planer



Jag har plugg att göra. Både idag och imorgon. Men sen på torsdag eftermiddagen är det över, men då lär jag inte ha tillgång till en dator, tror jag.

Planerna ser ut såhär just nu:
onsdag - packa inför torsdagen, plugga
torsdag - sluta 17.00, direkt till Finspång med Sofia (FEST!)
fredag - komma hem från Finspång, packa saker till mamma
lördag - fira påsk ute i strålsnäs
söndag - packa på dagen, åka till Tjällmo (carro) på eftermiddagen (tjejkväll!)
måndag - komma hem från Tjällmo, en vän från sthlm kommer


shine



Nu känns det att våren är påväg. Solen skinner ute och snön är så gott som helt borta. Bara små små fula, steniga och brunvita fläckar kvar.

Jag har en riktigt bra morgon idag. Har min längsta sovmorgon någonsin, så har fått sova i 10 timmar inat.. (Ja, TIO timmar!). Det är nått som aldrig hänt sedan jag började på gymnasiet. Så idag krävs det mycket för att slå ner mitt goda humör.

En sak som både är dålig och bra är att jag inte har en mobil, för den har lämnats in på lagning. Det dåliga är att jag snart kommer märka av en panikångest när jag inte kan kolla klockan när jag vill, smsa när jag vill, ringa, bara klicka runt, kolla bilder och allt ni vet. Men det bra med hela situationen är att jag får mig en "mobil avvänjning" , och den kan behövas. Jag är starkt beroende av att ha min mobil bredvid mig dygnet runt, även när jag sover. Så.. kanske kan komma ifrån det behovet lite nu när jag inte har en mobil alls?

Nu väntas tåget, som förövrigt rullar från Mjölby station om exakt 20 minuter.
puss!

no one else



Igår ställde vi om klockan till sommartid. Men vädret var allt annat än äns vårigt ute. Moln så långt man kunde se, och för att förstöra vår/sommar känslan ämnu mer drack jag soda stream julmust.

Parfymen på bilden fick jag av min älskade pappa när han kom hem till Sverige igen. Tack!

Jag räknar ner nu, 4 dagar. Sen är det ledigt i en vecka och jag älskar't.

puss!

Kort och gott

Helgen har snart passerat, det är söndag idag.
Det har varit en riktigt bra helg. I fredags var vi några tjejer hemma hos Carro ute på landet och hade en riktigt härlig fredag med mat, sång, GH och snack. Kvällen avslutades med att jag och Jenny sov över hos Carro. mys!

Igår kväll firade vi min mamma som fyller 40 på måndag. Läskigt vad tiden går fort. Och min mamma 40 år? Hon ser fortfarande ut som 30. Men grattis mamsen!


Skolan

Är i skolan, matte om ungefär 20 minuter. Sen är det helg som gäller, och den här helgen har varit efterlängtad redan från i måndags morgon. Förlåt för dålig uppdatering, skola har tagit min tid.

Kommer inte uppdatera förrän kanske imorgon igen. Hem till Carro ikväll och sova där.
puss!

Påfågel i busken



Får några veckor sen i bussen till skolan satt jag och kollade ut genom fönstret precis som vanligt. Linn sitter precis bredvid mig och kollar rakt fram och Melanie satt en bit bort. Iallafall. När vi åker förbi ett par buskar ser jag något brunt med typ ett blå grönt huvud och en lång stjärt. Det först jag tänker på är att det är en påfågel, så jag ropar ut så att hela bussen råkade höra att jag hade, på ett mystiskt sätt, sett en vild påfågel i busken. Vi hinner såklart åka förbi djuret innan någon annan riktigt reagerar och när jag kollar mot både Linn och Melanie (jätte extas förstås, jag har ju hittat en fågel!) ser båda två väldigt fundersamma ut.

Ingen trodde på mig. Alla försökte övertyga mig om att det varit en plastpåse. Min tanke var: En plastpåse med fjädrar och ett huvud? No way! Så jag försökte förklara att den liknade en påfågel i kroppsformen, men hade fel färger. En av mina teorier var att det kunde vara en utlänsk fågel som kraschlandat här i Sverige, Norrköping och gick därför omkring skog och buskar. Det trodde heller ingen på.

Precis när jag kommer in i skolans dörrar går Jocke, en lärare, förbi lite tursamt. Får stopp på honom och frågar om det finns en fågel som liknar den jag såg, och JA, kära folket. Det FINNS en fågel, och den lever vilt i Sverige. Fasan heter den, och jag var inte galen!

puss!


Why are we fighting?



Vädret är ruggigt. Snart klar med min Etologi uppsats. Musiken dunkar från datorn, som vanligt. En tom tallrik som förut innehöll fil står framför mig. Och ja.. det är tisdag?

Känns som att jag ligger efter i nästan alla skolämnen. Men det kanske jag egentligen inte gör? Känslan är iallafall jobbig. Och ja, jag gör så gott jag kan för att få bort känslan, men vet inte hur mycket det är meningen att man ska plugga egentligen?

Blir sängen tidigt kväll. Kan behövas.
och så skulle det vara skönt att få fundera över vissa saker när det är tyst och ensamt.
puss


I have no guns



T-R-Ö-T-T

med förbannat stora bokstäver.

Men det praktiska exteriöra Anatomi provet gick galant. Vi fick, enskilt i ett rum, visa ut de olika delarna på en riktigt söt Cocker Spaniel valp. Man blev helt förälskad av det valpiga beteendet när man kom in genom dörren. En valp är så himla unik och söt när den viftar på svansen. Ni vet? När hela kroppen nästan hänger med i viftandet. Ur gullig!

Jag kom precis hem, och ingen vila väntar mig. Alldeles straxt ska vi i familjen iväg hem till Ekströms för att fira Kajsa som fyller 11 idag. Senare efter det måste jag så fort som möjligt dra hem till min pappa för att avsluta min Etologi uppsats. (har inte word på någon dator hemma hos mamsen). Och när det är klart måste jag tillbaka hem till mamma för att försöka hinna läsa så mycket som möjligt ur en engelska bok som ska vara utläst på torsdag. YES! kul. Men vi taggar lov, right?

Innan tåget hem köpte jag, Linn och Carro ett 6-pack med miniglassar. Dom gick åt snabbt - tro mig.
puss!


Exteriör.. what?



Godmorgon. Klockan är alldeles straxt 6, så snart är det dags för mig att gå mot stationen. Kollade mitt Schema för dagen, och orkade inte stänga av datorn direkt, så fick bli lite facebook och så nu på morgonkvisten. Framför ligger en bunt papper med Exteriör Anatomi. Har ett praktiskt prov i det idag. Känns som att jag borde kunna det rätt bra eftersom att vi har jobbat mycket med det, men borde och kan är tydligen inte samma sak. Känner mig plötsligt osäker på alla leder, framförallt fram och bakbenet.

Hade svårt för att somna igår så fått sova lite mindre än 5 timmar inatt. Finns risk att den här dagen kommer gå segt? Vill bara få den avklarad så att jag kan få lägga mig tidigt ikväll och försöka somna lite mer.

Måste göra iordning mig nu innan klockan sticker iväg.
puss!

tagga lovet snart?



Jag och Sofia har snackat lite nu ikväll. Jag planerade lite inför påsklovet som börjar torsdagen den 1/4 och då hittade jag en intressant gymnasiefest i Finspång, där hennes pojkvän bor. Visade den för henne, och hon är lika pepp på det som jag är. Så nu är det bestämt. Finspång den 1/4 blir det övernattning i Finspång och så startar påsklovet med en fest, bokstavligt talat. Blir awesome!

nu blir det dock mindre awesome. Sängen väntar!
puss!


Sommarbild, me like.



Bra morgon - studiedag, utvilad, strålande sol, blå himmel.
Förut i morse var jag ute på en promenad med Sara och hennes hund. Solen värmer verkligen, och vilken härlig känsla det är. Tänker hela tiden på sommaren nu. Längtar och längtar så jag blir galen. Därav bilden, saknar sommarkvällarna.

Idag blir det att sysselsätta sig med mängder av plugg. För att vara mer exakt: Fysik, Exteriör Anatomi, Matte, Etologi, Engelska och helst Spanska. Lockande, verkligen.

Puss på er!


The Green Mile

Igår kväll låg jag framför Tvn, kollade på Family guy. Direkt efter såg jag att det skulle gå en film. Och inte vilken film som helst heller, utan The Green Mile. Min åsikt är att den filmen är en av de bästa filmerna som har gjorts genom tiderna. Filmen är nu 11 år gammal (1999) men är fortfarandra lika bra, om inte lite bättre. Såg den första gången när jag var runt 8-9 år tror jag. Riktigt bra film iallafall och jag tycker att alla borde se den nån gång i sitt liv.

Tänker inte avslöja några saker om det är någon av er som inte sett den, men kan säga att den är både hemsk, obehaglig, vacker och tänkvärd. Har du inte sett den? SE DEN!

Här är trailern till filmen.

sunday morning



Just nu sitter jag och funderar på pappa. Han är i solen och göddar sig nere i Egypten. Dyker, solar och ser livet under ytan. Man är ju lite lagom avis. Men en sak var lite småläskigt. Fick för några dagar sen ett sms från honom där det stod att han var framme. Det läskiga är att han hade stött på en sandstorm och så hade han råkat ut för ett trasigt flygplan. Känns ju väldigt säkert.. Men han mår bra, och har det bra. Och jag börjar sakna honom hemma i Sverige. Snart torsdag?

Föresten så är han så himla ful söt på den här bilden. Tog den någon dag innan han åkte, då han kollade att all utrustning funkade. Charmigt!

puss!

your love is my drug

Senare på fredagkvällen kom lite folk hem till mig. På bilderna är det Ida, jag, Lisa, Nathalie, Jocke, Josse, Jenny, Carro och en till Ida. Fick inga bilder på Jonte, Stoffe och Linus, men ni överlever.

Det sjöngs singstar, spelades musik och så blev det mycket prat, skratt och lite dans. Härlig fredagkväll med andra ord.


Söderköping i Mjölby

I fredags fick Mjölby besök av en Sörpingbo. Lisa (fisa) hängde på mig hem från skolan och stannade hos mig över natten. Vi började fredag eftermiddagen med lite snack, dator och sedan lagade vi tacos.


Bilderna bjur vi lite på.
Och stå ut med att jag är osminkad och alltmänt ful :)

Romme

Här kommer bilderna från när vi åkte skidor i Romme. Bättre sent än aldrig?


Förvirrad?


Bakterie Kultur?



Idag blir det mysis stil på klädvalet. Ett bra val när man ska stå framför en hel klass och hålla en redovisning om Bakterier och allt vad det innebär omkring dessa små, äckliga prickar. Jag tycker inte om bakterier.. Man vet att dom finns där, men man behöver inte prata om dom och påminnas.. En sak jag nästan tycker känns äckligt är när det står klart och tydligt på yoghurt packet man ska äta att den innehåller miljontals nyttiga bakterier. Min hjärna, och jag, bryr mig inte om att dom är nyttiga - dom är fortfarande bakterier!

skola nu. får se om jag hinner ett inlägg senare idag, hemma halv 7. orkar man?
puss!

McSteamy

fin hållning man har när man sitter i soffan med datorn. Ergonomi for life!


Jag har läst i fysikboken. Jag har jobbat några uppgifter. Jag har fastnat när det började bli svårare uppgifter, och nu så sitter jag här. Sicket liv jag har på vardagarna.

Men just nu suktar jag efter att klockan ska slå 21.00. På tvrutan kommer en viss Dr. Mark Sloan, även kallad "McSteamy" att visas, och ja han är min secret lover. Men inte fullt så secret längre, eftersom att jag precis avslöjade mig för er. Grey's Anatomy, en serie man inte får missa helt enkelt. (man går miste om ett par heta killar i uniformer - iallafall läkaruniformer).

Till imorgon längtas det inte överdrivet mycket. Skoldagen kommer att bestå av en redovising, påbörjan av en stor uppsats och en meritpoängslektion, vilket gör att jag slutar 17.00. Ett stort jäkla U-S-C-H.

men nu är det bara 13 minuter kvar. dags att mysa upp sig i soffan med lite gott.
puss!



dancing around

Imorgon åker pappa iväg till Egypten. Ännu en dykresa där han lämnar mig och min bror hemma. Men det är kul för honom att åka runt. Blir också roligt för oss här hemma i Sverige att få se alla bilder sen när han är hemma, trots att man blir riktigt avis på honom. Mest avis blir jag nog över att han kommer vara brun, och jag fortfarande kommer vara vit.

Det här var imorse. Pappa är lite badass och jag är.. jag.


changing my point



Idag är en såndär dag jag vill väldigt mycket, men får väldigt lite.
+25 grader ute, sommar, sova länge, massa pengar osv. Jag kan göra listan lång. Och inget kommer jag att få. Damn.

Idag har jag planerat att ha klack (rätt låg visserligen, men iallafall) till skolan, bara för att det har varit så vårigt väder ett tag. Men jag brukar vara den som har otur med min planering, så jag sa till min bror igårkväll "Imorgon kommer det säkert snöa bara för att jag vill ha klack då". Och gissa? Det har snöat inatt! Snacka om att förstöra vårkänslan med våriga skor.. Men jag tänker inte låta vädret vinna, utan idag ska jag ha dom skorna varesig det är vårväder eller inte under dagen.

puss!

helt nödvändig information

jag är beroende av att få höra musik, annars blir jag på dåligt humör.

jag gillar när folk
pillar i håret, ger massage eller kliar på ryggen.

jag äter knappt några maträtter alls, vilket driver mina vänner till vansinne.

jag säger ja till ganska mycket jag inte borde. Självklart för att jag är så snäll.

jag ger mig sällan in i saker som är för lätta, utan jag gillar utmaningar.

jag är duktig på att göra folk glada, skulle jag tro. Det är iallafall vad jag brukar få höra.

jag blir rädd när min pappa larvar sig och börjar jongelera med knivar!

jag stör mig när mobilen inte funkar, när jag glömt hörlurarna till mobilen eller när Spotify slutar funka av någon lustig anledning.

jag läser ganska mycket, i olika perioder. Nu borde jag börja läsa en engelskabok, men det har jag inte gjort än.

jag är vackrast när jag står bredvid en gris. Nävars.. Jag är nog som vackrast när jag är glad skulle jag tro.

jag skrattar högt och väldigt mycket. Jag är en såndär som har svårt för att inte skratta.

jag är en typisk kollektivåkare som helst sitter ensam i bussen eller tåget.

jag har aldrig tänkt tanken på att slå sönder någons bil, bra va? (eller?)

jag är lycklig när jag har väldigt bra människor omkring mig som jag tycker om.

jag trivs inte på en kina resturang där det inte serveras pommes.

jag är dålig på att hålla i tekniska saker utan att tappa dom.

jag älskar att få ha hög musik och bara dansa.

jag uppskattar
när folk tänker innan dom pratar. Och när man ger en extra tanke till miljön.

jag tror på en bättre värld? att ungdomarna är värdelösa? att vi kommer lösa alla krig? Nja. Jag tror nog på att alla förtjänar en andra chans. 

one two three four, on the floor

Sista tandbilden, jag lovar. Men här ser ni ju skillnaden.
(jag tar tillbaka allt elakt jag någonsing sagt om mina älskdade tandläkare borta i Motala)


Vet ni vad jag gjorde förut idag? Självklart inte. Därför läser ni nu, just för att få reda på det. Jag gick hem till min mamma (ska vara hos pappa) för att kolla in lite av kläderna som jag beställde - några har redan hunnit komma! Skitsnyggt och jag är helnöjd med det som kommit änsålänge. Speciellt kär blev jag i scarfen jag beställde, helt underbar.

När jag kollat prylarna tänkte jag att jag kan ju sitta lite framför datorn. Kom på att min egen dator är ju hemma hos pappa. Gissa vad jag gjorde sen? Terrorisera min brors stationära. Satt där en bra stund med chips och lite cola och mådde super. Han ääääälskar när jag tar över hans dator.

Tyvärr fick jag lämna platsen jag gjort mig hemmasatt vid (datorn) och knalla hem till pappsen igen för att laga mat. Sen blev det storstädning i mitt rum, vilket var alldeles för länge sen. Mina speglar innan städning var ett tydligt bevis på det. Började undra lite vart min spegelbild tagit vägen..

Puss!

the long way around

Igår hade jag en väldigt lång tid att vänta inne i Motala. Fick tandläkar tid 07.10 för att ta bort tandställningen, men sen skulle jag komma tillbaka igen vid 12.20. Jag skulle inte hinna hem och sen tillbaka, så jag fick helt enkelt stanna kvar i motala. Vad gör man inte när man är ensam vid ett "köpcenter"?. Självklart gick jag runt hela dagen och kollade kläder och sånt. Hittade lite tröjor jag skulle kunna tänka mig, men tyvärr tycker inte min plånbok om när jag slösar. Så istället för att "onödigt" köpa tröjor som jag redan har massor av (föresten, kan det verkligen vara onödigt att köpa kläder?) så köpte jag mig ett par nya jeans leggings. Saker att ha på benen har jag lite dåligt om just nu, för jag har växt så mycket på en kort tid.

Nu (06.22) måste jag alldeles strax gå till mitt tåg, så hej!
puss


utan skrot i mun

Jag har hunnit ta några bilder. Känns riktigt bra att le om jag får säga det själv.
Här har ni två nya.


bara så länge

Det här är vad jag gjorde idag. Tog bort skrotet som suttit på mina tänder i mer än 1,5 år. Helt plötsligt tittade ett par raka och fina tänder fram. Visste knappt att dom fanns. Men nu syns dom, och jisses vad lycklig jag är!

Jag får ta bättre bild när jag hinner & orkar.
den här får ni sålänge: Sängen väntar.

puss!


spänning

Gick upp 05.00. Måste börja gå mot en buss 05.30. Vart bussen tar mig avslöjar jag inte nu. Men det är bra, jävligt bra. Och jag har längtat efter den här dagen i typ 2 år. Om ni inte kan lista ut vart jag ska får ni helt enkelt vänta till senare idag. Kommer vara rätt tydligt då, och som jag sa - det är jävligt bra.

jag har köpt en bok, wow?



Min bror, jag och pappa har varit ute på en liten tur i bilen idag. Vi har åkte igenom lite olika städer och ställen och stannat på 3 av dom. Brorsan övningskör inför körkortet och jag är glad att vi inte krockade. Ett av ställena vi stannade på var en affär. Egentligen skulle jag inte köpa nått, men så hittade jag boken (på bilden) och fastnade för den. Så den fick hänga med mig hem helt enkelt.

Champagneflickan - en svensk strippa
Boken berättar den sanna historien om hur en ung svensk kvinna på grund av olyckliga omständigheter tvingas avbryta sina juridikstudier och i stället hamnar mitt i Köpenhamns sexindustri. Där försörjer hon sig som strippa, ända tills en av hennes arbetskamrater blir brutalt mördad. Boken är en öppen och avslöjande skildring av en verklighet som omges av både fördomar och romantiska föreställningar. Med befriande självsdistans berättar Caroline L Jensen om hur det är att arbeta på en strippklubb.


puss!

lördagskväll


Igårkväll var det lördag. Vi passade på att laga god mat och äta en mysig middag tillsammans. Vi brukar alltid vara 5 pers, men igår var det bara pappa, jag och min bror. Lite småmysigt men ändå rätt tomt. Efter maten gjorde vi som ett antal andra miljoner svenskar gjorde igår: Kollade på melodifestivalen. Tyckte att det var rätt okej. Hejade inte riktigt på Anna, men hon är duktig. Helst skulle Erik Saade vunnit tycker jag. Lite mer ös i den än vad det var i Annas låt.

sunny days

Passade på att ta lite kort när Mattias äntligen var i Mjölby. Laddar upp några av bilderna, resten av bilderna får ni inte se. Varför inte? Jo det kan ni ju ta och fundera på.. Nädå :)


Mattias i Mjölby


Min kära vän Mattias kom och hälsade på mig i fredags och sov hos mig. Igår (lördag) åkte han tyvärr hem, men han hade en träff (med bio och allt ni vet) på gång på kvällen, så det var väl bra att han åkte så att han kunde träffa henne. Vi gjorde inte alls mycket. Jag var så himla trött efter Romme resan och allt, så jag kände mig nästan död i kroppen. Men vi tittade på film, snackade, hängde vid datorn, var ute lite grann och såna enkla saker. Mys!

puss!

v.10

Onsdag, torsdag & fredag var tre dagar som gick alldeles för fort. För fort för att jag äns skulle ha tid för att blogga. Kan nämna lite smått om Romme i torsdags: Jag lärde mig tillslut att åka skidor helt okej. Jag skadade mig inte på något sätt, helt otroligt, om man inte räknar med den sjuka träningsvärken dagen efter. Jag hade verkligen en helt fantatisk dag uppe i borlänge med solen skinandes hela dagen! Amanda var den som tog kort, så hoppas att jag kan få tag i dom i veckan så att jag kan ladda upp dom här och låta er se hur det gick för oss.

Russinen skulle se ut som hjärtan. fail!


vårkänsla i mina ådror


Idag såg jag GRÄS. ja, ni lästa rätt. GRÖNT GRÄS!
det firade jag med en Magnum Strawberry White. sommar känsla på det!

Idag beställde jag en väska, shorts, scarf, ett par skor, två tröjor och två armband. Somriga kläder. Och om ungefär 10 dagar är dom hemma hos mig. Längtar! Känner dock att jag kommer få en sjuklig ångest för att det fortfarande är snö ute, när jag sitter och håller upp mina nya sommarkläder. Usch för det. Men vi peppar sommar nu!

Om 3 dagar kommer jag att bryta mina båda ben, och antagligen en arm eller två. Jag ska åka skidor för första gången. Och vi slår till stort: hela skolan kommer vara där och jag kommer åka i riktiga backar. jag kommer bli så bortgjord.

Kommer att sova i Norrköping onsdag till fredag. Så försvinner jag från bloggen, så är det bara för att jag inte har tillgång till dator eller så.
Natti!



från i lördags

Lite bilder.
Klaga inte, vet att jag bara är nybörjare.


hon hade det stormigt

skrattar alltid när jag ser den här bilden.
jag & en trevlig kille vid namn Victor på en fest


Dagen till ära så har jag gjort "massor". Om man räknar sova som mycket, vill säga...

Jag är fruuuuktansvärt trött. Inte sovit så mycket den här lördagsnatten. Men det är helg, och helgen är till för att ha roligt, så sömn är rätt onödigt trots att man får lida för det på söndagen. Mamma tycker nog att jag är den socialaste personen i världen just nu, eller inte. Somnat ett par gånger i soffan, gjort ett ynkligt försök till att lära mig Djurkunskapsprovet, tryckte i mig lite mat och såna neutrala saker. Överdrivet mycket prat har det iallafall inte varit från min sida. Men nu, 4 på dagen, börjar jag piggna till.

Kvällen är planerad att börja vid 5. Då är det repris på Grey's Anatomy som både jag och mamma missade i onsdags. Sen vid klockan 8 är det hög tid att plocka fram morotsstavar, dipp och dricka och sedan kolla på Blåsningen. Och efter det kommer jag att sova vill jag lova.

Jag gick ut på promenad igår och tog en massa kort. Tyvärr inte med systemkameran, men kanske kommer upp lite bilder senare sen så får ni se lite.

Lyssnar på Per Gessle (kors i taket?). Lite sommarkänsla på det.
puss!

lördagmorgon

Solen skiner. Borde kanske gå ut med kameran.
Men just nu har jag kikat runt lite efter lite roliga videos. Eftersom att jag har en sån dålig humor och skrattar åt nästan allt, så får ni några härliga klipp här:




intensive



Här får ni en liten bit av mitt skrivborg. Ytterst intressant.
En högtalare, "pennmugg" med allt möjligt i, en ny lampa, naturgodis (första gången jag köpt naturgodis!), Grey's Anatomy & övriga väldigt gamla och dåliga spel.

Som alla så har det varit, och fortfarande är, fredag idag. Skulle egentligen ha festat men blev inte så. Kände mig inte det minsta pepp på att lämna huset ikväll det minsta. Så nu har jag istället tagit en långdusch, ätit middag med min familj & tända ljus, tagit på mig myskläder och bara tar det lugnt. Känns som att jag behöver lite lugn just nu. Hade ett Fysik prov idag och hur det gick vill jag knappt veta. Sen har jag prov på måndag och tisdag igen, så helgen kommer att få bestå ganska mycket av pluggande. Men jag blickar framåt: Snart är det lov igen!

Nyss installerade jag ett spel som är gjort år 1999. Snacka om att tiden har gått fort: 11 år sen ju! Ska iallafall testa det. Tyckte om det när jag var liten, och är lite nyfiken på hur dålig grafiken egentligen var på den tiden.

puss!



im giving him a chance



Klockan har nyss gått över 21.00 och jag är trött som ett vildsvin. Var uppe vid 5 imorse och strotsa runt i lägenheten. Förvånad att jag lyckades ta mig upp ur sängen när klockan ringer, och inte somnade om - som jag alltid annars brukar göra. Fick lida idag av att jag var lat igår kväll och inte duschade, så var tvungen att gå upp extra tidigt idag. Not okey.

När jag kom hem från skolan idag möts jag av en överlycklig storebror. Snart 19 år och såg ut som om han blvivit 5 igen. Min första tanke var: "och vafan är du så glad för då..?" (jag var rätt trött efter skolan). Sen halv springer han in i köket, jag hänger med bakom honom, och så öppnar han kylskåpet. Min kära bror har "bakat" chokladbollar under dagen.. Intressant dag han måste ha haft?

Imorgon är det skola till 17.00. Börjar läsa mina meritpoäng - Spanska. Betyder att jag kommer hem tidigast 18.30 varje torsdag framöver. Något jag absolut ser framemot!

Nä, börjar bli dags att stänga av datorn och inta position läsa-twilight-för-femte-gången i sängen.
Natti!

american cookies

Jag sitter nu framför datorn, trött och precis pluggat färdigt för kvällen, och äter kakor. Kakor med små choklad bitar i. MUMS!



Säger godnatt till er, och ska försöka hålla uppe uppdateringen i bloggen varje dag, som jag brukar göra. Får inte vara så slarvig som jag varit de senaste dagarna.

puss & natti!

helgen


Bilden har inte med nått att göra :)

Bowling tillsammans med Nathalie, Emma, Jocke och sedan några fler grabbar. Efter bowlingen blev det att vandra hem till mig. Tog oss ungefär en timme. Helt otroligt, tror inte att det tagit så lång tid någonsin innan. Var iallafall hemma hos mig till runt 12, och sedan var folket tvugna att dra sig hemåt.

Resten av helgen var faktiskt helt ointressant. Stannade hemma och försökte vänja mig vid att sova innan 03.00, vilket inte lyckades helt bra. Men jag försökte iallafall, och det är väl nått åtminstonde.

fredag fm

Jag och Carro har somsagt humor.
Tre första är filmer. Ledsen för det dåliga ljudetpå dom två första, men det är inget ni behöver höra. Och så ni vet: inget elakt menat illa någon! vi var bara lite.. flummiga.

Vi fattade inte först att det spelade in.
Kolla på Carro vid 1:02!


Vi åt glass mitt i natten.


Vi hade en ansiktsmask som luktade choklad.
och ja, vi vet att vi bjuder rejält på oss sjävla (dels att vi pratar lustigt i kameran)




Och lite bilder från när vi kletade in ansiktsmask:

Torsdag

Kommer inte förklara exakt utan säger kortfattat:
Michael Jackson - This is it, taco, 2 liter vaniljglass, vara vaken till 06.30 och natthumor!

Och ska också säga: vi har sån jäkla humor!


yeeesh

Förlåt för min RIKTIGT usla uppdatering.
Har varit väääldigt mycket nu. Och kommer vara hela resten av veckan. (prov fredag v9, måndag & tisdag v10).

Men NUU kommer "massinlägg", med andra ord: väldigt många inlägg på raken.

enjoy people!

....

Jag bloggar när jag kommit hem från skolan, okej?

RSS 2.0