mjölby by night?



Nu kom jag precis innanför dörren. Klockan är ganska exakt halv 1 och vi har varit ute på mjölbys gator. Det har varit en ganska galen men sjukt rolig kväll. Den började på pizzerian Valentino vid straxt efter 7. Klockan närmade sig 8 så vi drog hem till Nathalie för att kolla Idol, vilket sög den här gången. Efter idol ville vi också visa att vi var minst lika duktiga som dom på TVn så det blir lite Singstar. Slutade med att vi gav upp med sjungandet och spelade Guitar Hero istället, vilket inte heller gick så bra.

Sen framåt 10 tiden tyckte vi att det var dags att dra oss utåt. Vi hamnade på station ett tag, men gick därifrån efter en stund. Drog vidare till Lagmans nya lekpark. Vi måste ju testa hinderbanan i mörkret, haha. Gick asbra, ingen bröt nån fot eller så.

Sen drog vi mest omkring på gatorna tills för en liten stund sen då en fullpropad bil kommer för att hämta Jocke och Krille. Satt redan typ 5 pers? i bilen så det skulle bli lite trångt. Nån kom på idén att släppa av alla de andra i bilen och låta oss hoppa in och bli hemskjutsade. Så skjuts hem satt ju fint även om det var trångt.

långt inlägg om min kväll. den var så bra. behövde den efter en hel vecka utan att ha nåt socialt liv i hemma staden (ibland känns norrköping extremt långt bort).
puss!




Kommentarer
Postat av: Nathalie

Tack för kvällen, den behövdes! <3

2009-09-12 @ 00:45:40
Postat av: Fanny Borg

den behövdes till tusen! <3

2009-09-12 @ 09:41:17
URL: http://fannyborg.blogg.se/
Postat av: Caroline Lyngstad

Sjukt rolig kväll! :) <3

Har saknat er! :( <3

Allt är så annorlunda nu, ingen fanny att skratta med på rastena ?

vart tog allt vägen?

jo det försvann! :(

LOVE YOU! <3

2009-09-16 @ 09:37:09
Postat av: Fanny Borg

jag saknar våra raster på lagman! <3 :(

men du vet, det är inte borta, vi träffas ju fortfarande på helgerna :)<3

2009-09-16 @ 17:13:33
URL: http://fannyborg.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0