Fredagen bjöd på ett äventyr!

På fredag kvällen var det fest för Jenny som fyllt 17 år. Ett riktigt äventyr så att säga. Hela kvällen började perfekt med härliga människor, dans, musik och massor av skratt. Men sen gick det lite snett. En kille råkade dra ner en glaslampa från taket. Lampan krossades på något vis på honom och skar upp hans bröstkorg rätt djupt så köttet och allt syntes. Ambulansen kallades såklart dit direkt och fick ta hand om killen. Men innan dom åkte iväg blev det tjafs mellan en ambulans förare och några av dom som var på festen, varför är ganska oviktigt egentligen så det skriver jag inte här.

Nästan direkt efter att ambulansen hade varit där så kom polisen eftersom att det hade blivit utryckning. Dom skulle kolla läget och festen fick avslutas rätt hastigt.

Klockan var runt 12 eller så och istället för att traska hemåt gick jag och Lena emot Haga Parken där det också var fest. På vägen möter vi på två par berusade gubbar som kläcker ur sig kommentarer som dom trodde att vi inte hörde. Lena tänder till och försvarar mig och henne. Sedan blev det ett jäkla tjafs mellan oss och tillslut går gubbarna iväg.

Tillslut kommer vi fram till Haga Parken, med skinner i behåll och med lite blandade känslor. Slår oss ner på bland människorna där uppe och får ändå ett bra avslut på kvällen.
Bildbomb!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0