sen minns jag ingenting och plötsligt är mamma borta och det har gått drygt en timme. Men jag klagar inte - det var skönt. Fick ihop till 3 timmar sömn inatt så lite tupplurer här och där är faktiskt okej idag. Men det är sängen tidigt som gäller för mig ikväll - jobbar 07.00 imorgon bitti.

bilderna är som sagt på gång.
puss

brb: har ett par 100 bilder att fixa!


Nu ska jag ta tag i bilderna som jag och Christoffer tog igår. Lär ta ett tag känner jag. Sålänge bjur jag på en helt underbar låt.

Wake up - Coheed and Cambria (akustisk)


Lite om tandläkarbesöket idag:

Kom dit 07:10. Tio minuter senare går jag ut ur byggnaden, färdig med första tiden jag fått. Ströva runt i Motala från 07.20 till 11.50 (ca 5 timmar) tills jag fick gå in på min andra tid för dagen. Det tog väl drygt 20 minuter. Så sammanfattande åkte jag vid 06:00 på morgonen, kom hem vid 13:00 bara för att vara hos tandläkaren i en halvtimme. Kul?

Men lite små kul hade jag ett tag. Alla affärer öppnar kl 10:00 så då kikade jag runt där ett tag. Fick ihop till 3 påsar, hel nöjd.

Vet inte när bilderna kommer upp, men innan det slår en ny dag så ska dom finnas här på bloggen, så mycket kan jag lova!


puss

Fullkomligt galet, människor.


Tyckte bilden såg lite.. wild ut? haha


Anyway. Några bilder från dagen hinner jag knappast fixa ikväll och lägga upp här, ledsen. Kom nämligen på att jag har en tandläkar tid i Motala (ca 40 minuter bort) imorgonbitti klockan 07:10. Inte okej. Det är helt galet att lägga det så tidigt. Så därför kan jag inte spendera hela natten till att redigera bilder - vilket jag antagligen hade gjort annars om jag inte behövt gå upp vid 5 för att hinna med en buss 05:48.. Men sånt är läget och bara att gilla't. Livet är väl till för att kännas lite ibland eller?

Men jag kan spoila lite om vad som väntas ske: det lär bli en jääävla massa bilder när dom väl kommer upp här på bloggen. Ni kan börja bereda er redan nu, tro mig.

Ni får sova så gott. Jag ska försöka somna tidigt (alltså innan 3inatt), vilket kommer vara rätt omöjligt. Varför vända på en sån god vana som jag haft hela lovet hitills? Sova på nätterna är tråkigt. Men sova på morgonen är bland det bästa som finns. Hm?

puss!



Mot storstan


Om 10 minuter lämnar jag lägenheten bakom mig. Linköping är ju storstan. Även fast jag tycker att det känns väldigt litet..? Har fått för mig att Norrköping är större än Linköping men jag vet ju att så är det inte. Men det känns så, och man ska väl lyssna på sina känslor..? Inte vid såna hära saker kanske.

Nu håller vi tummarna på att det blir några bilder som blir bra och som jag kan dela med mig av till er läsare.

puss!

you take me as I am


Planer inför fredag: Träffa mina saknade himpatjejer!
mer om det när det närmar sig mer

Duffy - Warwick Avenue

Planer för den här dagen: Åka till linköping med Christoffer och fota! Jag håller tummarna på att de gråa molnen inte får för sig att släppa ner någon slags väta under dagen. Det skulle vara rätt trist, för då kan jag inte ha kameran utomhus. Men börjar det regna får vi väl hitta på något annat inne i Linköping. Det är ju en stor stad, så något går det ju alltid att göra.

Vi hörs senare!


He kissed me till the morning lights


Lustigt finger på bilden.

Nu stänger jag ner maskinen som tagit upp nästintill hela min kväll. Bara en stund paus gjorde jag. Alien 3 (tror att det var 3an) gick på Tvn och det kan man knappast missa. Så då sprang jag ifrån datorn ett tag.

ska avsluta med att säga att det faktiskt är måndag just nu, för klockan är efter 00.00. Måndag betyder ny vecka och ny vecka betyder att Daniel snart är hemma från Norrland och Stockholm. Så enligt våra planer just nu så ska jag stå utanför hans dörr i runt 18 tiden om 3 dagar. Vad tycker vi om det..? Förjävligt..? Aldrig. Jag har längtat som aldrig förr.
Min finaste, du är saknad. ♥

puss på er!


Hittade bilder från 2009

Hitta ett par bilder jag tog för ganska exakt ett år sen. Det här var i trädgården i "vår" stuga nere i Danmark.



Hit the road, b*tch



Vi kom iväg till min kusin, som visst inte var i Malmslätt utan i Västra Harg. En timme senare än alla andra kom vi, men huvudsaken är ju att vi var där åtminstonde. Det var tydligen inga allvarliga problem med min brors stortå. Inget brutet, ingen spricka.. vet inte om det ens var en stukning? haha. Så inga kryckor här hemma, och lite tur kanske eftersom att han börjar med sitt 3 veckor långa sommarjobb imorgon.

Har gjort lite små ändringar på bloggen. Vet inte om ni ser någon stor skillnad, förstår er om ni inte gör't. Det enda som är nytt är att profilbilden är mycket större (och det är en ny bild), det finns en liten presentation under profilbilden och sen så står det "FANNY BORG" istället för "OM" ovanför profilbilden och istället för att det ska stå "Sök på bloggen" på sökfunktion så står det nu "Sök inlägg". Tror det var alla små ändringar jag gjort.

Hoppas det blev lite lite bättre
puss!

Seize The Day


Good morning people!
Jag steg precis upp ur en varm och mysig säng. Kollar ut genom fönstret och känner hur mycket det lockar att krypa ner under täcket igen. 11 grader, grått och blött. Jag är en såndär tunn människa (haha), ni vet en sån som inte har många gram fett på kroppen, så jag fryser så himla lätt. Så nu sitter jag med en t-shirt, tjocka mjukisbyxor och sockar. Funderar på att slänga på mig en till tröja - det är kallt!

Idag är det planerat att vi familjen ska åka till Malmslätt (heter det ens så?) och fira en kusin till mig som fyller 18år. Stort är det! Men jag vet inte hur det blir med det riktigt. Min kära bror kom ju hem inatt och höll mig sällskap med en pratstund ett tag och då visade han sin stortå. Misstänkt bruten. Den är helt sne, blå, röd, lila, svullen och han har svårt att röra på den. Mamma och han ska snart till läkaren och man vet ju aldrig hur långa väntetider det är där, speciellt på en helg så vi får se om tiden räcker till att hinna vara med på kalaset. Det märks att han och jag är släkt iallafall!

puss!

och lite morgonmusik på detta!

Hoffmaestro - So you do (Slimi Jimi bubby Boy)


Death Cab For Cutie - I will follow you into the dark


Kiss - I was made for lovin' you

among the fields of gold

mycket känslor i en låt.


Mattias är påväg!

Min vän Mattias är påväg hem till mig just nu. Vi kommer vara riktigt vuxna av oss! Vi ska planera en middag, åka och handla och sen laga maten själva. (Det är iaf vuxet för att vara mig.. hah) Ikväll blir det antagligen film och sånt lugnt, och sen sover han här över natten.

Länge sen jag träffade honom så kommer bli skitkul! :)
ha en bra kväll!


Tycker inte om dom, men ni får se dom ändå

Här är de där tre bilderna från att jag var hemma hos mormor. Tycker inte om dom speciellt mycket. Ser en massa fel på dom. Men jag lägger upp dom iallafall :)



Tillbaka!

Internet har börjat fungera som de ska igen. Helt skönt är det!
Lite snabbt om förrgår och gårdagen, för det är typ de enda dagar jag minns vad jag gjorde.

Förrgår
Jag och min bror tar bilen och åker ut till våran mormor på landet. Vi stannar där hela dagen tillsammans med lite kusiner och har det bara skönt. Badar, solar, äter pizza till middag och så leker jag lite med kameran. Tyvärr blev bilderna rätt kassa för hade gamla kameran med mig och upptäckte småfel i vinklar och sånt trevligt när jag kom hem på varenda bild jag tagit under dagen, men ni ska få se tre av bilderna i nästa inlägg iallafall, om ni lovar att inte reta mig för dom.

Igår

Sitter ensam hemma i lägenheten i bara 30 minuter eller så. På den halvtimmen hinner såklart en geting flyga in i mitt rum och jag hatar getingar. Jag är riktigt rädd för dom, och jag vågar inte slå ihjäl dom heller ifall jag bara skulle skada den lite och den blir sur och vill sticka mig.. Men den där getingen var i mitt rum först men lyckades få ut den till stora rummet. Då stängde jag dörren fort till mitt rum och stängde in mig där inne i säkerhet tills mamma kom hem haha!

På kvällen körde jag, mamma och robin minigolf nere på stan. Jag är van vid att komma garanterat sist av alla, men den här gången var det mamma som gjorde det och jag kom 2a! Och efter minigolfen hade vi 10 minuter på oss att springa in på ICA och köpa lite saker. Under 4 minuter lyckades jag ta sönder Robins skor, ta åt mig en fanta flaska och lägga den på rullbandet, komma på att jag inte hade kortet med mig, övertala robin att lägga ut åt mig så länge, nysa en gång, glömma flaskan i kassan på vägen ut, springa tillbaka och hämta den och sedan nysa en gång till.

puss

Internet är inte min vän

Internet hos mamma har ballat ur totalt för min dator. Hinner vara inne i några få minuter, tills det slutar funka i ett antal timmar.

Uppdaterar så fort vi fått ordning på det här!

Djurvän.. eller hur var det?

Vet ni vad jag sitter uppe och vaktar just nu? En tvestjärt. Inte vilken tvestjärt som helst heller. Utan en som är fångad under mitt skrivbord under en liiiiten plastburk. Jag tänkte först slå ihjäl den.. men då händer nått jag aldrig varit med om. Den springer, och riktigt fort går det! Visste inte att Tvestjärtar var så äckligt snabba som den här var! Ett mirakel att jag lyckades fånga den i burken.

Nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra. För feg för att lyfta på burken för då kanske den smiter undan innan jag får dö på den och då är den nånstans i mitt rum och äcklar sig.. Jag får väl helt enkelt vänta tills den dör av syrebrist där inne.

Lite intressant om tvestjärtar:

- endel arter har vingar och kan flyga
- finns ungefär 1800 olika arter, och bara 4 av dom finns i sverige
- allätare, men äter mest vegetabilisk föda

Ledsen för dålig bildkvalité på bilderna som är mina, fick ta den sjuuukt gamla kameran.

Motala med Abrahamsson

Straxt efter ett anlände jag till Motalas Bussterminal. Där stod min Caroline och väntade på mig. Vi gick direkt till ett fik som ligger inne i själva köpcentrumet i Motala. Vi satte oss avskillt och så började vi prata igenom det mesta som hänt oss sedan vi sist sågs, alltså sedan skolavslutningen. Tiden verkligen flög iväg och vi satt på det där fiket i 2 timmar. Då kände vi att det kanske var dags att röra på sig lite, så vi kollade runt i lite affärer. Blev väldigt sugen på ett par jeanstighs från VILA men påminde mig själv om att vänta tills jag får lön från sommarjobbet.

Vi gick ner mot vattnet sedan och på vägen såg vi att en söt flicka sålde en liter jordgubbar för 25kr. Taget! Sedan satte vi oss nere på en bänk vid vättern och käkade jordgubbar. Mys!

Caroline Abrahamsson, du har varit så förbannat saknad!

Som vanligt när jag ska iväg..

Som vanligt är jag klar mycket fortare än vad jag räknar med. Så nu har jag haft 20 minuter att tillbringa till.. ingenting? Slutade också som vanligt med att jag tar helt oseriösa bilder med camen.

Såhär ser jag iallafall ut idag. Intressant? haha, nej skulle inte tro det. Men nu ska jag snart gå iallafall. Så vi hörs!


Buss om en timme



Mysiga låtar med Jason Castro och en tallrik fil. Morgon började med andra ord helt okej. Senare blir det dock ännu bättre. Vid 12.20 sätter jag mig på buss 660 som tar mig till Motala på 40 minuter. Där träffar jag min saknade Caroline Abrahamsson. Vad vi ska göra är ännu oklart men träffas, det ska vi!

Nu innan bussen åker återstår det bara att borsta tänderna, klä på sig kläder (sitter i morgonrock) och fixa iordning sig lite.

Vi ses ikväll!
puss

♥ 2 ♥


bättre hittar man inte


Solnedgång

Tog dessa två bilder i Varamon.
Tycket att dom blev lite småmysiga.


Lite Melissa Horn och en mängd godis



Melissa Horn - Långa nätter


Det här lyssnar jag på just för sekunden. Och till det har jag en påse bredvid mig. Textad med "Drömgodis". Tror ni att det kan vara gott? Jag vet att det är det.

Nu ikväll träffade jag min saknade Lyngstad. Inte sett henne på alldeles för länge! Vi satte oss nere på Valentino. Hon käkade pizza men jag var inte hungrig och hade inga pengar, så hon bjöd mig på en dricka. Sedan gick vi mest omkring ute i Mjölby. Köpte glass, vilket hon också bjöd mig på. Sedan satte vi oss på en bänk i en park där solnedgången var riktigt mysig. Saknade Caroline Lyngstad!


Lördag

Satt ungefär hela dagen nere hos vår granne under oss, Richard. Han har haft ett lan hemma hos sig sedan i måndags med folk från hela Sverige. När jag var nere hos dom var dom ungefär 8-10 pers som spelade.
Mer gick inte min lördag ut på. Var helt trött efter kvällen i Varamon så stannade inne hela dagen.

André, en av grabbarna på lanet, tyckte att jag skulle ha både hans keps och hans hörlurar.. Gangsta?


Oväder!

Helt sjukt!
Vattnet på vägarna räckte upp till kofångarna på bilarna. Och en mätare i Tranås (en stad rätt nära Mjölby) registrerade 7500 blixtrar på EN timme.

Detta är alltså Mjölby straxt efter att det värsta av ovädret hade kommit över. Filmen är från youtube, men jag känner han som filmade så det är garanterat att den är helt ofejkad haha ;)


Varamon!

Har mest bara bilder på vi fyra som drog dit tillsammans. Men det kom och gick folk hela tiden och jag träffade ett par människor jag inte sett på länge! Riktigt rolig kväll!

Lite små händelser under kväll:
- Flaskpost ut i fina vättern
- Jag & Sara hängde med två okända grabbar på deras kanot ut i vättern
- Liten utskällning från en gubbe på stranden för att hedvig ställde sig på en parkbänk


Hängde med fiefie hem sen på natten och sov hemma hos henne i Linköping. Delade säng och allt, hel mysigt, haha!

BILDBOMB!


Inför party i Varamon i fredags!

Hastigt beslutat att jag skulle in till Varamon (en strand i Motala) och parta. Festen hade blivit känd genom Facebook och hade över 900 personer anmälda att dom skulle komma dit, och över 1000 som sagt att de kanske skulle dit. Det var nog inte över 1000 personer på plats senare på kvällen, men ett par hundra var det garanterat!


Direkt efter Nora

Påvägen hem från Nora åkte vi inte raka vägen hem till kära Mjölby. Vi gjorde ett stopp för att hämta upp Vera, som var i Ödeshög istället för att ha åkt hem till sitt Skåne. Hon följde med oss hem och stannade hos mig till fredag morgon. Vi gjorde egentligen inte så värst mycket.

Vi slappade mesta tiden, för vädret var inte något att skryta med. Men vi var också nere på stan. Passade på att shoppa lite underkläder och vips så var jag 500kr fattigare. Men helt klart värt det. Men dagarna gick fort ändå.


jag är verkligen super-super ledsen!

Hej alla!
Jag är verkligen riktigt ledsen för att bloggen verkligen legat helt orörd i 5 hela dygn! Mina dagar har varit fullproppade med saker och jag hinner inte riktigt med ibland, som det varit nu till exempel. Men direkt när jag skrivit klart det här inlägget kommer det en "super uppdatering" med lite samanfattningar av mina dagar.

puss!

Sista natten i Nora



Det här är den sista natten som vi sover i sommarstugan. Imorgon eftermiddag rullar bilen neråt i landet. Påvägen hem till Mjölby hämtar vi upp Vera som stannat i Ödeshög i två nätter istället för att åka ända ner till skåne, malmö, (där hon bor) bara för att kunna hänga med mig hem och vara hos mig i Mjölby i ett par nätter.

Idag var vi också inne i stan. Gick lite i affärer och köpte Nora glass. Helt mumsigt!

Det åskar här ute just nu. Jag drog ur sladden ur min bärbara dator och kör på enbart batteri just nu. Kändes tryggast så.

nu kollas det också Sex and the City.
puss

Tänk inte på det här inatt..

Är du också en av dom som har passat på att öppna fönster och dörrar idag bara för att få in lite luft i huset/lägenheten? Såhär nära läggdags kan du ju också börja tänka på vilka mysiga varelser du kan ha fått in som bonus när du bara tänkte lufta ditt hem. Sov gott nu inatt!

(bilderna är från google)

tillbaka till Nora

Gissa vad som pågår i stora rummet här ute i en sommarstuga i Nora? Fotboll

Personligen är jag inte ett dugg intresserad av sport i alla former. Kommer ihåg när det var OS. Folk var helt beroende av att heja fram Sverige till vinst, samtidigt som jag inte ägnade äns en minut till att bry mig om det.

Likadant känns det litegrann just nu. Runt mig i soffan sitter folk och hejar på fotbollen - jag bryr mig inte det minsta om vad som händer och sker på rutan.

Idag åkte även Daniel, min finaste, till stockholm. Just nu sitter han någonstans i Sveriges huvudstad. Dricker öl och kollar på fotboll. Precis som så många andra grabbar gör idag. Imorgon åker han upp till sin pappa i Norrland och kommer stanna där i 14 dagar eller så. Jag kommer alltså inte få träffa honom på väldigt länge. Plågsamt.
Men jag hoppas att han har det riktigt bra!

Istället för att visa en bild på olika sportgrodor så lägger jag upp en bild på journalgrodor.

Trevlig kväll!



Mer foto från Nässja


Foto från Nässja

Här är lite av bilderna som jag tog i Nässja.


Vera & Nässja

Här kommer en bildbomb med bilder från de dagarna som jag var i Nässja och träffade Vera.

Nu kommer bara bilder på personer, huset och så. Mest bilder på Vera, eftersom att det här bara är bilderna från min kamera. Hon har bilder på mig i sin.

Resten av bilderna laddas upp i ett annat inlägg under kategorin "foto" :)


En snabbis



Vädret idag har varit helt underbart. Soligt, varmt och inte alls mycket blåst. Fanns inte mycket annat att göra än att ta ett dopp i sjön som är precis vid tomten, och ligga i hängmattan och suga åt sig mängder av solstrålar. Lovely!

Nu verkar det vankas fisketur i båten. Perfekt att avsluta en härlig sommardag med att fånga lite fiskar. Själv äter jag inte fiskarna som vi tar upp, men de andra tycker att det är gott.

Skriver och uppdaterar mer ikväll.
puss!

två jävla muppar

Vi drog en fisketur förut. Jag lyckades med ungefär 10 bottennapp och en gammal fiskelina. Jag hade verkligen fiskelycka! De andra fick upp 3 små söta abborrar, som rätt snabbt blev stekta och uppätna.

Vilma (10 år) ägde min bror (snart 19 år) förut på att skjuta pilar med ett blåsrör. Vilma ville att jag skulle nämna det här i bloggen, och det gör jag så gärna - allt för att retas lite med min bror.

det här är vi just nu.
notera att vilma kollar läget bakom våra huvuden på sista bilden


Jag kom hem, och åkte igen!



Hej alla!
I onsdags åkte jag hem från Nässja & Vera. Men under tiden där hade jag det riktigt härligt. Det vi gjorde mest var att leka med våra kameror. Vi gick långa promenader och tog mängder av bilder på allt möjligt.

Istället för att åka raka vägen hem på onsdagen så stannade jag hemma hos Daniel och sov där en natt. På torsdagen hängde Daniel med hem till mig i Mjölby.

Idag, fredag, åkte vi till Nora igen till den där sommarstugan men den här gången är vi bara familj. Bilden är härifrån Nora. I bakgrunden syns nästan tomten. Bilden är lite.. ljus?

Bilderna från Nässja kommer snart! Så fort jag hinner redigera allihopa :)
puss!

Nu åker jag!

SYNS OM NÅGRA DAGAR!


det börjar dra ihop sig nu

Snart är det dags att åka till Nässja, alltså till Veras typ sommarstuga.
Jag har försökt att sysslesätta mig med saker under hela eftermiddagen. Men det har inte riktigt gått så bra. Slutat med att jag suttit här framför dataskärmen och inte vetat vart jag ska ta vägen - tiden går såå sakta!

Men sen plockade jag fram webb och vanlig kamera. Kände att bilderna blev mer och mer oseriösa för varje knapptryckning. Först från webben. Och sen kommer bilder från när jag hade packat klart. Posera med resväska? Yes!


I fall speechless when I'm looking into your eyes



resväska. stökigt rum. öppet fönster. musik.
vera.

jag packar. det går långsamt. & så är det flera timmar kvar tills jag
är i Nässja, med henne.

jag drack hemma gjord hallonsmoothie förut. det kan man kalla
"en smak av sommaren".

s.o.m.m.a.r



Min finaste har varit hos mig sedan i fredags. Och för lite mer än en timme sen steg han på en buss som skulle ta honom tillbaka till Motala. Det kanns redan lite lustigt. Helt otroligt att man kan vänja sig så snabbt vid att ha honom runt sig dygnet runt. Och sen när han helt plötsligt inte är kvar, känns allt så segt.. så tomt.

I fredags var det Broarnas Dag. För er som inte vet vad det är kan jag förklara lite snabbt att det är som en marknad på kungsgatan (en gata som går rakt genom mjölbys centrum) och så är det lite uppträdanden, musik, dans och tivoli. Allt under en och samma dag. Jag & lite vänner och Daniel var nere på stan hela dagen och en bit in på kvällen. Solen stod högt på himelen under hela tiden. Helt underbart!

I lördags åkte jag & daniel ner till Lundby badet tillsammans med lite vänner också. Inte så värst mycket sol, men förjävla varmt var det. Kvavt kanske är ett bättre ord? Det var iallafall nödvändigt med ett par svalkande dopp för att man inte skulle avlida.

Idag "laddar" jag. Igår kväll blev det lite hastigt beslutat att jag ska åka till Nässja med Vera imorgon! Jag stannar där i några dagar. Sist jag träffa den lilla söta skåningen var i slutet av vinterlovet. Längtar!

lev livet, folks!

Skulle du döpa ditt barn till Passionsfruit..? Eller Mig?



Hellustigt, och ganska kreativt!
http://www.aftonbladet.se/wendela/barn/article7391034.ab

Det var ett jäkla tag sen, ni.



Kan knappt minnas att jag målat NÅGOT sen jag slutade 9an? Det är mer än ett år sen nu. Och jag måste erkänna att det är en lektion som jag saknar att ha i gymnasiet - bild! Bilden var liksom lektionen som man faktiskt tyckte var helt okej och rätt rolig under skoltiden. Nu i gymnasiet kommer jag ha en termin med estetisk verksamhet, i 3an. Sjukt långt kvar.

Men nu när man inte har det i skolan glömmer man lite bort det. Och det blir aldrig att man verkligen sätter sig och målar på fritiden. Inte jag iallafall.

Men idag hittade jag en penna på skrivbordet. Så jag plockade fram ett papper. Musiken strömmade som vanligt ut ur högtalarna. Och jag ritade! Inte nått speciellt imponerande konstverk kanske, men jag tyckte om det. Så jag låter faktiskt er se bilden, haha!

puss!


Yes, vi cyklade!

Jag & Nathalie har kommit in i nått lustigt stadie - vi cyklar!
Bara den här veckan har vi cyklat runt 4 mil. Hur vanligt är det att jag rör migmycket på en vecka? Jag som aldrig brukar göra något som innebär motion eller träning. Men nu så. Beach 2010, here we come! Fast det är nog lite sent att börja "träna" inför den..? Aja!

Hör om dagen cyklade iallafall jag & nathalie fram och tillbaka till Skänninge. Inte direkt efter varandra såklart. Vi stannade i skänninge ett tag och umgicks med jocke. Vi badade i hans lilla pool, käkade lite lunch/middag, köpte glass och halvsov i hans säng. SEN cyklade vi hem igen.

På kvällen käkade jag & mamma grillat hemma hos Tor.
Mums!


You're my sweet sweet medicine, baby

Passade på att fota lite när jag var hemma hos min mormor idag. Hela deras trädgård består av blommor och buskar fyllda med intressanta utseenden, former och kryp. Här är några av bilderna som jag knäppte idag. Fortfarande den gamla och dåliga kameran, ni får stå ut!

men som min pappa sa för ganska länge sen:
det är inte kameran som gör bilderna vackra - det är
personen bakom.


Och där måste jag ju såklart hålla med. Der hjälper inte att du har
en sprillans ny systemkamera. Du kan inte kalla dig fotograf för det.
För att bilderna ska bli bra, framkalla känsla och vad du nu vill ha
ut av dom, så måste man kunna se vinkeln, postitionen och framförallt
motivet.

Jag lär mig fortfarande
och jag har nog kommit en bit på vägen?




RSS 2.0