Happy Halloween



Hej allesammans!
Jag sitter med en Jordgubbsfanta bredvid mig och lyssnar på Butterfly fly away - Miley Cyrus på Spotify. Har ni inte spotify skulle jag rekomendera att ni skaffar det om ni tycker om musik, det är verkligen bra. Men jag började inte skriva nu för att prata om Spotify. Jag tänkte först och främst säga Happy Halloween till er. För om jag har fattat allt rätt är det idag som man ska gå Trick or Treat?

Igårkväll skulle ju jag till gårn med lite människor för att lyssna när PJ spelade. Jag missade tyvär det.. Middagen blev försenad så när jag väl skulle dra ner så får jag ett sms från Nathalie där hon säger att dom drar från gårn för PJ hade precis spelat klart. Vi bestämer att vi ses nere på Valentino istället, bara Nathalie, jag och Jocke. Vi är ett tag där och sen går vi till stationen, det var för kallt utomhus. Väl inne på stationen är det bråk mellan en alkistjej och en alkogubbe, välkommen till härliga Mjölby typ. En vanlig syn i våran lilla, mysiga stad.

Vid halv 21.30 eller nåt hör mr X av sig och möter mig vid Ica. Han och jag går hem till hans mormor och morfars lägenhet och är där ensamna för dom är i Finland. Vi kollade på film och hade det bara bra. Klockan börjar sen närma sig 2 på natten och att gå hem börjar bli aktuellt. Men snäll som han är får jag sova där hos honom, så det gör jag.


Så fort jag blivit klart med det här långa och ganska ointressanta inlägget ska jag och min bror gå en sväng, och sen ska vi till Ica för att köpa godis. Ikväll blir det nämligen Skräckfilm tillsammans med familjen och kanske nån mer?

pussar!

gårdag och dagen

Igår var det verkligen jätte kul tjejer! och ett extra stort tack till Lena som var värd!
Det första som hände när vi kom dit var att alla tillsammans lagade en Tacotårta som såg riktigt god ut. Sen åt vi såklart det vi lagat och den VAR god också. Det är något jag skulle kunna tänka mig att göra hemma nångång med familjen. Sen rullade kvällen på med snack, film, lite dans och sång och självklart mycket skratt. Som vanligt med flickorna, eller vad säger ni? Helt plöstligt hade klockan gått och blivit straxt efter 1 och det började bli dags att gå hemåt. Tyvär tog inte så många kort med min kamera, jag glömde helt ärligt bort att jag hade med mig den senare på kvällen. Däremot finns det bilder från kvällen på de andras kameror så jag ska försöka få tag i dom och sen kommer ni att få se dom :)

När mamma kommer hem vid 6 ska vi äta potatisgratäng och fläskfilé, mums. Sen ska jag, Robin, Nathalie, Jocke och Johanna ner till gårn för att kolla in när PJ spelar med sitt band. Blir nog bra. Senare efter det vet jag inte riktigt än vart jag tar vägen, men det löser sig. Det gör det ju alltid :)

puss!


Här är mina riktigt coola fanta flaskor föresten!
ledsen för riktigt usel bildkvalité :(


"Krämsoda" och Jordgubb

yo brushan, I'm a gangsta!



Näfan, nu ska jag dra mig. Utklädd till gangster, riktigt läskigt liksom. Nån på festen kanske blir lite rädd? Skulle inte tro det :)

Btw, nån som har hört talas om Jordgubbsfanta och Krämfanta? Inte? Kan visa imorgon vad det är för något, det är jätte gott iallafall :)
ciao!

yesh, jag har ont

Gick upp 07.40 imorse, helt otroligt att jag lyckades ta mig upp ur sängen vid den tiden. Men jag var ju tvungen, hade en busstid att passa till tandläkaren i Motala. Och väl hos tandläkarn så bytte dom båge, satte dit en "kedja" och så gjorde dom att gummisnoddarna skulle bli kraftigare. Fyfan vilken värk jag har i munnen just nu, och än har inte det värsta börjat kännas än. Det är alltid som värst morgonen efter!

Men efter Tandläkaren så kom Mattias ner till Stan och där gick vi runt lite i affärer. Jag köpte en låtsas kniv till ikväll då jag ska på Halloweenfest och jag behövde kniven till min "maskering". Jag köpte också ett par urgulliga och varma stickade vantar, älskar dom!

Sen tog vi en fika och jag åt den godaste kladdkakan jag någonsin ätit i mitt liv, helt seriöst!


Tha Monster and Mattöjas


Jag & Mattias och våran lilla gula boll


Mums säger jag bara.


Nu ska jag städa, packa och göra iordning mig. Mitt rum ser förjävligt ut, och jag sover hos mamma ikväll så jag måste packa ihop mina saker. puss!


bildbomb

Ja, här kommer några få bilder från de senaste dagarna då min blogg inte varit så aktiv då jag inte hann eller inte hade internet. Bilderna från halloween firandet i måndags har jag inte fått tag riktigt än. Eller jo, några bilder från när vi skulle sova/vaknade, men inte mer. Så dom bilderna när vi faktiskt är utklädda kommer senare :)

ENJOY! :>

Det var nån dag som nathalie hade gula byxor, och jag tyckte dom var
riktigt fräna, så dom fick hamna här på bloggen.


Halloween, behöver jag säga nåt mer? Jo, jag har sämst fantasi, i know.


Igår, och nathalie göms bakom blixten :(


Igår också. Hon mördar nog mig för den här bilden.


Ida och Julia, två söta och riktigt snälla tjejer :)


Julia igen :)


Jag och en mycket saknad Lyngstad <3


Vi har våra stunder :)


Känner att jag inte behöver skriva en så avancerad komentar om den här..


Nångång under natten i måndags :>


Jag och Lyngstad får avsluta :)

Onsdag



Jag drog en sväng ner till stan och träffa en mycket saknad vän nämligen Lyngstad. Med sig hade hon två jätte snälla tjejer som heter Julia och Ida. Vi åt på Daves, vilket var ganska underhållande tillsammans med dom där tjejerna. Sen gick vi runt lite i affärer, bla. KICKS så jag kunde köpa mig en ny kajal. Sen drog vi en fika på Skånska, och fika sitter aldrig fel. Efter fiket var dom tvugna att dra sig hemåt, så det gjorde jag också.

Jag hann knappt hem innan jag var påväg nån annanstans. Hann bara med att byta om till mer promenadvänliga kläder och sen gick jag i rask takt hem till Nathalie för att hämta upp henne. När hon väl var med så gick vi förbi familjen Ekström och hämtade upp en "valp", Svante. Han fick hänga med på vår promenad. Vi skulle ha gått spåret som är 5 km långt men Nathalie sig inte riktigt frisk så vi tog 2,5an istället.

När vi kom ut från motionspåret i skogen lämnade vi först av Svante där han skulle vara och sen följde jag henne hem för att sedan själv gå raskt hemåt. Väl hemma hinner jag inte med alls mycket innan pappa kommer hem och drar med mig till en Thai affär för att köpa saker till en Wokk (stavas det äns så?) och sen åkte vi till Ica. Lite hastigt och spontant bestämer vi oss för att köpa Vaniljsås och baka äpplekaka när vi kommer hem.

Och bakning blev det också! Gott med för den delen. Jag och min bror satt och kollade på filmen Up medan vi tryckte i oss äpplekaka. "Livet är till för att njuta" som min pappa ibland säger, och ohja vad det stämmer bra ibland.

Imorgon ska jag till tandläkaren i Motala, och efter det tänkte jag och Mattias passa på och ta en fika när jag ändå är i hans stad.

Nu vill pappa att jag ska hjäla han att vika tvätten så puss!

godmorgon :)



Godmorgon!
Jag har börjat sakna utlandet ganska rejält nu. Bilden ovan är tagen i Egypten den 3de mars 2008 och det var den senaste utlandsresan vi var på, så det var ett tag sen vi åkte. För danmark och sånt räknas ju inte som utlandet enligt mig. Därför vill jag åka iväg, snart! Pappa har varit i Grekland nyligen och blev brun, sådär lagom fusk. Men nästa resa tror jag att jag och min bror får hänga på, annars får jag väl ta i hårdhandskarna och tvinga med oss :)

Snar ska jag göra iordning mig lite och så, för sen ska jag dra ner till stan och gå där med Lyngstad och hennes vän Ida. Efter mjölbycity (haha, det är så stort menar jag) ska jag dra ut Nathalie till motionsspåret som är 5 km långt. Nu jävlar ska fläsket röras!

pussar
och bilder från de senaste dagarna kommer nångång under dagen!

vad tror ni?

Jag ber om ursäkt för den ruskigt dåliga uppdateringen,
jag har inte haft tid!
+ bilder från igår kommer imorgon!



Ja, vad tror ni om videoklippet?
Är det förstorat av media? Fejkar hon? Är det sant? Tänker du vaccinera dig? Tänker du inte det?

De första vaccinationerna börjar nu. I skolan kommer vi elever att få välja själva om vi vill ta sprutan eller inte. Personligen vill jag helst inte ta den. Dels för att jag är så extremt sprut rädd men också för att det känns som att den är rätt värdelös. Jag vet att det finns väldigt många delade meningar om att sprutan är "värdelös", men det är så jag känner iallafall, värdelös. Är inte den värsta vågen med sjuka över? Jag tycker då inte att influensan blev så extremt farlig som media först förespråkade och skrämde upp folk med, jag har knappt märkt av nån skillnad alls om jag ska vara ärlig. Men visst,om jag faktiskt skulle råka stöta på viruset och inte vara vaccinerad så kan det gå riktigt illa om jag skulle ha lite otur. Så det här beslutet med att ta sprutan eller inte har jag svårt att ta. Jag gillar inte att skjuta upp saker, men just nu känns det bra att jag har mer än en vecka på mig att bestäma mig.

Nu lite kort om dagen:
Igår firade jag Maria hemma hos henne med lite människor. Det var "halloweenfest" men inte riktigt fest. Mer som en myskväll eller så. Vi sov där och gick väl och la oss vid 3 hugget, och jag har nog inte sovit så illa på länge. Jag låg på ett tunt underlag med en sovsäck på golvet. Skönt va? Gissa om jag kände mig stel i hela kroppen i morse och hade ont i ryggen? usch.

Vi vaknade och tog det mest lugnt. Vid 4 tiden var jag hemma men sen straxt efter halv 5 kommer Nathalie, Jocke och Chrille till mig, och en stund efter det kommer Maria. Vi gjorde inte så  mycket direkt, utan vi var bara ute och "njöt" av det härliga vädret.

Nu äter jag lite kvällsmat och ska spela lite Source Forts med broder min, natti på er!

tandläkarn

Nu ska jag springa iväg till tandläkaren, vi hörs sen!
puss!

man får faktiskt slöa ibland

Blogg.se slutade att fungera förut. Det störde mig, för jag hade ett värsta bra blogginlägg i huvudet. Det fick stanna där och nu kommer jag inte ihåg vad det var. Måste varit mina elaka monster i hjärnan som åt upp mitt minne, visst?

Nu blir det säng för mig. Tidigt. Hamnade inte i sängen förrän halv 6 imorse ÄVEN att jag tänka lägga mig redan vid 4. Lustigt att saker oftast inte blir som man tänkt sig. Men jag sov länge ändå. Vaknade 12.20 idag, och det var skööönt.

Idag har jag mest varit en soffpotatis:
vaknade
satt vid datorn
låg i soffan med mitt sängtäcke och kudde
låg fortfarande i soffan
åt en pizza
kom hem och halvsov i soffan
SEN gick jag ut en sväng med en person
och NU sitter jag framför en dator.

yay!
pussar

nattligt värre



Jag hittade den här sjuk söta videon på youtube. Skulle inte tacka nej till den sötnosen!

Är det idag man byter till vintertid? För min dataklocka står på 03.12 men den "manuella" är 04.12.. Borde väl vara så att det är vintertid, för annars blir jag ju lite fundersam. För varför skulle en klocka på datorn ändra sig automatiskt?

Men somsagt så är klockan 4 (om man inte räknar med vintertiden) och det börjar bli dags att lägga sig. Ikväll har min familj, som tidigare nämt, haft matgäser. Min farmor och hennes man var här på middag och åkte inte hem förrän halv 2 ungefär. Vi sjöng SingStar och umgicks mest. Det här SingStar är välanvänt hemma hos oss!

Nu får ni som är vakna sova skönt när ni väl lägger er, och ni andra som redan somnat: Fortsätt att sova!
puss!

Tillbaka nu :)

Jag ger er nyduschade och osminkade bilder, snyggt va? ;)



Hejhej!
Nu har jag kommit hem till pappa och här fungerar internet perfekt. Jag trodde att internet hemma hos mamma skulle fungera när jag kommit hem från skolan i torsdags men tydligen inte, men till nästa vecka bör det vara fixat där. Men nu är jag hemma hos min far och här ska jag vara hela lovet, dvs jag har internet hela veckan!


Och somsagt, nu har vi äntligen fått lov! Det fick vi igår eftermiddag. Jag har nog inte insett än att jag är ledig på måndag, men det kommer. Tänk er att få sova längre än 05.00 på en måndag morgon? Ofattbart!

Den veckan som varit gick verkligen fort. Hade två prov som antagligen gick super (det kändes så i vilket fall) och några av kvällarna efter att jag pluggat har jag fått besök av den hemliga X, och det har inte varit så dumt det heller. Sen har dagarna bara rullat på och helt plötsligt var det sista dagen innan lovet. Sista lektionen vi hade var Datakunskap med Jocke, det kan knappast bli bättre. Roligare lärare tror jag inte att man kan hitta om jag ska vara ärlig. Sen efter skolan mötte Nathalie upp mig på stationen och vi mötte Jocke. Sen hängde jag med dom två och Maria en stund, till 9 eller så. Sen var det för kallt och jag drog mig hemåt. Mesig är jag, jag klarar inte av kyla haha. När jag kom in var jag lite social med min familj och så sjöng jag SingStar med Vilma.

Idag har jag sovit och bara tagit det lugnt. Ska snart till köket och hjälpa pappa att duka fint för vi får lite matgäster. Sen efter middagen träffar jag nog nån?

puss!

R.I.P Internet

Ledsen för extrem dålig uppdatering men mitt internet har inte varit min bästa vän de senaste dagarna, men nu ska det nog vara fixat där hemma (är i skolan just nu). Så det ska det bli ändring på! :)

men nu ska jag jobba med nån Examenuppgift på datakunskapen så vi hörs senare ist!
puss!


sundag :)

Igår hade jag en riktigt bra, men ganska lugn kväll. Jag mötte upp secret mr X och sen gick vi hem till min pappa för att hämta lite saker, bla. min borttappade kamera som jag hittat hos pappa. På vägen mötte vi Jennifer också och hon hängde på oss hem till min mamma sen. Efter en stund hemma hos mig drog vi oss vidare hem till Nathalie och såg på skräckfilm, Barnhemmet. Den var mer sjuk än läskig.. Vid halv 11 eller nåt så drog vi ut och mötte PJ. Vi var ute en stund och gjorde inte alls mycket utan gick mest omkring. Förjävla kallt var det iallafall! Vid ett tiden drog vi oss hemåt och det första jag gjorde när jag kom hem var att äta och byta om till varma myskläder. Tack för kvällen iallafall!

Idag
är det söndag igen. Det betyder att en ny vecka börjar imorgon, men inte vilken vecka som helst: Sista veckan innan lovet! Jag längtar så sjukt mycket efter att få vara ledig nu.. Det känns som att det här lovet kommer bli bäst! Men så känns det ju inför alla lov egentligen :)


puss!


Här kommer lite bilder från i fredags innan vi tappade bort den.
jag TROR att Ella är mästerfotografen den här kvällen haha!





kortis

Förut idag var jag på stan med mamsen och handlade lite.
Det blev ett par jeans, ett par jeanstights, en lite tjockare tröja och ett linne. Välbehövligt och vem tycker inte om att köpa kläder? :D

Men nu ska jag göra iordning mig och träffa X. Får se hur det blir :)
Jag skriver mer ikväll!
puss!

Årets sista grillning

Gammal egobild på mig från 2007/2008.
jag hade väldigt kort hår :o



Igår kväll hade jag en riktigt bra kväll.
Våra planer var att köra årets sista grillning i måndalen med trevligt folk (vi har ju grillat där några gånger i sommar). PJ och jag "höll" i själva kvällen kan man väl säga. Iallafall. Vädret var oturligt nog inte på var sida alls för det skulle spöregna hela kvällen, så lite hastigt var vi tvugna att hitta nånannanstans att vara. Det bestäms att vi ska vara hemma hos PJ för hans mamma var bortrest till Norge, perfekt tänkte vi, huset för oss själva liksom. Vid 7 tiden skulle folket komma och vid den tiden ringer hans mamma och säger att hon är påväg hem och är i Ödeshög, altså väldigt nära Mjölby. Småpanik? Oja. Nu visste vi inte alls vart vi skulle ta vägen, och hans mamma hade ju ingen aning om att vi skulle ha grillfest hemma där.

När alla kommit så kommer hans mamma hem och vi måste dra därifrån. Jag, Lena, Nathalie, Maria, Jennifer och Ella sticker hem till min pappa och lagar mat där, medan dom andra killarna gav sig iväg för att leta upp nånstans att vara senare ikväll. Vi tjejer äter och har oss hemma hos mig och sen mötte vi upp Jocke. Efter att vi ätit ringer PJ och berättar att vi kunde vara hemma hos nån Jim så vi drar dit såklart. Där spenderar vi hela kvällen i hans källare (eller vad det nu var) och har det trevligt.

Inga bilder från kvällen? Jodå, några från när vi var och åt hemma hos min pappa. Resten av kvällen var min kamera på vifft tills vi kom på att vi glömt den på matborden hos pappa. Jag får väl gå och hämta den sen så att jag har en kamera till kvällen om det blir nåt med tjejerna igen. Eller så kanske jag skulle träffa X? Svårt att bestäma sig :)

Puss!

i wanna be a.. superstar?



Jag sitter framför min dataskärm med lätta nybörjar låtar till gitarren och försöker att få det att låta vettigt. Nu börjar jag få till litegrann av "Knocking on Heavens door" som är bland de lättaste nybörjar låtarna. Jag är verkligen sämst på instrument, men jag tänker inte ge upp! Jag SKA lära mig den!

Jag avundas verkligen jätte mycket på folk som har musikalisk talang. Jag skulle vilja vara duktig på både gitarr och piano, men inget av dom är jag särskilt begåvad på.. Det har nog att göra med att jag innan aldrig faktiskt har försökt att lära mig att spela något instrument förut förutom några få små trudelutter på musiklektionerna i grundskolan.

Titta tex på den här ungen, stört skön!




måste rusa!



Man kan ha kul en hel morgon med Picnik, men nu måste jag rusa!
Opepp som fan på att gå till tåget, det är minusgrader ute!

ha en bra morgon så hörs vi senare idag istället, puss!

En helt vanlig onsdag



Snart är det fredag igen, kan det bli bättre?
vad sägs om att ses flickor?

Nu sitter jag i köket på den lilla datorn, igen. Den är egentligen inte bra.. Den är för liten och det gör den irriterande så jag fattar faktiskt inte varför jag använder den.. Föresten så står också pappa i köket just nu och lagar korvstroganoff och ris till mig, mums säger jag bara! En av de godaste maträtterna helt utan tvekan! (skönt att få slippa äta thaimat på några dagar). Till maten blir det vanlig och hederlig kall mellanmjölk, bättre kombination får jag ju anstränga sig för om man ska hitta.

Snart är det lov också, kommer bli så skönt. Jag längtar verkligen dit! Tänk er hur det är att få sova på morgonen, kunna vara uppe hela nätterna men framförallt slipper man plugga på något! U-n-d-e-r-b-a-r-t.

Men innan man får ta lov har jag 2 prov kvar.. B-l-ä.
puss

sitter i köket



Sitter på mini pc:n i köket, varför är en bra fråga. Bilden till ära är tagen just för någon minut sen med den dåliga inbyggda lilla webben på den här datorn, i köket. Och massa diskakde tallrikar står det i diskstället, snyggt. Ganska röriga meningar va?


På bussen till skolan idag blev det mycket skratt. Linn sitter bredvid mig och har hörlurarna i öronen. Ingen av hos hörde rätt vad den ena sa.

Linn: Jag lyssnar på samma låtar hela tiden
Jag: Synd attt det är så kallt och jävligt ute..
Linn: Asså, det luktar skinka här inne.

Inte ett enda rätt hade vi!
Är det inte sånhärn man brukar vara på måndags morgonen och inte tisdagsmorgonen? Vi på Himpan verkar köra på hela veckan ;)


Idag har vi gjort det hemska Ekologi provet. Pluggat som en idiot på alla små detaljer och skit i 2 veckor, och gissa vad? Knappt en fjärde del av det vi skulle plugga på var med! Känns helt meningslöst att man lagt ner hur mycket timmar som helst på saker som inte äns fick vara med på provet, den tiden kunde man ägnat åt att plugga på det som faktiskt VAR med. usch. Men nu är det iallafall gjort och det känns riktigt bra. Det enda som är kvar nu innan lovet är ett förjävligt matteprov och ett lättare Djurkunskaps grund prov, sen får vi ta lov! äntligen!

nu ska jag dra mig från lilla datorn till min egen och försöka lära mig lite gitarr tror jag, vi hörs!


värd film haha :)


Jag gillar när folk har sjukt för mycket fritid
det här är bra humor!




Lite lagom roligt, eller vad säger ni?
helt random!

Idag sitter jag med en bok framför näsan. Naturkunskap, ekologi. Det är också lite lagom roligt..
Igår kväll blev det Singstar med familjen till 00.30.. Så kul man kan ha ibland :)

Ikväll då? Film och mys, med popcorn! Det har jag bestämt :)
puss!

nu går det framåt



Fanny goes hälsonörd? :o
Jag tänker, från och med okänt datum, börja försöka leva lite nyttigare och lite bättre. Jag ska sluta upp med att äta godis så himla ofta (på sista tiden har det blivit nästan varje dag), jag ska försöka springa eller gå en lång promenad minst en gång i veckan och så jag ska börja äta mer! Det är tröttsamt att skolsystrar och andra vuxna människor påpekar min vikt, för jag vet om att jag är för smal, jag vet att jag borde väga mer. Jag har faktiskt gått upp nästan ett kilo på några veckor nu, så snart är jag över 44 sträcket! Det ni! ;)

På tal om nåt annat nu. Idag när jag och min bror var på stan och köpte lite kläder och tog en fika så köpte pappa en miniräknare till mig i linköping så nu kan jag räkna matte hemma också. Vilken liten pluggis jag är haha. Men det var inte bara en räknare han tydligen köpte. När jag och broder kommer in innanför husdörren står pappa överlycklig i köket med en elgitarr i händerna. Han impuls köpte en elgitarr och en förstärkare, normalt? Skulle inte tro det, men säg nåt som är normalt med han ;) Men tack pappa! (nu ska jag lära mig att spela gitarr också!)

Igår:
Efter skolan när jag kom hem satte jag mig framför datorn för att bara få vara lite lat. Nathalie skriver då på msn och undrar om jag ska vara med henne och Jocke, så jag dissar latheten och hänger på dom två. Det jag inte riktigt tänkte på var att jag skulle möta dom på stationen runt 18.10 och klockan var 17.50.. Jag hade redan hunnit tvätta av mig sminket och bytt om till mys, så det var att bara slänga på sig nåt igen och göra iordning sig på nytt. Jag hann väl inte riktigt till 10 över 6, men jag var inte SÅ försenad, haha. Vi var ute så gott som hela kvällen. Det var kallt men riktigt kul. Men kul har man ju alltid med dom där två turturduvorna (som faktiskt "firade" en månad igår - grattis! <3).

hoppas alla hade en underbar fredag kväll, puss!

jag gör en U-sväng

Igår kväll låg jag och funderade ett långt tag. Jag kom fram till endel väldigt kloka saker som jag tänker dela mig mig av:

Faller man, så faller man för att lära sig att resa på sig igen.
Det är det jag gör nu, jag reser mig, högt. Jag var påväg att deppa ihop av en obesvarad kärlek, men igår tog jag mig själv i kragen och undrade vafan jag egentligen höll på med. De senaste dagarna har jag inte riktigt känt mig som mig själv, det har mer känts som att jag har gått runt och låtsas varit den normala jag. Och varför låtsas när jag kan faktiskt VARA jag igen? Så nu är det slut med deppandet!

Jag behöver inte honom. Egentligen är han väl ganska egoistisk. "En kille som fått dig att gråta är aldrig värd dina tårar". Så sant! Jag har ett bra självförtroende så jag förstår inte hur jag kunde tänka så låga tankar om mig själv som "jag duger inte" när jag tänkte på honom. Det är helt fel! Man ska inte tänka så, man mår inte bra av det. Jag har egentligen massor att ge, om han bara hade velat ha det. Nu tycker jag nästan synd om honom för att han missar allt jag faktiskt har.

Så tjejer, tänk aldrig att ni inte duger för killen ni tycker om. Får han er att känna er odugliga jämfört med honom? Då är det inte rätt, tro mig. Han ska inte få er att känna er dåliga på något vis, han ska få er att känna er viktiga och vackra! För det är precis vad vi alla tjejer borde få känna: Viktig och vacker!

puss!

bra saker + överbra saker = inget lyckligt slut

opepp och osminkad, kan det bli bättre?
jodå, krossa mig lite till.



Yesh, jag har ett gult/grönt cola glas, och ja, det är ascoolt.
(och ja, det var cola i det först, men jag drack upp det)

här kommer ännu ett unikt inlägg om kärlek (antagligen det sista också)
Ni kan ju knappt ha glömt bort att jag för någon dag sedan nämnde att jag gått och blivit kär? Om ni har glömt bort det borde ni kolla upp hur det egentligen står till med erat närminne. För att uppfriska erat minne lite: Jag skrev att han var som en dröm jag aldrig vågat drömma.

Drömmar hör tydligen inte till verkligheten, olyckligtvis. Iallafall inte i min värld. Jag har fått en feting diss av honom, för att uttrycka mig lite mer exakt. Ett tag var jag så lyclig att det kändes som att jag vandrade på små rosa moln men nu har jag fallit ner till botten, helt utan tvekan. Det här med kärlek är så svårt. Balansgången är så antingen eller. När man är lyckligt kär är kärlek det underbaraste man kan tänka sig, men har man en obesvarad känsla är kärlek bland den värsta känslan du kan känna. För mig känns det just nu ungefär som att nån har gröpt ut ett djupt hål i bröstkorgen och segt dragit ut mitt hjärta för att skapa så mycket lidande som möjligt.

Folk säger åt en att man ska resa sig upp igen och blicka framåt, att man inte ska ge upp. Jag är inte en person som i vanliga fall ger upp enkelt. Jag är den envisa som alltid tänker "det löser sig" och försöker alltid se på saker med positiva ögon. Men nu vet jag inte om jag kan resa mig upp på ett bra tag. Men andra människor har gjort det förr, och då borde väl jag också klara av det? Ett försök är det kanske värt..

kramar

röjsåg is tha shiet!

Ikväll har jag pluggat lite sådär lagom till Röjsågs provet. Fattar inte poängen med ett prov om en såg, men men. Våran lärare tycker väl att det behövs eller nåt, men vi elever tycker nåt helt annat.

En av instuderings frågorna var liksom "Om en flisa fastnar mellan klingskyddet och klingan, kan jag då ta loss det medan sågen är igång?". Jävligt puckad fråga.. En annan fråga var "Är det lämpligt att röka i samband med att du tankar sågen?" Vi är inte helt dumma ihuvudet -.-'

Här är iallafall en röjsåg till alla som inte redan vet vad det är. Mitt framtida yrke kanske ska vara röjare? Nae.. skulle inte tro det va.



Föresten. Idag har jag och brorsan lägenheten för oss själva. Pappa är iväg på nån mässa med sitt jobb. Robin, som min bror heter, och jag blir som ett gift par eller nåt när vi är ensamna hemma. Vi lagar mat tillsammans, diskar tillsammans, äter tillsammans osv.. Vi hjälper verkligen varandra med allt. vi är töntiga haha :D

Nu blir det sängen när som helst. Tänkte försöka sova för engångs skull.
puss!

dold talang?

Bilden bjuder jag på ;)



Min klass är lätt bäst på att köra traktor. Våran lärare Matti säger helt enkelt att vi är "förbannat duktiga", och det borde ju vara bra. Jag tycker iallafall att vi är duktiga :)

Och Fyrhjuling är vi också redigt duktiga på! Gasa som fan och backa med släp, oja! Det gillas! Och så har jag fått veta av våran lärare att jag har fått en stjärna och lite plus i kanten, så jag tror nog jag ligger bra till på småmaskinkörning också. Det här med maskiner och körning kanske är mitt inre kall? Det trodde ni inte va ;)

Nog om brumbrum. Jag är riktigt trött. Jag sover inte så bra om nätterna just nu och jag har svårt för att somna. Väldigt jobbigt när man går upp så himla tidigt också. Och på fredag har vi ett prov i Röjsåg, inte alls omtyckt.

Nu tänker jag lägga mig och vila en stund i sängen tror jag. Jag inbillar mig snart att jag hör den ropa mitt namn, kusligt.
puss!

minusgrader

Visste ni att enligt Ann finns det 5 årstider?

Vår - Sommar - Höst - Bajs - Vinter

Just nu är det bajs säger hon. Höst är lite småvarmt och fint, Vinter är kallt med pudersnö. Allt det jävliga mellan som regn, blask och vind är bajs. Nu vet ni det också.


Dags att göra iordning sig inför skolan. Det är minusgrader ute och jag är svinigt opeppad på att gå till tåget.
puss!

vardagen rullar på

Ny måndag, ny vecka, nya tag och nya mod.
Skolan är som vanligt. Himmelstalunds tjejerna lättar upp min skolvardag och får mig att stå ut med allt plugg vi har. Ni är som vanligt bäst!


här kommer en bildbomb från en vanlig dag på himpan!


jag & isabelle



amanda & carro



i are a good student (y)


mupp1 & mupp2



lisafisa, fanny banny och bellan
(snigga smeknamn haha)



carro is happppy

kärlek?



Jag tror jag aldrig har hört något bättre än det här innan, helt seriöst.
Sam är äckligt duktig på att sjunga och det tror jag alla som hör den här låten kan hålla med om!

Jag har slutat att skriva om vilka killar jag träffar och så här i bloggen. Förr gjorde jag det men nu har jag kommit överens med mig själv om att inte längre göra det. Jag vill inte att alla, vem som helst, ska kunna veta om vem jag tycker om och vem jag håller på att träffa. Det kan bli ganska fel när fel människa får veta om det.

Så det här inlägget kommer vara ganska unikt.
Jag tänker berätta för er att jag har förälskat mig i en helt underbar kille. Jag tänker inte berätta vem han är eller nåt, men ni får iallafall veta att han finns. Dock har jag svårt att förstå att han verkligen existerar, att han är verklig. För mig är han som en dröm jag knappt vågat drömma. Jag har aldrig innan varit verkligen kär på riktigt, men nu har jag gått och blivit det. Nu till nackdelen av allt: jag vet inte alls vad han vill och tycker, och det tar snart kål på mig.

hoppas alla får ett bra slut på helgen.
själv ska man plugga hela dagen, gräääjt!

hemma igen

Nu kom jag precis hem. Kvällen har varit helt underbar! Väldigt mycket skratt, som vanligt, med dessa tjejer! Det har getts presenter, ätits mycket, skrattat mycket och varit mycket snack. Kan det bli bättre? Nae, jag tror inte det. Tack för kvällen tjejer!



Vi börjde ganska lungt vid bordet och höll en ganska låg ljudnivå.



Sen började det andra folket i resturangen gå och då blev lite mer högljudda.



Tillsist var vi ensamna i den bortre delen, så ingen hörde eller såg oss.
Då började vi flippa ur litegranna.


Somsagt. Vi satt inte still den sista stunden haha :)



Sen när vi skulle betala var det några vuxna män, stockholmare, där. Dom satt och prata vid ett av bordet nära oss och helt plötsligt frågar en av dom oss om inte vi kunde säga Hej till någon Olle som han tydligen pratade i telefonen med. Jennifer tog telefonen och ropade i luren, vad annars. Lite längre bort stod 3 väktare och bara glodde på oss, haha :)

Ett gott skratt förlänger livet, right? Jag kommer nog leva en oändligt lång tid känner jag :)
puss!


nu blir det att fira!

look of the night, haha :)



Min kompis Jennifer fyller 16år idag, så det blir att fira henne nu!
Vi hörs senare ikväll. Nu ska jag ner till mandarin med bra flickor och ha en toppen kväll!

pussar!

lördagsmys



Lite lördagsmys vid matbordet är alltid trevligt.
Pappa lagade potatisgratäng med fläskfilé, helt okej :)

I går efter skolan åkte jag inte hem direkt. Jag och Jenny stannade kvar i Norrköpings centrum. Vi tog en glass och satte oss i kupolen och pratade. Helmysigt! Sen gick vi runt lite i affärer och hade det bara trevligt. Länge sen jag verkligen träffade henne trots att vi går på samma skola. Vi har helt olika lektioner och om hinner vi träffa varandra på nån rast är det bara i någon minut och sen måste man rusa :(

En annan grej:
Pappa kom hem från Grekland igår, så idag har jag åkt hem till honom. Han var inte så hemskt brun som jag trodde att han skulle vara. Skönt, då slipper jag känna mig som en blekfis här hemma. En present till mig hade han också med sig! En parfym, Sunkissed Glow av Jennifer Lopez. Jätte god! Tack pappa! :)

grym natt!

                                            Bild från Nöjeshallen

 

Igår direkt efter skolan åkte jag till Motala. Det var länge sen jag träffade min älskade vän Mattias som bor där, så det var dags den här veckan tyckte jag. Han mötte upp mig på bussterminalen och sen åkte vi tillsammans hem till honom. Där åt vi lite, fixade oss och sånt tills det var dags att dra ut. Vi hade planer på att gå till en fest i Nöjeshallen för gymnasieelever, så vi gjorde det. Insläpp vid 10 tiden, och kom inte hem därifrån förrän halv 3.

Jag hade en sjukt bra och rolig natt. Inne i hallen mötte vi folk Mattias kände och hängde med dom för det mesta under kvällen. Det blev såklart mycket dans. Jag hade, mot min vanliga stil, tagit på mig ett par klackskor, och gissa om man har ont i fötterna idag efter allt dansande? Men roligt, det hade vi garanterat!

Sen, vid halv 3 nånstans, var vi hemma hos Mattias igen. Båda hade varit uppe tidigt för vi hade ju haft skola på dagen, så vi var riktigt trötta. Det blev sängen direkt vill jag lova.

Idag, dagen efter, har vi studiedag. Jag vaknade hemma hos Mattias (om jag vaknat nån annanstans än där jag la mig hade jag blivit lite fundersam), åt och gjorde iordning mig. Tog bussen hem från motala vid 12 och var i Mjölby igen vid ett tiden. Jag och brorsan fixade lite mat och sånt, sen har jag bara pluggat. För första gången i mitt liv har jag använt en studiedag till det man egentligen ska, studier! Rekord typ! Men just nu när jag skriver det här har jag tagit en liten paus. Jag har fått huvudvärk och det är nästintill omöjligt att plugga då.

puss!


RSS 2.0