godmorgon världen





Kommer ni ihåg 2004 och man tyckte att Jimmy Jansson var söt? Och man lyssnade på den här låten hur mycket som helst?

Tiden flyger, ohja. Den här terminen har varit den bästa jag någonsin upplevt från en skola. Klassen är så himla härlig och jag får hålla på med mitt intresse på skoltid, det kan verkligen inte bli bättre än såhär. Jag tycker om er, H09B, det gör jag verkligen.

Veckan ser jag fram emot. Den är utan så värst mycket plugg och på fredag är vi i djurhuset och har lektion med djuren. Och på fredag är det också bara 3 veckor kvar innan jullovet. Så den här veckan kan bli riktigt bra. Jag känner att jag är positiv denna måndag morgon.

Jag påminner nog lite om killen på bilden som håller runt stolpen. Det är iallafall lite så jag känner just nu. Kan det vara för att jag precis ätit frukost?

"med frukost i kroppen ter sig allt lite bättre"


lördagkvällar är underbara.

NYVAKEN OCH OSMINKAD! :)



Jag har haft en oslagbar lördag kväll.

Som sagt började lördagen med fika och presentöppning med Nathalie. Hon blev jätte glad för presenten!

Efter fikat och en stund på stan tyckte Jocke att vi skulle gå till Lagmanshallen och kolla på fotboll. Fotboll är väl kanske inte riktigt min och nathalies favorit sport, men vi gick dit iallafall men vi gick aldrig in i hallen utan Jocke fick gå ut istället. Efter en stund där så blev det för kallt så vi började gå hem till Nathalie med Jocke med oss.

Väl hemma hos nathalie fick jag låttexten till låten vi ska spela in tillsammans på hennes pappas skiva. Studio och allt, hur läskigt som helst! Men det kommer nog förhoppningsvis gå bra haha.

Vi blev lite sena sen till Thai Hoa, men fint folk kommer ju alltid sent? Vi åt där och det var riktigt trevligt. Efter maten tyckte vi att det var dags att dra nånstans. Det blev Lagmanshallen igen och fotboll?! Tur stannade vi inte där alls länge utan gick ganska snart ut igen.

Vid 11 tiden var vi på stationen en bra stund. Jag och Lena fick trevliga erbjudande av raggarbilar som åkte runt där, mysigt? Nja. Och så har jag klättrat upp på en gran. Och halkat omkull i gräs så nu ligger mina byxor leriga i tvätten.

Väl hemma ringde Johan till mig när jag försökte klä av mig mina tighs jag hade under byxorna. Jag är ju ganska trött och så efter kvällen så min balans var inte riktigt min vän. Jag trillar baklänges och hamnar på rumpan.. Johan garvar åt mig i telefonen, elaking.

Vid 4 tiden på morgonen/natten (?) la jag vi på telefonen.. Sjukt hur länge vi snackade, närmare 4 timmar. Min mobil höll på att ta eld tror jag.

Nu är jag iallafall vaken och mår väl lite som man förtjänar. Trött och seg efter att inte sovit sålänge. Men det är första advent så lite juligt börjar det kännas. Folk tänder ljus och sätter upp julpynt, även hemma hos oss.

puss!

hemma hos nathalie

Vet ni vart jag är? Jo hemma hos Nathalie.
Jocke och hon ligger bakom min rygg just nu och pratar skit om allt möjligt. Jag har tagit hennes dator och lyssnar på musik.

Det "hemliga" jag skulle  bjuda henne  på var en fika  och så har jag gjort ett personligt foto/minnesalbum som jag hoppas  att hon blev glad över och kommer att fylla med rikigt bra minnen.

Vid sex tiden kommer vi tre att knalla oss ner mot Thai Hoa och äta där tillsammans med sex andra trevlig filurer. Det blir garanterat mycket mysigt.

Nu ska jag sluta datanörda mig  och bli lite mer social.
puss!

ps. det funkar inte att ladda upp bilder på blogg.se just. Iallafall inte från nathalies dator :o Så ni får klara er utan någon bild.

dags att dra sig




nu ska jag dra.
ha det bäst, för det lär jag ha det!




jag saknar dig varje sekund.
det gör fortfarande ont..

when you come around

Kolla vad jag hittade. En bild på Lena, Ella och mig från Halloween.



godmorgon!
jag vaknade för en stund sen. Hela fredagen rullade iväg med Modern Warface 2 tillsammans med min bror. Så nu är det lördag. Åt frukost alldeles nyss och mamma har julpyntat hela lägenheten. Nu närmar det sig både min födelsedag och julafton!

Vid 12 ska jag möta upp Nathalie och sen är det är hemlighet vart vi ska och vad vi ska göra. Iallafall änsålänge är det hemligt, vill ju inte att hon på något vis ska få reda på vart vi ska innan vi faktiskt går dit.

Nu innan ska jag göra iordning mig och lite sånt. Vi hörs innan jag drar!
puss

idag är det nathalies dag



Idag fyller min bästavän år.
Hon blir en stor flicka, hela sexton år. Lite äldre, lite klokare?
Jag sitter just nu och lyssnar på när Yiruma spelar piano och tänker igenom
alla de sjuka, galna, mysiga, lustiga, pinsama och underbara minnen jag har
med den här helt otroliga tjejen. För otrolig är verkligen vad hon är.
ett stort grattis till dig på din sexton års dag hjärtat!


Planer för helgen, hm? Fredag vet jag inte riktigt än. Lördag är fullbokad med att fria Nathalie först på förmiddagen och fira henne, bara hon och jag. Kvällen ska också spenderas med Nathalie och även med fler snygga brudar för att äta ute på nån resturang. Alltid trevligt med tjejerna!

På söndag då? Inga planer där än heller. Men det kommer!

puss!

tisdag

Provet idag. Jag trodde att jag skulle få en blackout när jag gick in i lektionssalen. Det fick jag nog lite också. Men vet ni vad? Alla de ----- sidorna som han sagt att vi ska kunna har varit helt meningslösa. Ingenting från boken var med på provet.. Det som vi hade prov på var sånt vi bara pratat lite smått om på lektionerna. Helt totalt meningslöst att stressa upp oss elever ännu mer med onödiga prov.. Bläh!





Nu ska jag alldeles straxt lägga mig. Gissa vad klockan är? 9!
Sen jag började på Himpan har jag blivit så trött.. Beror det kanske på att jag går upp så tidigt? Eller så kanske det bara är att det blir mörkt så fort ute just nu. Det är väldigt tröttsamt om något.

Nu ska jag döda mina växter. Jag tänkte öppna fönstret.. Älskar att sova i ett kallt rum! Tyvär tycker inte mina blommor om det så värst..
puss!

Du simmar ur bild, Kaj!

godmorgon.
Idag är det Kangas prov som gäller, känns  väl inte riktigt okej. Har haft svårt för att plugga in det. Men vi får se hur det går.




Pappa visade mitt ett roligt videoklipp igår. Var verkligen tvungen att lägga upp det  här.
Oteknisk kvinna? jag dööör!




Det är en halvtimme kvar tills jag ska gå till tåget. Just nu håller jag på och äter frulle.
puss!

22112009

Linköping igår då med väl 7 väldigt bra tjejer. Josse hade förberett uppdrag i kuvert som man skulle klara av. Det mesta av uppdragen bestod av pinsamma saker som att krama en snygging, få några killar att vara med på ett gruppfoto och så mycket mer. Riktigt rolig kväll då uppdragen gick super! Vet inte hur många jag kramade om igår. En polis ville kramas också, självklart! Så nu har vi massa bilder på gruppkramar och jag vet inte allt.

Planerna var sen att efter linköping skulle jag och Nathalie till Tranås med 12 tåget från Mjölby. Vi skulle ha blivit hämtade på tranås station och åkt vidare till sommen för att sova där. Men det blev inte så sen, det fanns inte tillräckligt med sovplatser. Så jag drog med mig Nathalie hem till mig och hon sov här inatt.

Nu har nathalie precis gått hem och jag ska börja plugga om en stund. Jag har ett förbannat prov på tisdag.. Kangas prov är så kluriga att plugga på. Tur att jag fick MVG på hans förra prov iallafall, måste ju vara nått bra?



Såhär såg jag och  mamsen ut när vi väntade på New Moon i fredags!


Nu är jag pepp!

Jag är pepp för att:
- snart ska jag till lkpg med världens bästa tjejer
- jag såg New Moon premiären igår
- vi fick ingen böter igår!
- det är helg
- vi är bjudna på fest i lkpg ikväll, men vi vet iförsig inte om vi ska dit


ciao!

 

"awzå, vi är zå fwett c00la"

Idag fick jag traska hem genom spöregn igen. Det borde finnas en Ogilla knapp på både facebook och blogg.se? Men lydigt gick jag till frisören idag som hon bett mig göra igår, och jag fick faktiskt en klipptid.

Så klippa mig den 10/12 15.30. Det enda problemet är att jag inte har slutat skolan 15.30, och får räkna med att åka minst 1,5 timme från skolan innan klipptiden för att hinna med den. Jag får väl antaligen bli sjuk efter lunchen eller så måsta jag nog till "tandläkaren". Fy skäms Fanny..




Jag tycker att bilden är snygg. Särskilt Robin är snygg på den, för det är på han som "dvärg" saken syns mest. Ja och vilma måste redan vara små? Jo, så är det nog.

imorgon är det New Moon! mamma och jag sitter på VIP platserna (man får väl kalla parkett för vip?). jag har redan köpt godiset till det och ska INTE äta upp allt innan imorgon kväll.

/f

onödigt gott

Nu är mamma hemma. Hon har köpt julmust!
jag älskar julmust, bara för att den är så julig och mustig.

det gjorde nog min dag bra igen. 




visst är det intressant?





onsdag

Jag har traskat hem i spöregn från resecentrum. I norrköping dög vädret, inte så illa. I mjölby kan det ta och sticka upp nåt för här regnar det. Som vanligt kanske? Min dag blev genast mycket dystrare..

På vägen hem tänkte jag beställa klipptid så att jag får klippa mig innan min födelsedag som är den 12/12. Hon tyckte jag skulle komma imorgon istället och prata med någon Malin om sena klipptider. Det försämrade min dag lite mer, ingen klipptid beställd.

Nu när jag är hemma vet jag hur mycket skola som väntar på mig. Skriver en rapport som snart är 20 sidor dataskrivet och så har jag minst 3 sidor i matteboken att bli klar med. Snacka om att försämra dagen ÄNNU mer.

Men mamma ringde nyss. Hon sa att det bli tacos ikväll. Och att det är Grey's anatomy också! Så dagen ljusnar nog ändå litegranna.

Föresten, får lärare mobba elever med att måla dom stort på tavlan inför klassen?
yesh, våra lärare får det. för vi mobbar dom minst lika mycket tillbaka :)


secret paus?



Hej alla!
Nu var det pinsamt länge sen jag skrev, jag vet. Det känns inte alls bra, förlåt. Det har varit så mycket i skolan och runt mig så bloggen har blivit lite bortglömd, hur nu det gick till. Hur kan jag glömma bort att blogga när man gjort så gott som varje
dag i snart ett år?

Vad jag har gjort behöver jag inte berätta här, för det kan bli ganska långtråkigt. Det mesta handlar faktiskt om plugget, helt sjukt hur mycket det varit.

Vid den här tiden har jag egentligen Arbetsmiljö och Säkerhet, men jag är hemma från skolan idag. Igår tog jag Svininfluensa vaccinet och började på kvällen må ganska dåligt. När jag skulle gå upp i morse var det inte bättre så jag gick tillbaka till sängen och sov i 4 timmar till. Nu sitter jag på msn och pratar med Johan. Idag ska jag väl bara ta det lungt så att jag är pigg till imorgon då jag förhoppningsvis ska till skolan igen.

Ha en bra dag!

tänk om ett dygn var 48h?



Godmorgon!

Klockan är nu halv 05.34 och jag har både hunnit med frukost och en dusch. Ibland är man morgonpigg.

I måndags, tisdags och igår har jag haft så extremt mycket att göra  i skolan så jag blev tvungen att lägga både min fritid och bloggen åtsidan när jag kom hem från skolan och fortsätta jobba med skolarbete hela eftermiddagen. Det lär jag behöva göra idag och imorgon också.. Inget kul alls! Det börjar ju dra ihop sig inför terminslut och jullov, så lärarna har gett oss mycket inlämningsuppgifter och prov i deras kurser. Men snart är det lov igen, och det kommer bli underbart!

I helgen hinns det nog med lite skolarbete igen, så att jag blir klar till nästa vecka då det mesta ska vara inne. Annars så är det en hemlig sak som också händer i helgen. Jag tänker inte avslöja än vad det är, men ni kommer att få ledtrådar lite då och då.

Nu måste jag skörda på Farmville (facebook) och sen ska jag skriva lite på en Miljörapport som ska till skolan.
Ha en bra dag!

en helg sådär


Hejhej.
Jag trodde att jag skulle hinna med att blogga efter dopet, som förövrigt var väldigt fint. Men så blev det inte. Fick reda på att vi skulle få gäster under kvällen, och sammanlagt var vi 15 pers hemma hos oss i våran lägenhet. Men det var roligt. Tyvär hamnade jag efter lite på plugget som jag också trodde att jag skulle hunnit med, men det tog jag ifatt idag.

Påtal om idag. Jag har mest suttit och pluggat och så har jag varit ute på en lång promenad. Jag körde fast på lite uppgifter i Matteboken, och jag skickade ett litet sms till Mr X om att han skulle vara jätte snäll om han kom och hjälpte mig. Inte trodde jag att han faktiskt ville ställa upp på det, men tro det eller ej, han kom och gjorde verkligen sitt bästa för att hjälpa mig med uppgifterna.

När vi inte orkade med matte längre satte vi på ps3 och spelade det nyaste TEKKEN-spelet, men gick över lite senare till Guitar Hero.

Nu ska jag lägga mig tänkte jag. Egentligen är jag inte så trött, men jag tänkte läsa en timme eller så och då brukar jag tillslut kunna somna ändå.

natti!



Här kommer några bilder från dopet :)
Tyvär sitter jag sämst till, så bilderna från kyrkan blev inte alls bra.

Inne i kyrkan :)



Systrarna Ronja och Carro sjöng solo.



Även Gabriella sjöng solo.



Efter kyrkan. Ronja, Gabriella & Carro.



Inne i församlingshemmet hade dom gjort det jätte mysigt.



Lena och Nathalie väntar på smörgåstårta.



Sista bilden får bli en på Ella. Tyvär en ganska dålig bildkvalite, men Ella är fin som vanligt.

bildbomb från himpan

Godmorgon!
Har inte skrivit så mycket de senaste dagarna eftersom att jag inte hunnit med det helt enkelt. Jag har en nolifer-helg framför mig med plugg. Det är bara en rolig sak i helgen och det är att jag ska på dop idag. Min kompis Ella ska döpa sin dotter, hon ska bli en Wilma Cecilia Maria Linderoth.

Jag skriver mer sen innan dopet eller efter. Antagligen efter, då jag kommer ha bilder från det. Men sålänge får ni en bildbomb på lite bilder från Himpan, på de bästa tjejerna där.

Mina russin och Carros nötter (hon är en nöt)



Carro med Nöten och Jag med Russinet




Linn städar en av tamråttburarna, och ser själv lite råttlik ut?




En bebis råtta :>




Amanda och Carro "räknar" matte (:




Utan nöten och russinet




Vi har nån seriös lektion om Växthuseffekten




Påväg mot Lidl i snövädret :>




Isabelles haka, Amanda, Carro och en kliande Lisa




Sofia och Isabelle gjorde nåt på nån lektion





puss!

 


Bara för att det är fredag, have fun

Ja, tro det om ni vill, men enligt uppgift är detta hämtat urdomstolsförhandlingar vid Oslo Tingsrätt. Vissa är ju riktigt bra :)

Advokaten: -Är Ni sexuellt aktiv?
Vittnet:
-Nej, jag bara ligger där...


Advokaten: -Vilken är Din födelsedag?
Vittnet: -Den 18 Juli.
Advokaten: -Vilket år?
Vittnet: -Varje år.

Advokaten: -Hur gammal är er son, han som fortfarande bor hemma hos er?
Vittnet: -Jag minns inte riktigt, 38 eller 35?
Advokaten: -Hur länge har han bott hos er?
Vittnet: -I 45 år nu...

Advokaten: -Vad var de första er man sa till er i morse?
Vittnet: - Han sa "Vart är jag, Mona?".
Advokaten: -Och varför bekymrade detta er?
Vittnet: - För att mitt namn är Susanne...

Advokaten: - Säg mig, doktor..., är det inte så att om en människa dör
i sömnen, så vet hon inte om det förrän morgonen därpå?
Vittnet: - Blev du verkligen godkänd som advokat?

Advokaten: - Var du närvarande när du blev fotograferad?
Vittnet: - Skojar du med mig?

Advokaten: - Så barnet blev alltså till den 8 Augusti?
Vittnet: - Ja.
Advokaten: - Kan du redogöra för vad du gjorde vid denna tidpunkt?
Vittnet: - Eh..., jag blev knullad...

Advokaten: - Hon hade alltså tre barn, stämmer det?
Vittnet: - Ja.
Advokaten: - Hur många av dessa var pojkar?
Vittnet: - Ingen av dom.
Advokaten: - Var några av dom flickor?
Vittnet: - Skojar du med mig? Jag tror jag behöver en ny advokat.
Herr Domare, kan jag få en ny advokat?

Advokaten: - Hur avslutades ert äktenskap?
Vittnet: - Genom döden.
Advokaten: - Och vems död var det som avslutade äktenskapet?
Vittnet: - Vems död tror DU avslutade äktenskapet?

Advokaten: - Doktorn, hur många obduktioner har ni genomfört på döda
människor?
Vittnet: - Alla mina obduktioner har varit på döda människor? Vill ni
att jag skall upprepa det?

Advokaten: - Minns ni vid vilken tidpunkt ni obducerade den döde?
Vittnet: - Obduktionen påbörjades kring klockan halv nio på kvällen.
Advokaten: - Var herr Danielsen död vid denna tidpunkt?
Vittnet: - Nej, han satt på bordet och undrade varför jag obducerade
honom...

Advokaten: - Doktor, innan ni påbörjade obduktionen, kollade ni om den
döde hade någon puls?
Vittnet: - Nej.
Advokaten: - Kollade ni blodtrycket?
Vittnet: - Nej.
Advokaten: - Kollade ni om den döde andades?
Vittnet: - Nej.
Advokaten: - Så det kan alltså ha varit så att patienten var vid liv
när ni påbörjade obduktionen?
Vittnet: - Nej.
Advokaten: - Hur kan ni vara så säker, doktorn?
Vittnet: - För att patientens hjärna låg i en glasburk på bordet
bredvid.
Advokaten: - Jag förstår, men kan det inte ha funnits en chans att
patienten fortfarande var vid liv?
Vittnet: - Jo, det kan tänkas att patienten var vid liv. Och jobbade
som advokat.

 

 


It's all about the -music-

en av många tusen låtar som är helt okej
sjung med om du har lust :)



Nu tänkte jag skriva om en sak som ligger ruskigt högt upp på min behöver-dagligen lista, nämligen Musik.

Ja, vart ska man börja egentligen.. Musik. Ordet kan betyda så himla mycket olika saker från individ till individ. Testa att säga det för dig själv i ditt huvud och se vad som kommer upp just i dina tankar.

För mig betyder musik väldigt mycket. Jag älskar att lyssna på låtar som jag känner passar in bra på hur jag känner, hur jag är och på saker som händer runt mig. Såna låtar berör mig verkligen och jag brukar oftast fastna för en sån låt en längre tid. En sån låt är just nu tex Kom Änglar - Lars Winnerbäck, som jag tycker att ni ska lyssna på.

Ibland är det däremot bara skönt att lyssna på vissa låtar som man egentligen inte känner igen sig i, bara att dom har ett härligt "gung" i sig som man känner att man tycker om att lyssa på. Man blir lite glad av låten och känner sig mer.. pigg? Avslappnad? Svårt att förklara känslan.

Sen finns det ju den där musiken som man älskar att ha den högsta basen igång på. Den man gärna festar och dansar till. Måste dunka högt och högtalarna ska få hela golvet att skaka, underbart.

Och när man är arg då? Finns det något bättre än tex Bullet for my Valentine då? Skulle inte tro det. Inte för mig iallafall. När jag känner mig riktigt förbannat brukar jag dra till med rock, punk, metal och allt vad det heter. Skrikigt och högt ska det vara.

Man kan bokstavligt talat säga att jag är beroende av min musik. Det går inte en dag utan att jag lyssnar på det.
Musik mässigt kan en dag för mig se ut såhär:
- Spotify när jag vaknar
- Mobilen på tåget till skolan
- Mobilen ibland på bussen från stationen till skolan (åker först tåg sen buss)
- Mobil på bussen från skolan till Norrköpingsstation
- Mobilen på tåget hem från norrköping till mjölby
- Mobilen när jag pluggar
- Spotify framför datorn på kvällen
- Mobilen om jag är ute och går/springer
- Mobilen på hög volym i badrummet när jag duschar ibland
- Mobilen när jag ska sova ibland

Jag vill alltid ha musik runt omkring mig för musik påverkar mig, mina känslor och tankar så mycket varje dag. Det kan göra mig så förbannad ibland, och ibland så sjukt nere. Men oftast lyssnar jag på musik som gör mig glad, som gör något gott för mig. För mig är musik som "gratis terapi", om man kan kalla det så. Men eftersom att jag så ofta använder min mobil för att lyssna på musik så dras väldigt mycket batteri från den, och jag måste nästan ladda den varje dag. Självmord för min stackars mobil, tycker nästan synd om den.

Jag har en väldigt bred musiksmak vill jag lova. Allt från löjliga kärleksballader till riktig hård musik.
Här är några av mina favoriter, just nu.
(jag ändrar mig och hittar nya hela tiden)

- Lars Winnerbäck
- Blink 182
- Sum 41
- Billy Talent
- My Chemical Romance
- Colbie Caillat
- James Blunt
- Green Day
- Kimya Dawson
- Lady Gaga
- Westlife
- Neverstore
- Nirvana
- Paramore
- Red Hot Chili Peppers

nää, nu får det räcka.
Ha en bra kväll gott folk! :)
puss!


är det du som är problemet..?



Förlåt för dålig uppdatering, internet fungerar lite som det själv vill här hemma hos mamma :)


Är det du som är problemet?
Jag har märkt av att många ungdommar ofta mår dåligt i "vår generation". Inte fysiskt, utan psykist. Jag tänker på det där lilla utseendemonstret som har satt sig i våra hjärnor och hela tiden maler och maler på om negativa saker. Det där lilla monstret ger inte upp, utan envisas med att sprida skit runt omkring sig. På det sättet kommer dessa oändliga tankarna "Jag duger inte", "Jag är inte tillräckligt snygg", "Jag är tjock - jag måste banta". Varför egentligen kan man ju undra? "Jag har så ful näsa!". Vad ska man göra åt en sån sak? Att man tycker sin näsa är ful? Det finns inte så mycket att göra åt den saken, för du föddes med just den näsan. Det är bara i ditt huvud som du tror att alla andra också tycker att du har en ful näsa. Din hjärna får för sig att just din näsa skulle vara som någon larmsignal som hela världen ser och tycker illa om, just din fula näsa.

Nej, din näsa är ingen röd blinkande lampa som drar till sig uppmärksamhet på 100 meters avstånd.  Det är bara du som ser det, som tänker på det och som bryr sig.

Det är vi ungdommar som lider mest av utseendefixering, och det är bara vi som kan bekämpa det. Hur svårt ska det vara att faktiskt bara acceptera sig själv för den man är och för hur man ser ut? Det är nog inte så lätt för folk som levt hela sitt liv med att se ner på sig själva, och ännu svårare om personen envisas om att utseendemonstret i dess huvud har rätt - när det inte har det.

Själv har jag alltid stått på mig och haft ett riktigt bra självförtroende. Alla har brister, det gäller bara att själv inse att man har dom och hur mycket man än klagar och tjatar om dom så hjälper det inte, det blir inte bättre. Acceptera dig själv, sen accepterar andra dig!

Jag vet somsagt att jag har brister men jag skäms inte över det. Jag är stolt över att vara jag, varsesig att jag är kort, har små bröst, en ganska ful profil och en liten rumpa.

Ge det en liten eftertanke iallafall:
Måste jag verkligen ändra på mig, för att vara nöjd?

det blir knappast bättre :)



Hejhej :)
Jag kom precis hem från en springrunda på 2,5an. Jag har ju nämligen bestämt mig för ett nyttigare liv, om ni kommer ihåg? Jag trodde inte att jag skulle klara att springa 2,5an på 14 min, jag trodde att jag skulla vara sämre. Förr sprang jag på 13 så jag trodde att jag åtminstonde skulle ligga över 15 minutersgränser nu, men icke sa nicke, så jag känner mig lite stolt.

Sen efter maten, som mamma står och gör just nu, ska Nathalie och kanske Maria komma hit till mig. Det blir en bra avslutning på ett förjävla bra lov, om jag får säga det själv.

Lovet
Det har gått för fort som det alltid gör! Veckan har rusat förbi i 210km/h. Varje dag har varit så sjukt bra. Det här har nog varit det bästa lovet på länge och det känns så jäkla underbart. Ingen dag har varit den andra lik och det har gjort det här lovet intressantare än de flesta loven.

Lite av det jag har hunnit med:

- Träffa familj och släkt
- Spenderat ganska mycket tid med Mr x
- Halloween myskväll
- Halloween fest
- Sovit på ett golv, alltid bra.
- Träffat mycket bra människor
- Träffat folk jag inte sett på länge
- Ätit isglass och fikat
- Rört på mig med promenader och springturer
- Sovit borta, såklart
- Kollat skräckfilmer
- Stannat uppe till halv 6 på morgonen
- Varit ute med vänner om nätterna
- haft en förjävla bra vecka!


RSS 2.0